מפות I-G0 2011 . תגידו לי שאני טועה אבל אני מרגיש פרייאר אמיתי

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
haifaboy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 156 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

[ההודעה נערכה על ידי ההנהלה עקב אי חוקיות]
לפני כמה חודשים קניתי את ה QUE 505 עם מפות I-GO-PRIMO ל 7.2010 . המכשיר והתוכנה עלו לי דיהרבה כסף ומדובר ב 1300 שח . אומנם יש בידי שובר לעדכון חינם של המפות שתוקפו עד סוף שנה זאת אבל אני מתחיל הרגיש שבמדינה הזאת לקנות חוקי זה ממש להיות פריאר אמיתי .

בעוד אני מתלבט קשות האים לעדכן עכשיו לגרסה החדשה או לחכות לסוף התקופה ולעדכן מסביבי הרבה מאוד אנשים שאני מכיר שרכשו מכשירים הרבה יותר זולים בפחות מחצי מהמחיר שלי וללא התוכנה מעדכנים את המפות הללו באופן חופשי ונהנים מהם ואני לא אפרט איך .

מדוע ב NAV AN GO חושבים בצורה כל כך ישראלית ועקומה ובמקום לאפשר לכל מי שקונה מכשיר ( ועוד מהיקרים יותר ) עדכוני מפות של נגיד שנה חינם ( עם אפשרות לאופציה ליותר בתוספת תשלום סביר ) הם מגבילים אותך לעדכון אחד ומשם הלאה אתה צריך לשלם מחירים של 300 שקל לכל עדכון . תורת הפעולה של החברות הישראליות מביאה אותי למחשבה שאני פשוט פראיר.

ואני לא רוצה כמובן לדבר על כך שאין שום אפשרות חוקית לעדכן דרך האינטרנט ולמי שגר מחוץ למדינת תל אביב הנסיעה להרצליה לעדכון עולה בהרבה זמן וכסף לא פנוי .

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

אין כמו לקנות חוקי , ולא משנה על מה מדובר !

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #3 

מסכים שזה מגוכח עניין העדכונים.
גם כי זה מתעדכן בתדירות מאוד נמוכה וגם בגלל המחיר הכל כך מוגזם - פשוט מושחתים ה NAV N GO
גם כן - התקשרתי לשם פעם , קיבלתי שירות גרוע מנציג אנטיפתי, שלא לדבר על זה שלא היה פשוט לתפוס אותם.

זה מצווה לגנוב מהם.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #4 

שלום,

להשתמש רק בתוכנות חוקיות. ברשותי שני מכשירים QUE 501 שעודכנו לאחר שנה בדצבר 2010.

ביום יום אני משתמש רק עם ה-waze שמותקן באיפון לניווט בארץ. המכשירים שברשותי ישמשו לניווט בחו"ל שכן הגיעו האחד עם תונט ניווט לאירופה והשני לארהב וקנדה

איני מוכר אותם משום שלדעתי המחיר שאקבל לא יצדיק זאת

ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro

haifaboy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #5 

רונן כתב:אין כמו לקנות חוקי , ולא משנה על מה מדובר !
...
זה היה נשמע בהחלט נכון מה שאמרת ( בכזה ביטחון עצמי ) אם זה לא היה ממש מגוכך . תראה באיזה מצב אני נתון היום בקטע הזה לעומת אחרים . אין כמו לקנות חוקי ?? חחחח , אתה יודע , אני כל כך רוצה שמה שאמרת יהיה נכון אבל זה כנראה פשוט לא עובד במדינה שלנו . אז אני אשאר עם חוקי וישן ואהיה הצדיק בסדום כשמסביבי כולם משתוללים ונהנים ....

תכניס לך את זה טוב טוב לראש : לצערי הרב , לא כדאי להיום ישר במדינה העקומה שלנו , זה לא משתלם , אף אחד לא מעריך את זה ( במיוחד הספקים והיצרנים שלא שמים עלייך , להפך דואגים להקשות עלייך את החיים ואת הכיס , תפסו עוד פראיר ) ובסופו של דבר גם המערכת תדפוק אותך חזק יותר אם תהיה ישר והגון .

