רכשתי מסך LCD, כמה שאלות. תודה מראש
שלום,
לפני כמה רגעים זכיתי במכירה פומבית בוואללה במסך FX32LC של Marantz במחיר של 6349 כולל משלוח.
לינק למידע על המסך:
http://www.elmor.co.il/Index.asp?Articl ... =70&Page=1
אשמח לקבל מענה לשאלות הבאות:
1. איך המסך ביחס למחיר ?
2. האם ידוע מי מיצר את הפאנל ?
3. האם קימות אלטרנטיבות איכותיות יותר במחיר של עד 8,000 ש"ח
לפני כמה רגעים זכיתי במכירה פומבית בוואללה במסך FX32LC של Marantz במחיר של 6349 כולל משלוח.
לינק למידע על המסך:
http://www.elmor.co.il/Index.asp?Articl ... =70&Page=1
אשמח לקבל מענה לשאלות הבאות:
1. איך המסך ביחס למחיר ?
2. האם ידוע מי מיצר את הפאנל ?
3. האם קימות אלטרנטיבות איכותיות יותר במחיר של עד 8,000 ש"ח
- spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
Re: הכי טוב שתלך לחנות ותראה איך המסך
ראיתי את המסך אצל חבר וזה נראה לי די בסדר זאת אומרת כמו מסכים אחרים שראיתי של SAMSUNG וכו' אבל רציתי את דעתכם המקצועית ליתר ביטחוןspiderrrman כתב:לגבי המחיר נראה לי שווה אבל באמת תלוי מה האיכות שלו...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני יודע שתמיד כדאי לשאול לפני שרוכשים אבל פשוט נכנסתי לזה כבר. רק רציתי לשמוע את דעתכם !MartinHSabag כתב:להבא, כדאי לשאול לפני שרוכשים....
אם ראית והמחיר נראה לך בסדר - תתחדש....
נראה לי אני אלך על זה אלא אם כן תגידו לי באופן חד משמעי לא !
לא כן ולא לא!
אני רכשתי מסך כזה בגודל 26 אינץ' גם במכירה פומבית. ההשתתפות במכירה נעשתה תוך התמקדות מראש ב" מרנץ ". לכך סיבה פשוטה. ראיתי את המסך קודם לכן בעבודה עם שידורי טלביזיה דרך ממיר של " יס " והוא פשוט נראה לי מצוין באופן אבסולוטי, קל וחומר בהתחשב במחירו המאוד נוח. כשהיגיע אלי הביתה וחובר לממיר, לא התאכזבתי. לדעתי פשוט מסך מצוין. יחד עם זאת זו דעתי המאוד פרטית ויש להתייחס אליה ככזו.
עוד הערה לסדר.
אין לי מושג מי מייצר את הפנל. ולמען האמת גם לא מענין אותי. העיקר שהתמונה איכותית דייה והיא כזו. יש לי בבית מסך אחר " מותגי " בהרבה ולמרות זאת איכות התמונה בו נחותה מזו שב " מרנץ ". התכונה היחידה במרנץ שאינה עונה על הסטנדרטים שלי היא איכות הקול הבינונית.