HebEpg313
היי
נכנסתי לאתר של אורן והורדתי את כל מה שצריך בכדי שה-SAGETV יעבוד עם לוח שידורים של יס.
כשאני מפעיל את ה-HEBEPG313 של אורן אני רואה שהתוכנה לוקחת את כל המידע מה- Channels.lst ומעבדת אותו כשבסוף נוצר קובץ ה-Epgdata.xml אני לוקח את אותו קובץ ומעתיק אותו אל תיקיית c:\program files\sagetv\sagetv .
שאני פותח את ה-SAGETV ואני רואה לוח שידורים שלא כמו שאני ציינתי בקינפוגים למשל מידע של ערוץ ה-FTV נמצא אצלי בערוץ 2 אני ממש לא מבין מהיכן SAGETV לוקחת את המידע הזה.
אני גם שיניתי את הקובץ sage.properties כפי שנכתב במדריך.
HELP! HELP! HELP
נכנסתי לאתר של אורן והורדתי את כל מה שצריך בכדי שה-SAGETV יעבוד עם לוח שידורים של יס.
כשאני מפעיל את ה-HEBEPG313 של אורן אני רואה שהתוכנה לוקחת את כל המידע מה- Channels.lst ומעבדת אותו כשבסוף נוצר קובץ ה-Epgdata.xml אני לוקח את אותו קובץ ומעתיק אותו אל תיקיית c:\program files\sagetv\sagetv .
שאני פותח את ה-SAGETV ואני רואה לוח שידורים שלא כמו שאני ציינתי בקינפוגים למשל מידע של ערוץ ה-FTV נמצא אצלי בערוץ 2 אני ממש לא מבין מהיכן SAGETV לוקחת את המידע הזה.
אני גם שיניתי את הקובץ sage.properties כפי שנכתב במדריך.
HELP! HELP! HELP
היות ומספר הערוץ האמיתי לא מופיע ב-EPGDATA.XML, התוכנה SAGETV נותנת מספר כלשהו לכל ערוץ. אחרי העלאת ה-EPG בפעם הראשונה יש לשנות את מספרי הערוצים ב-
SETUP
SETUP VIDEO SOURCES
לבחור את כרטיס הלכידה
CHANNEL SETUP
ולבחור REMAP לכל ערוץ ולשנות למספר הנכון.
צריך לעשות זאת רק פעם אחת...
אורן.
SETUP
SETUP VIDEO SOURCES
לבחור את כרטיס הלכידה
CHANNEL SETUP
ולבחור REMAP לכל ערוץ ולשנות למספר הנכון.
צריך לעשות זאת רק פעם אחת...
אורן.