אני אתן לך דוגמא נוספת מתחום שונה אבל עדיין שייך לאתר הזה ( אחלה אתר אגב !! ) . אתה יודע כמה עולה היום לקנות סרט בלו ריי מתורגם של דיסני למשל ( לך תבדוק כמה עולה לקנות למשל את היפה והחיה ?? שלגיה ?? ) ואני שאני אספן וקונה את כולם חוקי משלם מחיר מטורף של פי שניים ושלוש מהעלות בחול ובסוף מקבל מהדורה שלעומת המהדורה מחו"ל חסר בה דיסק בלו ריי אחד של התוספות ואז נאלץ לקנות את המהדורה גם בחול דרך אמאזון ... בקיצור תבין לבד שהקלישאה שלך פשוט לא עובדת .

היפה והחיה בארץ :

http://www.forum-film.co.il//Movie.aspx?id=1333

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #6 

היתי מוסיף עוד בחירה בסקר ..

כן\לא\ממש אבל ממש לא.

ולא, לא בגלל שאפשר להוריד, ממש לא. לדעתי שוק התוכנות החינמיות מציע חלופות ( אין ספק שיש בהן פחות פיצ'רים ) אבל כשבודקים יחס עלות תועלת,
ממש לא שווה להוציא כסף על תוכנת ניווט.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

haifaboy כתב:
...
זה היה נשמע בהחלט נכון מה שאמרת ( בכזה ביטחון עצמי ) אם זה לא היה ממש מגוכך . תראה באיזה מצב אני נתון היום בקטע הזה לעומת אחרים . אין כמו לקנות חוקי ?? חחחח , אתה יודע , אני כל כך רוצה שמה שאמרת יהיה נכון אבל זה כנראה פשוט לא עובד במדינה שלנו . אז אני אשאר עם חוקי וישן ואהיה הצדיק בסדום כשמסביבי כולם משתוללים ונהנים ....

תכניס לך את זה טוב טוב לראש : לצערי הרב , לא כדאי להיום ישר במדינה העקומה שלנו , זה לא משתלם , אף אחד לא מעריך את זה ( במיוחד הספקים והיצרנים שלא שמים עלייך , להפך דואגים להקשות עלייך את החיים ואת הכיס , תפסו עוד פראיר ) ובסופו של דבר גם המערכת תדפוק אותך חזק יותר אם תהיה ישר והגון .

אני אתן לך דוגמא נוספת מתחום שונה אבל עדיין שייך לאתר הזה ( אחלה אתר אגב !! ) . אתה יודע כמה עולה היום לקנות סרט בלו ריי מתורגם של דיסני למשל ( לך תבדוק כמה עולה לקנות למשל את היפה והחיה ?? שלגיה ?? ) ואני שאני אספן וקונה את כולם חוקי משלם מחיר מטורף של פי שניים ושלוש מהעלות בחול ובסוף מקבל מהדורה שלעומת המהדורה מחו"ל חסר בה דיסק בלו ריי אחד של התוספות ואז נאלץ לקנות את המהדורה גם בחול דרך אמאזון ... בקיצור תבין לבד שהקלישאה שלך פשוט לא עובדת .

היפה והחיה בארץ :

...
ברוך בואך לאתר ( "חבר שרק התחיל" - 10 הודעות עד כה )

כבר בהודעתך ה -11 בלבד אתה משתלח !
ציטוטים מדבריך :
*מה שאמרת ( בכזה ביטחון עצמי )
*תכניס לך את זה טוב טוב לראש :
*תבין לבד שהקלישאה שלך פשוט לא עובדת
סוף ציטוטים.

ולעניינינו :
אם אתה רוצה לגנוב , אז תגנוב , אתה לא צריך לקבל חיזוקים כאן.
לגנוב זה קל , זול והרגשה שניצחת את העולם .
החינוך שאני קיבלתי , והחינוך שאני נותן לילדיי הוא אחר ,
אני לא גונב
אני לא מזלזל באלו שחושבים אחרת ,

יום טוב לך !

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #8 

בזמנו היה להם עדכוני חינם למשך שנה, ולחלק מהמתחרים זה היה איטרטיבי. חבל שכולם עברו למודל הזה.

haifaboy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #9 

רונן כתב:
haifaboy כתב:
...

היפה והחיה בארץ :

...

ציטוטים מדבריך :
סוף ציטוטים.

ולעניינינו :
אני לא גונב

יום טוב לך !
...

haifaboy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
יצירת קשר:

שליחה #10 

רונן כתב:
haifaboy כתב:
...

היפה והחיה בארץ :

...

ציטוטים מדבריך :
סוף ציטוטים.

ולעניינינו :
אני לא גונב

יום טוב לך !
...
תשמע ידידי ..

