זרוע ל lcd 32
שלום לכולם רכשתי lcd של סמסונג 32LAC530 התקשרתי לרצון הזמנתי תכנאי שיפתח אותה וזרוע
עכשיו לא רציתי זרוע צמודה לקיר כי הבנתי שיהיה לי קשה להגיע לחיבורים מאחורה עם אני יצטרך
שאלתי לגבי 2 תנועות עם הטיה למעלה ולמטה ב300 שקל ואמרה לי הנציגה שאולי גם יהיה לי קשה להשתמש בחיבורים מאחורה שהמרחק משהו כמו 10 מעלות משהו כזה
ואז היא המליצה לי על 4 תנועות ב400 היא אמרה שהמרחק מספיק כדי להשתמש בחיבורים מאחורה
האם יש משהו בדבריה או שאפשר להסתפק ב2 תנועות ואני יוכל להשתמש בחיבורים מאחורה בלי בעיות
תודה שבת שלום
עכשיו לא רציתי זרוע צמודה לקיר כי הבנתי שיהיה לי קשה להגיע לחיבורים מאחורה עם אני יצטרך
שאלתי לגבי 2 תנועות עם הטיה למעלה ולמטה ב300 שקל ואמרה לי הנציגה שאולי גם יהיה לי קשה להשתמש בחיבורים מאחורה שהמרחק משהו כמו 10 מעלות משהו כזה
ואז היא המליצה לי על 4 תנועות ב400 היא אמרה שהמרחק מספיק כדי להשתמש בחיבורים מאחורה
האם יש משהו בדבריה או שאפשר להסתפק ב2 תנועות ואני יוכל להשתמש בחיבורים מאחורה בלי בעיות
תודה שבת שלום
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בהחלט אפשר להסתפק בשתי תנועות.
תקח בחשבון שמתקן כזה מרחיק את המסך מהקיר הרבה יותר ממתקן צמוד קיר רגיל.
מה אתה רוצה לחבר למסך? במתקן קיר אין בעיה חיבורים אם שמים לו ספייסרים קטנים, כך שאתה לא חייב זרוע אלא אם כן אתה רוצה הטייה וצידוד.
תקח בחשבון שמתקן כזה מרחיק את המסך מהקיר הרבה יותר ממתקן צמוד קיר רגיל.
מה אתה רוצה לחבר למסך? במתקן קיר אין בעיה חיבורים אם שמים לו ספייסרים קטנים, כך שאתה לא חייב זרוע אלא אם כן אתה רוצה הטייה וצידוד.
אתה בטוח ש2 תנועות מרחיק מספיק מהקיר כי היא אמרה לי שהמרחק מהקיר הוא לא כול כך גדול
אתה יודע אם אני ירצה להשתמש בחיבורים מאחורה הHDIMI ועוד חיבורים
מזה הספייסריים עם אני שם זרוע צמודה לקיר יהיה אפשר להשתמש בחיבורים מאחורה
אתה יודע אם אני ירצה להשתמש בחיבורים מאחורה הHDIMI ועוד חיבורים
מזה הספייסריים עם אני שם זרוע צמודה לקיר יהיה אפשר להשתמש בחיבורים מאחורה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ספייסרים מגיעים עם המסך עצמו, אלו ארבעה גלילים מאורכים שמטרתם היא לרווח את המרחק בין המתקן מהמסך עצמו, במקום שהמתקן יחובר ישירות למסך - הוא מורחק ממנו כס"מ + אפשר להסביר את זה כמרווחים יותר.
זרוע תוכל להתאים לך יותר מבחינת הכבלים, אם אתה עד כדי כך מודאג.
באשר לHDMI - יש מחברי 90 מעלות שמאפשרים לך לתלות את המסך בלי בעיה ולחבר את הכבל אל תוך המחבר אשר מחובר למסך בכניסת הHDMI.
זרוע תוכל להתאים לך יותר מבחינת הכבלים, אם אתה עד כדי כך מודאג.
באשר לHDMI - יש מחברי 90 מעלות שמאפשרים לך לתלות את המסך בלי בעיה ולחבר את הכבל אל תוך המחבר אשר מחובר למסך בכניסת הHDMI.
Vocare Ad Regnum
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מה שישמש אותך יותר: אם אתה צריך רק פונקציה של הטיה למעלה ולמטה אז המתקן הבסיסי יותר. אם אתה צריך לשנות זוויות צפייה, להצמיד אותה לקיר מדי פעם ונוחות גדולה יותר עם הכבלים, אז הזרוע. אני באופן אישי, אם זה לחדר שינה - הולך על זרוע, יותר נוח.
Vocare Ad Regnum
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מתקן שציינתי זה שתי תנועות.
1: ימינה \ שמאלה
2: מעלה \ מטה
וזה לא זרוע...
זרוע זה מתקן עם פרק אחד או יותר ויש זרועות שרק מרחיקות את המסך מהקיר ללא שום תנועה, לא קובעים שאם יש תנועה זה חייב להיות זרוע.
1: ימינה \ שמאלה
2: מעלה \ מטה
וזה לא זרוע...
זרוע זה מתקן עם פרק אחד או יותר ויש זרועות שרק מרחיקות את המסך מהקיר ללא שום תנועה, לא קובעים שאם יש תנועה זה חייב להיות זרוע.
זה עם התקנה
משני המתקנים שצינתי ה2 תנועות או צמוד לקיר מה כדי לקחת שלא יהיה לי קשה או מסובך עם אני ירצה לחבר משהו בחיבורים מאחורה בלי הוספת ספיסרים וכל מיני תוספות או משהו גם מבחינת המרחק
עם אפשר תשובה הוא מגיע בבוקר
משני המתקנים שצינתי ה2 תנועות או צמוד לקיר מה כדי לקחת שלא יהיה לי קשה או מסובך עם אני ירצה לחבר משהו בחיבורים מאחורה בלי הוספת ספיסרים וכל מיני תוספות או משהו גם מבחינת המרחק
עם אפשר תשובה הוא מגיע בבוקר