אני חדש בתחום המקרנים אח שלי קנה את המקרן הזה הייתי אצלו אתמול ורואים בו מצוין החלטתי שמחר אני הולך לקנות גם כזה אבל נכנסתי קודם לפורום והתבלבלתי אז השאלה שלי האם המקרן הזה לא טוב ? השימוש העיקרי טלוויזיה )yes)רשום שהוא מצויין למצגות מה זה אומר שהוא לא טוב לסרטים? תודה
http://www.videoset.co.il/Product.asp?productid=376
Mitsubishi EX240U בבקשה חוות דעת
רשום שזהוא מקרן מצגות וזה אכן כך
המקרן הראשון שקניתי לפני כ9 שנים היה מקרן מצגות עם רזולוצית SVGA , והיה לו את אפקט ה WOW, זה מה שהיה בעיקר מקרני מצגות, ולזמן ההוא זה סיפק אותי מעל ומעבר
מאז המקרנים עשו צעדי ענק ,בטכנולוגיה קדימה ובמחירים אחורה ,ויש היום מקרני קולנוע ביתי יעודיים מצוינים וזולים, אם התלהבת מהמקרן הזה ויש באפשרותך להגדיל תקציב אתה צריך לשקול מקרן כניסה לקולנוע ביתי, מצד שני אם אתה שלם עם מה שאתה רואה וזה עומד בסטנדרטים שלך לך על זה, אבל לפני כן הייתי ממליץ לך לבחון בעינך איזה מקרן או שניים לשם השוואה,ויכול להיות שלא תראה שום הבדל,
מנסיוני מקרני מיצובישי אמינים בצורה יוצאת דופן,
המקרן הראשון שקניתי לפני כ9 שנים היה מקרן מצגות עם רזולוצית SVGA , והיה לו את אפקט ה WOW, זה מה שהיה בעיקר מקרני מצגות, ולזמן ההוא זה סיפק אותי מעל ומעבר
מאז המקרנים עשו צעדי ענק ,בטכנולוגיה קדימה ובמחירים אחורה ,ויש היום מקרני קולנוע ביתי יעודיים מצוינים וזולים, אם התלהבת מהמקרן הזה ויש באפשרותך להגדיל תקציב אתה צריך לשקול מקרן כניסה לקולנוע ביתי, מצד שני אם אתה שלם עם מה שאתה רואה וזה עומד בסטנדרטים שלך לך על זה, אבל לפני כן הייתי ממליץ לך לבחון בעינך איזה מקרן או שניים לשם השוואה,ויכול להיות שלא תראה שום הבדל,
מנסיוני מקרני מיצובישי אמינים בצורה יוצאת דופן,
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
מה התקציב ומה מרחק הצפיה?
מקרן לשימוש עיקרי כטלויזיה, בעיתי בשלושה אופנים עיקריים:
1) שידורים באיכות גרועה נראים רע ככל שהיחס בין מרחק הצפיה לגודל המסך קטן, כך שאם בסוף תקרין בגודל 50", אולי היה עדיף לקנות טלויזיה
2) זמן חיים של נורה הוא כ2000 שעות בממוצע, זה עף די מהר בשימוש כטלויזיה
3) מקרן זקוק לחדר חשוך כדי לתת תמונה טובה, להפציץ עם עוצמת הארה גבוהה, זה לא הפתרון
מקרן לשימוש עיקרי כטלויזיה, בעיתי בשלושה אופנים עיקריים:
1) שידורים באיכות גרועה נראים רע ככל שהיחס בין מרחק הצפיה לגודל המסך קטן, כך שאם בסוף תקרין בגודל 50", אולי היה עדיף לקנות טלויזיה
2) זמן חיים של נורה הוא כ2000 שעות בממוצע, זה עף די מהר בשימוש כטלויזיה
3) מקרן זקוק לחדר חשוך כדי לתת תמונה טובה, להפציץ עם עוצמת הארה גבוהה, זה לא הפתרון
No place like home.......... Theater