יכול להיות שרשום איפהשהוא שזו ההודעה ה 11 שלי אבל אני מכיר את האתר הזה מהיום שהוא קם . יותר מזה אני בתחום הקולנוע הביתי עוד מימי הפורום המיתולוגי ב IOL וכבר אז כתבתי שם ( אך אך המפגשים ההם , נוסטלגיה , לפחות נשארו הדיסיקים ) וגם עברתי עם הפורום לתפוז . בקיצור אולי רשום שזו ההודעה 11 שלי , יכול להיות שבגלל הכינוי שנאלצתי להחליף מסיבות טכניות נראה שאני חדש , אני ממש ממש לא .

ועכשיו לעניינננו .

בנושא היושר , אני 100 אחוז מאחוריך , אני נגד גניבות , העתקות וצריביות . לכל אחד מגיע להתפרנס בכבוד ואסור לפגוע לו בפרנסה . הבעיה היא שאנשים כמונו הופכים להיות פריאירים ממש . תסתכל סביבך מה קורה.הנה , קניתי מכשיר ב1300 שח ואחרי כמה חודשיםן אני כבר בהתלבטות . מאידך כל האחרים שלא הלכו בדרך שאנחנו מסכימים עליה , נהנים וחוגגים . וזה נכון לא רק לגבי התחום המדובר . זאת עובדה.

מה שקרה בשנים האחרונות והלך והקצין היא העובדה שהפכו את כולנו לגנבים ( במיוחד אלו שקונים חוקי ) ומעבר לכך החליטו לדחוף לנו את היד לכיס בכוח ( ראה את חברות הסלולר , האינטנרט , הביטוח , הטלפוניה ועוד ועוד ) ולא בדיוק רוצים לתת תמורה ..
.
תסביר לי אתה מדוע אחרי שהוצאתי 1300 שח על מכשיר ותוכנה אין ליש קט נפשי לפחות בשנה הראשונה ??
למה דווקא לי שמים מיליון הגנות על התוכנה כדי להציק ולא להקל . הרי קניתי חוקי ?? למה שבשנה הראשונה לא אקבל את העדכונים חינם ( לא לומר ישירות דרך האינטרנט רחמנא לצלן , חייבים להגיע למדינת תל אביב עבור זה ולא לכל אחד יש את הזמן והמשאבים להגיע לשם ) , לא שילמתי מספיק ?? מאידך אלו שלא התאמצו לשלם נהנים מכל הקופה . זה לא נכון , זה לא צריך להיות ככה , זה לא צודק ,אבל זה מה יש .

זה אני לא שמעודד גניבה או שימוש תוכנות פרוצות , אני נגד זהבאופן נחרץ , מי שמעודד את זה הו דווקא החברות עצמן שיודעות לירות לעצמן כדור ברגל .

אגב תראה אנטי וירוס למשל , אני משתמש ב NOD32 חוקית למהדרין ( כמו גם מערכת ההפעלה שלי וה OFFICE שלי , הכל חוקי ) , תוכנה מצויינת , אבל בניגוד לשאר עולם אני חייב כל שנה לרכוש מחדש את התוכנה במחיר מלא כדי לקבל רישיון להוריד עדכונים , בעולם יש משהו שנקרא הארכת תוקף עדכונים שהוא יותר זול ומאפשר לי להוריד עדכונים . עוד דוגמא למחשבה .

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

haifaboy כתב:
רונן כתב:
haifaboy כתב:
...

היפה והחיה בארץ :

...

ציטוטים מדבריך :
סוף ציטוטים.

ולעניינינו :
אני לא גונב

יום טוב לך !
...
תשמע ידידי ..

יכול להיות שרשום איפהשהוא שזו ההודעה ה 11 שלי אבל אני מכיר את האתר הזה מהיום שהוא קם . יותר מזה אני בתחום הקולנוע הביתי עוד מימי הפורום המיתולוגי ב IOL וכבר אז כתבתי שם ( אך אך המפגשים ההם , נוסטלגיה , לפחות נשארו הדיסיקים ) וגם עברתי עם הפורום לתפוז . בקיצור אולי רשום שזו ההודעה 11 שלי , יכול להיות שבגלל הכינוי שנאלצתי להחליף מסיבות טכניות נראה שאני חדש , אני ממש ממש לא .

ועכשיו לעניינננו .

בנושא היושר , אני 100 אחוז מאחוריך , אני נגד גניבות , העתקות וצריביות . לכל אחד מגיע להתפרנס בכבוד ואסור לפגוע לו בפרנסה . הבעיה היא שאנשים כמונו הופכים להיות פריאירים ממש . תסתכל סביבך מה קורה.הנה , קניתי מכשיר ב1300 שח ואחרי כמה חודשיםן אני כבר בהתלבטות . מאידך כל האחרים שלא הלכו בדרך שאנחנו מסכימים עליה , נהנים וחוגגים . וזה נכון לא רק לגבי התחום המדובר . זאת עובדה.

