האם השירות של הניידים של DELL הזוי ??!
לפני כ שבועיים קניתי לאחותי , נייד של דל דגם N3010 , מחשב נייד 13' עם מעבד I3.
אתמול אחותי , דיווחה לי שהמחשב ניתקע וכול הזמן וקופא , לאחר תחקיר קצר , תיארתי לעצמי שהדיסק הקשיח הלך .
הרמתי היום מצויד במספר הסידורי של המחשב טלפון לתמיכה של DELL , נעניתי במהירות יחסית אבל מכאן והלאה תלאות עולם.
הנציגה הראשונה , אכן איתרה את התקלה המדוברת ואישרה שמדובר כנראה בדיסק קשיח וכי עלי למסור את המחשב לתחנת שירות (מנסיון רב במחשבים ניידים , דבר שכזה קורה וכאן באמת שלא היתה לי בעיה ..למרות שמדובר במחשב בן פחות משבועיים !). הנציגה אמרה לי שיש תחנת שירות באיזור הרצליה פיתוח , אבל לא ידע לתת לי פרטים ואמרה שתחזור אלי לאחר שעה (השיחה היתה בסביבות 12:00).
כאשר ראיתי שהשעה רבע לארבע ועוד מעט סוגרים את המוקד (ומן הסתם הנציגה הזו לא תחזור אלי היום או בכלל) הרמתי אני שוב טלפון למרכז השירות נעניתי על ידי בחור שכנראה זה היום הראשון (השעה) שלו בעבודה שכל שניה החזיק אותי ב HOLD , כאשר ביקשתי לברר את כתובת תחנת השירות באיזור תל אביב , אמר לי שיש תחנת שירות בבאר שבע וכאשר הסברתי לו את מפת ארץ ישראל , אמר לי שיש תחנת שירות בחיפה , שוב הסברתי לו את מפת ארץ ישראל ומיקום תל אביב גאוגרפית לחיפה ובאר שבע , נענתי שאילו הן נקודות השירות היחידות של DELL בארץ (ואני ידעתי מהתחלה שיש אחת בהרצליה) ושאם אני רוצה לדבר עם מישהוא בכיר יותר שאולי מבין עניין כולם בישיבה (בחיי תשובה של נציג !) .
ניתקתי את הטלפון (עדיין בחיוך מסוים) והתקשרתי שוב , הפעם נעניתי בנציג ותיק יותר (יום שני בעבודה ?) שידע שיש נקודת שירות בהרצליה , אבל לא ידע לתת לי פרטים נוספים , רק לאחר התעקשות , נאמר לי כי נקודת השירות הן במשכית 6 במקום שניקרא "יאיר פתרונות" , מכיוון שאני די מכיר את איזור משכית וידעתי שאין חיה שכזו , תוך חיפוש בגולל התברר כי לפי הכתובת "יעל פתרונות משולבים".
מכאן אני מתחיל לדאוג (החיוך נימחק), אם זה שירות הלקוחות הטלפוני של חברת דל , אז לאן נגיע עם התיקון של המחשב ??
אכן שמעתי שישנם בעיות עם השירות של הניידים בארץ של DELL (ניופאן) אבל מכאן ועד לסאגה שעברתי , זה פשוט סיוט.
לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם אחותי הייתה מטפלת בנושא התקלה או כל אדם אחר , מן הישוב ללא הנסיון והידע שלי.
עצוב , עצוב עצוב .
אתמול אחותי , דיווחה לי שהמחשב ניתקע וכול הזמן וקופא , לאחר תחקיר קצר , תיארתי לעצמי שהדיסק הקשיח הלך .
הרמתי היום מצויד במספר הסידורי של המחשב טלפון לתמיכה של DELL , נעניתי במהירות יחסית אבל מכאן והלאה תלאות עולם.
