האם השירות של הניידים של DELL הזוי ??!

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #21 

mp3lll כתב:riji אתה ממשיך לדבר ללא עובדות וחבל, יש מאות דגמים בעלי שנתיים ושלוש שנים.
תפסיק אם אתה לא יודע עובדות.

תודה בשם האגרה.
...
התעקשת אז חזרתי לבדוק ואכן להפתעתי מצאתי מספר דגמים עם שלוש שנות אחריות, אין מאות דגמים בישראל אז לא ברור לי על מה אתה מדבר, מתוך סך הדגמים של HP ניראה כי בערך לשליש יש יותר משנה אחריות וזה יפה, אתה רואה למדתי משהו - תודה. (Y)

ועדיין אני עומד מאחורי מה שאמרתי, רוב הדגמים של HP (שני שליש זה עדיין רוב) מגיעים עם שנה אחריות וללא הצעת הרחבה בתפריט האפשרויות במרבית אתרי המכירות, מרביתם הם הדגמים הנפוצים יותר ואני עדיין חושב שהיה נכון לו HP היו בוחרים לתת מינימום שנתיים אחריות על כל הדגמים בדומה למתחרות שלהן.

נ.ב. במדפסות ופריטים אחרים עדיין מדובר רק בשנה אחריות וגם השלוש שנים אחריות זה חלק ממבצע, אולי מבצע השקה לשירות החדש ואני מאחל להם שיימשך.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #22 

ובדרך אגב בדומה למה ש- ZOVIRAX כבר כתב, המשפט הבא שלך ממש נותן תחושה שאתה קשור איכשהו אישית לשירות של HP
תלונות לא חסר, להחפיש הכי קל, אבל תזכור שתמיד עושים מאמצים לעזור ולשפר.
...
ואם אכן זה נכון, גילוי נאות לא יזיק, לפחות ההגינות מחייבת זאת.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #23 

עבדתי בעבר ב HP זה לא רלוונטי, אני כלקוח כן מרוצה וכן מכיר את השוק בוחר להגיב ולהגן על HP.

ניסיתי שירות של דל ודי קיבלתי את אותם תשובות כמו הבחור במחשב חדש שחבר רכש.
(עד שלושה תיקונים בחודש הראשון מקבלים מחשב חדש, שלדעתי זה הזוי)
אתה בחרת לקחת את הדף ו"להכפיש" את השירות של HP שאני משתמש בו הרבה בחברה שבה אני עובד והשירות הוא נהדר לטעמי.

MP
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #24 

לא בחרתי להכפיש את שירות הלקוחות של HP ולא תוכל למצוא בדבריי אלה הצגת דברים שהיו ידועים לי עד לאחרונה על שירות HP ומכיוון שבדיון על DELL בחרת להכניס את דעתך על HP מצאתי לנכון לאזן את הדיון ע"פ הידוע לי ומבלי שיש לי אינטרס באחת מהחברות.

אתה לעומת זאת בחרת להצטרף לדיון על חברה אחרת ולהכניס את HP לתמונה ולאחר מכן לפנות כלפיי בתקיפות מתוך עמדה של בעל אינטרס כזה או אחר (עובד לשעבר או לקוח מסחרי) וזאת ללא ציון גילוי נאות (וכן זה רלוונטי).
לי אין אינטרס באף אחת מהחברות, לא רכשתי מחשב של HP אלה מוצרים אחרים של החברה והניסיון שלי ושל חבריי הוא ניסיון אמיתי מהשנים האחרונות ובנוסף התלונות שאני מכיר הופיעו בכל פינה באינטרנט ועד לאחרונה כפי שאני מבין HP לא נתנה אחריות מורחבת על מחשביה ומכאן שזו הייתה דעתי כפי שהשתקפה מהמידע שנצבר ברשותי ומכאן גם הסקתי שעד שאני לא אראה שינוי לא אוכל להמליץ לחבריי או מכריי על מחשבים ניידים של HP כי גם אני חושש לקנות אותם בגלל מה שידעתי והאחריות של השנה.

המטרה שלי בדיון היא ללמוד דברים חדשים ואכן בזכות המידע שאתה ואחרים נתתם הבנתי כי ייתכן שעלי לשקלל מחדש את תפיסתי לגבי השירות של חברת HP בזכות שינויים שכנראה נערכו וגם שמעתי עליהם באופן כזה ואו אחר וגם בזכות המידע ראיתי כי אכן יש הרחבת אחריות על חלק מסויים מהדגמים וזה בהחלט מבורך וצר לי אם הבנת אותי לא נכון אבל סגנון הדיון שלך לא ממש פוזיטיבי.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #25 

היה לי נסיון טוב עם השירות של HP כמה פעמים
יכל להיות יותר מהיר - אבל היה בסופו של דבר די יעיל.

אבל בכללי, לא אוהב את המחשבים של HP - חוץ מאחד שמהתחום העיסקי שהמחיר שלו בהתאם.

madror פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #26 

Nunatak כתב:
אגב, ממה שידוע לי המוקד הטלפוני של דל בכלל פועל מיוון (הזוי אבל זה מה ששמעתי) .
...

עכשיו במחשבה שניה , זה בהחלט יכול להיות !

בכל השיחות היה כזה דייליי , שזה מפחיד , כמו מרכזיית IP מרוחקת ללא קצב בצד העולה.
מה גם שבכל שיחה (כאמור 3) לא היה נישמע אף אחד מהנציגים "ישראלי" (אחד מחבר העמים, אחד מהבני דודים ואחת מבנות הדוד , בלי שום שמץ של זלזול !).

מכאן גם מקור השם של השרשור שלי "הזויי" .

motilv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #27 

madror כתב:
Nunatak כתב:
אגב, ממה שידוע לי המוקד הטלפוני של דל בכלל פועל מיוון (הזוי אבל זה מה ששמעתי) .
...

עכשיו במחשבה שניה , זה בהחלט יכול להיות !

בכל השיחות היה כזה דייליי , שזה מפחיד , כמו מרכזיית IP מרוחקת ללא קצב בצד העולה.
מה גם שבכל שיחה (כאמור 3) לא היה נישמע אף אחד מהנציגים "ישראלי" (אחד מחבר העמים, אחד מהבני דודים ואחת מבנות הדוד , בלי שום שמץ של זלזול !).

מכאן גם מקור השם של השרשור שלי "הזויי" .
...
(Y)

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”