מה שקרה בשנים האחרונות והלך והקצין היא העובדה שהפכו את כולנו לגנבים ( במיוחד אלו שקונים חוקי ) ומעבר לכך החליטו לדחוף לנו את היד לכיס בכוח ( ראה את חברות הסלולר , האינטנרט , הביטוח , הטלפוניה ועוד ועוד ) ולא בדיוק רוצים לתת תמורה ..
.
תסביר לי אתה מדוע אחרי שהוצאתי 1300 שח על מכשיר ותוכנה אין ליש קט נפשי לפחות בשנה הראשונה ??
למה דווקא לי שמים מיליון הגנות על התוכנה כדי להציק ולא להקל . הרי קניתי חוקי ?? למה שבשנה הראשונה לא אקבל את העדכונים חינם ( לא לומר ישירות דרך האינטרנט רחמנא לצלן , חייבים להגיע למדינת תל אביב עבור זה ולא לכל אחד יש את הזמן והמשאבים להגיע לשם ) , לא שילמתי מספיק ?? מאידך אלו שלא התאמצו לשלם נהנים מכל הקופה . זה לא נכון , זה לא צריך להיות ככה , זה לא צודק ,אבל זה מה יש .

זה אני לא שמעודד גניבה או שימוש תוכנות פרוצות , אני נגד זהבאופן נחרץ , מי שמעודד את זה הו דווקא החברות עצמן שיודעות לירות לעצמן כדור ברגל .

אגב תראה אנטי וירוס למשל , אני משתמש ב NOD32 חוקית למהדרין ( כמו גם מערכת ההפעלה שלי וה OFFICE שלי , הכל חוקי ) , תוכנה מצויינת , אבל בניגוד לשאר עולם אני חייב כל שנה לרכוש מחדש את התוכנה במחיר מלא כדי לקבל רישיון להוריד עדכונים , בעולם יש משהו שנקרא הארכת תוקף עדכונים שהוא יותר זול ומאפשר לי להוריד עדכונים . עוד דוגמא למחשבה .
...
אענה לך :

גם לי יש תוכנת ניווט ברכב , גם אני רכשתי במיטב כספי את התוכנה עם עדכון אחד ,
גם לי יש אנטי וירוס חוקי בתשלום ( נורטון 360 יקר יותר משלך ... )
כל שנה אני מעדכן בתשלום את כל התוכנות שלי , וכל מה שניתן .
מה שניתן להוריד חופשי באופן חוקי אני מקבל בברכה .

בהתייחס לנושא השירשור שלך , אני , לפני שרכשתי את המוצר , ידעתי מראש מה אני מקבל , על מה אני משלם
ועל מה באם ארכוש - אצא פראייר .

עכשיו יש להחליט :

אם לקנות לפי הנתונים שבידי ? או לא לקנות ...
אבל לקנות ולאחר מכן להתאכזב כי ככה וככה - לא נראה לי.

רוצה לומר : סוף מעשה במחשבה תחילה ,

יתרה מזאת , יש לי מערכת מאד יקרה , יש לי טלפון נייד יקר , יש לי פלזמה יקרה, ואני יודע כי בזמננו כל מוצר "מתיישן" מהר מאד ,
אז מה לעשות לא נחייה ? , נחייה , אבל לא נתרעם על כך , כי ככה זה בחיים !

motilv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #12 

שאלה 'שאלתית':
האם ניתן 'לשתול' קובץ של מפה חדשה(פרוץ) בגירסה חוקית?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #13 

אני אישית לא מבין מדוע צריך לרכוש תוכנת ניווט כלשהיא כש WAZE היא חינמית ועובדת מצויין בישראל (וגם בחו"ל).
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #14 

motilv,
אני מקווה שאתה לא מצפה לקבל כאן תשובה, נכון?

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #15 

לפותח השרשור ולכמה מגיבים:
באתר אנו דנים אך ורק בנושאים חוקיים ובטח שלא מעודדים לכניסת תוכנות תהא הסיבה אשר תהא.
אבקש מפותח השרשור לנסח מחדש את השאלה, הכותרת והתוכן. אין כאן שאלה האם חוקי או לא חוקי. אתה רוצה לשאול האם כדאי לרכוש בכלל או לא? בבקשה.
אתה רוצה להעלות לדיון בעייתיות בתוכנות קיימות בתשלום? אין בעיה.
אנא הכל במסגרת המותר והחוקי.

