סיימתי לקרוא את ה RTFM, ויש לי 2 שאלות:
1. כיצד ניתן לתכנת את השלט של האונקיו שישלוט על רכיבים אחרים? יש לי פלזמה פנסוניק 50 X20, סטרימר IAMM83 ו DVD של פיוניר DV310.
התחלתי לנסות, בהתאם להוראות, על הפלזמה ולא הצלחתי. איך עושים זאת, שלב אחר שלב?
2. רשום שצריכת החשמל הינה 620W: זה נשמע לי גבוה והזוי: זו עוצמה די גבוהה: האם צריכת החשמל הזו הינה בכל פעם שמרסיבר נמצא במצב ON? האם גם לא שומעים בו כלום (על MUTE, למשל)? אם אני שומע רדיו דרך הרסיבר, האם צריכת החשמל היה 620W? האם זו רמת הצריכה של מרבית המכשירים הנוכחיים? מדברים על חסכון בנורות חשמל וכו', אז איך פתאום הגיעו לרמת הספק כזו?
אונקיו 608 - שאלה על צריכת חשמל וחיבור שלט נוסף
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
1. לוחצים על ה-input הרצוי (נניח, TV עבור הפלזמה), ומשאירים אותו לחוץ - הנורית האדומה בקצה השלט נדלקת באור אדום רציף.urielp כתב:סיימתי לקרוא את ה RTFM, ויש לי 2 שאלות:
1. כיצד ניתן לתכנת את השלט של האונקיו שישלוט על רכיבים אחרים? יש לי פלזמה פנסוניק 50 X20, סטרימר IAMM83 ו DVD של פיוניר DV310.
התחלתי לנסות, בהתאם להוראות, על הפלזמה ולא הצלחתי. איך עושים זאת, שלב אחר שלב?...
2. לוחצים במקביל על כפתור ה-Display למשך 3 שניות בערך - הנורית האדומה בקצה השלט כובה ל-3 שניות ואז נדלקת שוב, ונשארת לדלוק גם אחרי שעוזבים את שני הכפתורים.
3. עכשיו אפשר להכניס קוד שליטה ל-input הנבחר באמצעות המספרים - הקודים ל-TV של פנסוניק הם: 10037, 10208, 10226, 10508, 10650, 11480, 11636, 12170.
4. מכניסים כל פעם אחד מהקודים ברשימה - ברגע שהכנסת 5 ספרות, הנורית האדומה בקצה השלט מהבהבת פעמיים לאט ואז כובה.
5. מנסים לראות אם השלט שולט עכשיו על המכשיר - משחקים עם הווליום וכפתור הכיבוי הראשי (הפינתי העגול משמאל למעלה). הצליח - סבבה. לא הצליח - חוזרים על שלבים 1-4, רק עם קוד אחר מהרשימה.
* קודים ל-DVD של פיוניר: 30571, 30631, 31571, 33000, 33017.
יש לי LCD TV של סוני, ממיר YES MAX TOTAL ו-DVD של פיליפס ולכולם מצאתי קוד מתאים (ה-DVD היה הכי מתסכל כי יש 11 קודים פוטנציאליים לפיליפס...) - כל העסק לקח פחות מ-10 דקות!
הנה לינק ל-PDF של כל הקודים לשלט של האונקיו 608 (מהאתר של אונקיו ארה"ב): http://63.148.251.135/redirect_service. ... Cs_web.pdf
הרסיבר מוציא 160W ל-7 ערוצים (ב-6 אוהם, 120W ב-8 אוהם), אז מה גורם לך לחשוב שהוא יהיה חסכוני בחשמל?urielp כתב:2. רשום שצריכת החשמל הינה 620W: זה נשמע לי גבוה והזוי: זו עוצמה די גבוהה: האם צריכת החשמל הזו הינה בכל פעם שמרסיבר נמצא במצב ON? האם גם לא שומעים בו כלום (על MUTE, למשל)? אם אני שומע רדיו דרך הרסיבר, האם צריכת החשמל היה 620W? האם זו רמת הצריכה של מרבית המכשירים הנוכחיים? מדברים על חסכון בנורות חשמל וכו', אז איך פתאום הגיעו לרמת הספק כזו?...
כל העוצמה הזאת צריכה לבוא מאיפשהו, לא?
בכל מקרה, ב-Standby הוא לא צורך חשמל בכלל (0.3W נומינליים)...
ואפרופו נורות, כמה יש לך בבית? לי יש יותר מ-10 מנורות, כך שאם הייתי משתמש בכולן בנורות ליבון של 100W (שלא לדבר על נורות הלוגן של 300W או אפילו 500W), הייתי צורך כפליים חשמל מאשר הרסיבר...
ומפזר חום יש לך? אפילו הפשוטים ביותר צורכים 1000W אם לא 2000W ומעלה!
בקיצור, רסיבר הוא זללן חשמל לא קטן, אבל לפחות יש לזה סיבה (הגברת כמה וכמה ערוצי אודיו לרמקולים), והוא ממש לא המכשיר הכי גרוע בבית (לדוג' נורות ליבון/הלוגן, מייבש כביסה, מפזר חום וכיו"ב...)