שאלה של בורות בנוגע מייבשי כביסה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כזכור לי צינור פליטה אומר שהמכשיר מוציא את הלחות או המים בצורת אדים החוצה דרך צינור ואילו מעבה (מה שיש לי בבית) או שהמים מנוקזים לתוך מיכל. יתרון למעבה - אין צורך לשים את המכונה במקום בו הצינור מפריע. חיסרון - חייבים לרוקן או שיהיו לך בעיות איתו.
Vocare Ad Regnum
נראה לי אני אלך על המעבה
יש הבדל בייבוש? (כביסה מסריחה וכדומה), עלויות חשמל?
עם המעבה, הצינור חייב תמיד להיות בשיפוע ירידה? חשבתי להניח את המייבש ליד האמבטיה, ומתי שאני מייבש להניח את הצינור בתוך האמבטיה. הבעיה היא שיש ארון מחובר לקיר ליד האמבטיה, והצינור ישכב איזה מטר על הרצפה ואז יכנס לאמבטיה. (אני אגלגל את הצינור מתי שלא בשימוש).
ניתן בכלל לשים דלי בשביל הנוזלים?
עם המעבה, הצינור חייב תמיד להיות בשיפוע ירידה? חשבתי להניח את המייבש ליד האמבטיה, ומתי שאני מייבש להניח את הצינור בתוך האמבטיה. הבעיה היא שיש ארון מחובר לקיר ליד האמבטיה, והצינור ישכב איזה מטר על הרצפה ואז יכנס לאמבטיה. (אני אגלגל את הצינור מתי שלא בשימוש).
ניתן בכלל לשים דלי בשביל הנוזלים?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

במקרה שלך עדיף עם מעבה (קונדנסור), אתה לא צריך שום צינור כי אין מקום לצינור. יש מיכל שאליו מתנקזים המים. לא שמתי לב להבדלים בין הייבוש, להוריי מכונה עם צינור ולי אחת בלי. חברות שונות לחלוטין (קריסטל וקונסטרוקטה). בשתיהן צריך לנקות את הפילטר (ממוך וכל מיני כוליערות). רק שאצל הורי המכונה יושבת במרפסת ולכן הצינור, בזמן הייבוש - מונח לו על כן החלון. אצלי היא יושבת על מכונת הכביסה, כאשר הכל צמוד מאוד, ואין אפשרות להעביר צינור. לפני השימוש אנחנו פותחים את החלק התחתון, מוציאים את מיכל המים, מרוקנים אותו ומחזירים אותו. אין שום דבר מיוחד מעבר לזה.
Vocare Ad Regnum
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אם אני לא טועה,
במייבש עם מעבה יש אפשרות לחבר לניקוז, כמו מכונת כביסה, ואז לא צריך לרוקן מיכל כמו פעם..
במייבש עם מעבה יש אפשרות לחבר לניקוז, כמו מכונת כביסה, ואז לא צריך לרוקן מיכל כמו פעם..
...
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

צודק, בדקתי - אבל אין לי אינטרס להשתמש בזה.Giliboy כתב:אם אני לא טועה,
במייבש עם מעבה יש אפשרות לחבר לניקוז, כמו מכונת כביסה, ואז לא צריך לרוקן מיכל כמו פעם.....
הוא גם מתאר שאין לו מקום לשים צינור, לא באופן נוח. לכן המלצתי על קונדנסור.