תודה על ההבנה
אלי חבוש

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #16 

Haifaboy,
מן הראוי רק לציין שרכשת את אחד המכשירים היקרים יותר שיש בשוק, יכולת באותה מידה לרכוש מכשיר זול בהרבה עם אותה תוכנה בדיוק ולכן חשוב להדגיש שלמרות ששילמת סכום מכובד, אני מניח שהעסקה כוללת תמחור של מכשיר מתקדם שכולל מעבד חזק יחסית ושבב ניווט לוויני מהדור האחרון שהם בעצמם גם ללא תוכנה שווים כ- 800 ש"ח, אני גם מניח שקיבלת בעסקה זאת מפות של ארה"ב או מערב אירופה או אפילו שניהם וגם לזה יש מחיר ומכאן שהשוואה שלך לא לגמרי נכונה, כי יכול היה מישהו אחר לרכוש מכשיר של אסוס לדוגמא שעולה כמעט חצי, הוא גם פחות משוכלל ועם אחריות מופחתת אבל התוכנה לצורך העניין זהה.

לגבי השירות של NAV N GO אני מסכים שהוא גרוע בדיוק כמו של ספקים אחרים בתחום וחבל, אני גם מסכים לחלוטין עם בעיית השדרוג, זה אכן לא לעניין ואפילו מרגיז אבל זה נובע מכך שאין להם הגנה על התוכנה ולכן הם בוחרים לבצע עדכון ידני, לטעמי היה עדיף לו הם היו משקיעים ממרצם לפתור את עניין הגנות התוכנה שלהם ואז לא היו צריכים לעבוד בצורה עקומה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #17 

לדעתי זה הזוי שרוכשים חוקיים לא יכולים להוריד עדכון מהאתר.
מה ההבדל אם מישהו חוקי מעדכן ידנית או מוריד מהאתר ואז מפיץ את המפות?

eb73
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #18 

מצטער - אבל שיטת הגבייה על העדכונים היא מוזרה ולא הגיונית.
לא יתכן כי על מכשיר אדם ישלם כ 600 ש"ח עד 900 ש"ח בממוצע (ואני מדבר על מכשירים ממוצעים) ועל עדכון ישלם בין 1/2 ל 1/3 מערכו - כלומר אם הלקוח רוצה להיות עדכני ביותר הוא יותר ממכפיל את עלות המכשיר תוך פחות משנה.
המודל הזה לא קיים בשום מקום - כאשר קונים WINDOWS מקבלים עדכונים חינם באינטרנט, כנ"ל אנטי וירוס ויש עוד הרבה דוגמאות.

יחס העדכון מול עלות המכשיר לא הגיוני.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #19 

גם באיתוראן שיטת העדכון השנתי קיימת.
בהחלט מרגיז ומרגיש לא נכון לעידן בו הכל מתעדכן מיידית ויומיומית.
הם אומרים שזה בגלל שצריך פיזית לבוא אלייהם ולהחליף כרטיס זכרון.

אגב, מסכים אם זה שWAZE בהחלט מספקת ואף נותנת פיתרון עדיף ברוב המקרים.

הסיבה היחידה שלי לעבוד עם איתוראן היא הנוחות בכך שזה מה שהגיע עם הרכב שלי (מוליטמדיה).
העם דורש..... כל מיני דברים

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #20 

Haifaboy ו-eb73,

בכמה קניתם את הרכבים שלכם?
נניח שעלה 100,000 ש"ח (סתם 1600 ממוצע מיד שניה, לא בהכרח הרכב שלכם). לא מרגיז שאחרי שהשקעתם כל כך הרבה בקניה עוד מחייבים אותכם לשלם על דלק?טיפולים?ביטוח?רישוי?
בחישוב פשוט סדר גודל של 30% מעלות הרכב לשנה.
חוצפה וגזל. וזה כשיש כאלו שבחינם פורצים לרכב ברחוב ונוסעים. :D

זה המודל של חברת IGO. תחזוקה ועידכונים לתוכנה היא בדיוק כמו הוצאות רכב.
אף אחד לא מכריח לקנות, המידע לגבי עלות עידכונים אינו מוסתר, וכמו שנאמר יש חלופות חינמיות.
ואין לי קשר ל IGO. לא משתמש בה כבר שנים מאז שיצאה WAZE שעדיפה בהרבה בעייני.
Enjoy the Silence

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”