הנציגה הראשונה , אכן איתרה את התקלה המדוברת ואישרה שמדובר כנראה בדיסק קשיח וכי עלי למסור את המחשב לתחנת שירות (מנסיון רב במחשבים ניידים , דבר שכזה קורה וכאן באמת שלא היתה לי בעיה ..למרות שמדובר במחשב בן פחות משבועיים !). הנציגה אמרה לי שיש תחנת שירות באיזור הרצליה פיתוח , אבל לא ידע לתת לי פרטים ואמרה שתחזור אלי לאחר שעה (השיחה היתה בסביבות 12:00).
כאשר ראיתי שהשעה רבע לארבע ועוד מעט סוגרים את המוקד (ומן הסתם הנציגה הזו לא תחזור אלי היום או בכלל) הרמתי אני שוב טלפון למרכז השירות נעניתי על ידי בחור שכנראה זה היום הראשון (השעה) שלו בעבודה שכל שניה החזיק אותי ב HOLD , כאשר ביקשתי לברר את כתובת תחנת השירות באיזור תל אביב , אמר לי שיש תחנת שירות בבאר שבע וכאשר הסברתי לו את מפת ארץ ישראל , אמר לי שיש תחנת שירות בחיפה , שוב הסברתי לו את מפת ארץ ישראל ומיקום תל אביב גאוגרפית לחיפה ובאר שבע , נענתי שאילו הן נקודות השירות היחידות של DELL בארץ (ואני ידעתי מהתחלה שיש אחת בהרצליה) ושאם אני רוצה לדבר עם מישהוא בכיר יותר שאולי מבין עניין כולם בישיבה (בחיי תשובה של נציג !) .
ניתקתי את הטלפון (עדיין בחיוך מסוים) והתקשרתי שוב , הפעם נעניתי בנציג ותיק יותר (יום שני בעבודה ?) שידע שיש נקודת שירות בהרצליה , אבל לא ידע לתת לי פרטים נוספים , רק לאחר התעקשות , נאמר לי כי נקודת השירות הן במשכית 6 במקום שניקרא "יאיר פתרונות" , מכיוון שאני די מכיר את איזור משכית וידעתי שאין חיה שכזו , תוך חיפוש בגולל התברר כי לפי הכתובת "יעל פתרונות משולבים".
מכאן אני מתחיל לדאוג (החיוך נימחק), אם זה שירות הלקוחות הטלפוני של חברת דל , אז לאן נגיע עם התיקון של המחשב ??
אכן שמעתי שישנם בעיות עם השירות של הניידים בארץ של DELL (ניופאן) אבל מכאן ועד לסאגה שעברתי , זה פשוט סיוט.
לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם אחותי הייתה מטפלת בנושא התקלה או כל אדם אחר , מן הישוב ללא הנסיון והידע שלי.
עצוב , עצוב עצוב .
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הנה עוד הוכחה שאין שום משמעות להעדיף מותג X על מותג Y.
שרפרפות, כל התחום הזה הוא שרפרפות אחת גדולה.
שרפרפות, כל התחום הזה הוא שרפרפות אחת גדולה.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
עופר ,
גם אני לא כל כך הבנתי מה הקשר בין ניופאן ל יעל, אבל לאחר בדיקה , הבנתי שניופאן היא המפיץ הראשי של הניידים (לא יודע אם כל הניידים של DELL אבל בוודאי לניידים לשוק הבייתי). יעל , אחראית על התיקון באזור המרכז עבור ניופאן/dell . כנראה ששווה להם להחזיק מעבדה חיצונית כמו שעשו לא מזמן רונלייט עם הניידים של ASUS .
מאוד מאוד מקווה שניופאן לא הולכים להרוס עוד מותג מעולה כמו שהרסו בארץ את HTC !
שיתעסקו להם במכונות כביסה ומיקסרים , אולי זה מתאים להם יותר .
נ.ב
לינק לאתר הביית של ניופאן , שם מופיעים הניידים של DELL לרוב :
http://www.newpan.co.il/Search/SearchBrand.asp?Brand=26
גם אני לא כל כך הבנתי מה הקשר בין ניופאן ל יעל, אבל לאחר בדיקה , הבנתי שניופאן היא המפיץ הראשי של הניידים (לא יודע אם כל הניידים של DELL אבל בוודאי לניידים לשוק הבייתי). יעל , אחראית על התיקון באזור המרכז עבור ניופאן/dell . כנראה ששווה להם להחזיק מעבדה חיצונית כמו שעשו לא מזמן רונלייט עם הניידים של ASUS .
מאוד מאוד מקווה שניופאן לא הולכים להרוס עוד מותג מעולה כמו שהרסו בארץ את HTC !
שיתעסקו להם במכונות כביסה ומיקסרים , אולי זה מתאים להם יותר .
נ.ב
לינק לאתר הביית של ניופאן , שם מופיעים הניידים של DELL לרוב :
http://www.newpan.co.il/Search/SearchBrand.asp?Brand=26
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אתה עושה פה מכירות? אני מלשין עליך - שידביקו לך עוסק בתחום.mp3lll כתב:אתה רואה אם היה לך HP היה לך ככה.
1. בן 14 יום תקבל מחשב חדש.
2. תקבל שליח עד הבית שיקח את המוצר למעבדת השירות.
...
יצא לי להשתמש באחריות של דל - יעל פתרונות
סוג השירות שהיה לי זה אבחון בטלפון + טכנאי עד הבית תוך 24 שעות.
מה שהיה הזוי שהאבחון בטלפון קובע מה הטכנאי יחליף\יתקן.
החליפו לי שני מסכים של הנייד ולוח אם. כאשר בסוף הבעיה היתה כבל קטן בין הלוח אם למסך.
היה שירות, לא ניסו להתקמצן בחלקים אבל היתה בעיה קשהבאבחון וצורת עבודה לקויה לדעתי. בכל מקרה אחרי 3 ביקורים פתרו את הבעיה. סוג השירות שאני מצפה הוא שטכנאי רואה את המחשב, מאבחן ומתקן.
סוג השירות שהיה לי זה אבחון בטלפון + טכנאי עד הבית תוך 24 שעות.
מה שהיה הזוי שהאבחון בטלפון קובע מה הטכנאי יחליף\יתקן.
החליפו לי שני מסכים של הנייד ולוח אם. כאשר בסוף הבעיה היתה כבל קטן בין הלוח אם למסך.
היה שירות, לא ניסו להתקמצן בחלקים אבל היתה בעיה קשהבאבחון וצורת עבודה לקויה לדעתי. בכל מקרה אחרי 3 ביקורים פתרו את הבעיה. סוג השירות שאני מצפה הוא שטכנאי רואה את המחשב, מאבחן ומתקן.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ואז חודש אחרי שנת האחריות העלובה שהם נותנים ילך לך לוח אם ותוכל לזרוק את המחשב לפח.mp3lll כתב:אתה רואה אם היה לך HP היה לך ככה.
1. בן 14 יום תקבל מחשב חדש.
2. תקבל שליח עד הבית שיקח את המוצר למעבדת השירות.
...
זה מה שקרה אצלי.
מי שמבין לא קונה DELL מניופאן אלא מ CMS או CDATA
מי שקונה DELL דרך המפיצים הרשמיים (ניופאן זה סוג של ייבוא עקיף) מקבל שירות בבית הלקוח בלי תחנות שירות ובלי נעליים.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
eyalsha
למה שיתקנו לך בחינם? נגמרה האחריות... למה יש אחריות? מחשב הוא מוצר חשמלי אשר יכול להתקלקל.
בכל מקרה זה לא רלוונטי לדיון, הנקודה שמחשב חדש פחות מ 14 לא צריך לקבל שירות כזה.
ותשובות כאלה לקוניות כפי שהבחור קיבל.
eyalsha וגם מה שאתה אומר לא נכון, שירות באתר הלקוח מקבלים רק מחשבים עיסקים של DELL ולא מחשבי Consumer כפי שהבחור רכש
למה שיתקנו לך בחינם? נגמרה האחריות... למה יש אחריות? מחשב הוא מוצר חשמלי אשר יכול להתקלקל.
בכל מקרה זה לא רלוונטי לדיון, הנקודה שמחשב חדש פחות מ 14 לא צריך לקבל שירות כזה.
eyalsha וגם מה שאתה אומר לא נכון, שירות באתר הלקוח מקבלים רק מחשבים עיסקים של DELL ולא מחשבי Consumer כפי שהבחור רכש
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
צודק!mp3lll כתב:eyalsha
eyalsha וגם מה שאתה אומר לא נכון, שירות באתר הלקוח מקבלים רק מחשבים עיסקים של DELL ולא מחשבי Consumer כפי שהבחור רכש...
אני לפני רכישת נייד ומתעניין איך ניתן להמיר אחריות מעבדה לבית לקוח(גם
בתוספת תשלום).אשמח לעזרה
שמעתי רבות על ה"שירות" של חברת HP ולכן אני לא חושב שהשוואה במקומה, ונכון הם לא חייבים לאף אחד מחשב חדש אבל ההתייחסות שלהם במקרה של בעיה, מטרידה, מספר חברים פשוט זרקו את המחשב ל- HP אין פתרון לתקן תקלות, או להחליף בערך הכל או כלום. ובנוסף באופן מפתיע בעוד שאחרים נותנים בין שנתיים לשלוש אחריות, HP (לרוב) לא נותנים יותר משנה וזה (לדעתי) לא בטעות.
נערך לאחרונה על ידי riji ב 12/02/2011 18:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני אתעלם מהתוקפנות שבדבריך,mp3lll כתב:קשקשן דיבור ללא עובדות.
יש לא מעט דגמים בלי שנתיים ושלוש.
ותמיד אפשרי להרחיב אם אתה צרכן חכם....
נכון יש לא מעט דגמים בלי שנתיים ושלוש אבל הם לרוב של חברות המתקשות להציע שירות ראוי בגלל פריסה לא טובה או חוסר במעבדות ומשאבים. HP לעומת זאת מסוגלת להציע יותר ובוחרת לא להציע ויש לכך סיבות ברורות מאוד, היא גם מאוד מעודדת החלפת ישן בחדש ולא דוגלת בתיקונים ואתה יכול למדוד את זה במספר תחומים שהחברה בארץ פועלת בהן ובכלל זה תחום המדפסות הבייתיות והסורקים.
HP לא היו מוכנים להרחיב בעבר גם בתמורה לתשלום, ייתכן שזה השתנה אני לא יודע, לגבי ביטוחים חיצוניים, נחמד, אבל לא כל כך רלוונטי שהמעבדה המוסמכת לא מוכנה לתקן אלה רק להחליף מה שמייקר את הפרמייה ועלות השתתפות העצמית.
לגבי עובדות? אני מדבר מנסיונם של 3 חברים שונים, כולם מתחום המחשבים, כולם רכשו HP ולאחר שהוא התקלקל, כולם נשבעו לאחר מפגש עם שירות הלקוחות של החברה בארץ שהם לעולם לא ירכשו אף מוצר של החברה שוב. בין החברים אין קשרים כלשהם מלבד הכרותם איתי ובכל מקרה מדובר במחשב נייד מדגם אחר ומאנשים שבתחילה היו מאוד מרוצים מהמוצר אותו רכשו. אני מכיר אנשים שנפלו עם לנובו, MSI, וטושיבה אבל באף אחד מהמקרים לא שמעתי אכזבה כה גדולה משירות הלקוחות הישראלי של HP ובאף מהמקרים מלבד HP הם לא אמרו שהם לא יחזרו לרכוש ממוצרי החברה.
אתה לא חייב להסכים עם הדברים, אבל אל תפטור אותם בקלות ראש.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אתם מתווכחים על שטויות, יש אין ספור סיפורים רעים על HP כמו שיש על DELL. לי באופן אישי היה ניסיון רע עם טושיבה, זה אומר שאסור לקנות מהם? לכל חברה יש דגמים טובים יותר ופחות ונציגים וותיקים וחדשים, למעט סיבה קונקרטית אין סיבה לא לקנות חברה כזאת או אחרת.
אגב, ממה שידוע לי המוקד הטלפוני של דל בכלל פועל מיוון (הזוי אבל זה מה ששמעתי) וHP עשו מהפכה בגלל תלונות על השירות לקוחות שלהם.
אגב, ממה שידוע לי המוקד הטלפוני של דל בכלל פועל מיוון (הזוי אבל זה מה ששמעתי) וHP עשו מהפכה בגלל תלונות על השירות לקוחות שלהם.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

Nunatak כתב:אתם מתווכחים על שטויות, יש אין ספור סיפורים רעים על HP כמו שיש על DELL. לי באופן אישי היה ניסיון רע עם טושיבה, זה אומר שאסור לקנות מהם? לכל חברה יש דגמים טובים יותר ופחות ונציגים וותיקים וחדשים, למעט סיבה קונקרטית אין סיבה לא לקנות חברה כזאת או אחרת....
אהבתי את הסיכום
אי אפשר לרצות את כולם....
אה ועדיין אני חושב שהבחור קשקשן.
ואיבדו הרבה לקוחות בדרך... לפחות מישהו כאן מכיר בעובדה שהיו להם בעיות קשות. ייתכן מאוד שהם השתפרו מאז ואני מברך על כך, אני מחכה לראות מתי הם יאמינו במוצרים שלהם יותר ויתחילו לתת אחריות של שנתיים מינימום כפי שעושים ספקים אחרים מאותו סדר גודל, אני מבטיח להם שזה יגדיל את המכירות שלהם ואת הבטחון של הלקוח במוצרים.Nunatak כתב:
אגב, ממה שידוע לי המוקד הטלפוני של דל בכלל פועל מיוון (הזוי אבל זה מה ששמעתי) וHP עשו מהפכה בגלל תלונות על השירות לקוחות שלהם....
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

riji אתה ממשיך לדבר ללא עובדות וחבל, יש מאות דגמים בעלי שנתיים ושלוש שנים.
תפסיק אם אתה לא יודע עובדות.
תראה לי חברה אחת ישראלית שיש לה עמוד פייסבוק טיוטר, ששם הצרכן יכול לדבר עם החברה ישירות.
לך תראה את העמודים בפייסבוק של חברות, לדל או IBM אין בכלל עמוד ישראלי.
(של IBM בכלל חסום לכתיבה!)
לך תבדוק תראה ש 99 אחוז מהעמודים סלקום פאלפון באג וג'ו שאתה נכנס לעמוד בפייסבוק אתה רואה רק את מה שהחברה כותבת, ומה שאחרים כותבים זה מוסתר, העמוד של HP ישראל לא מוסתר, דבר שזה מעיד על הרבה.
לך תבדוק ותראה שאין שום תגובה של החברה על תלונה של לקוחות בפייסבוק \ טיוטר לעומת HP שיש תגובה לעל כל תלונה ותלונה.
תלונות לא חסר, להחפיש הכי קל, אבל תזכור שתמיד עושים מאמצים לעזור ולשפר.
תודה בשם האגרה.[/b]
תפסיק אם אתה לא יודע עובדות.
תראה לי חברה אחת ישראלית שיש לה עמוד פייסבוק טיוטר, ששם הצרכן יכול לדבר עם החברה ישירות.
לך תראה את העמודים בפייסבוק של חברות, לדל או IBM אין בכלל עמוד ישראלי.
(של IBM בכלל חסום לכתיבה!)
לך תבדוק תראה ש 99 אחוז מהעמודים סלקום פאלפון באג וג'ו שאתה נכנס לעמוד בפייסבוק אתה רואה רק את מה שהחברה כותבת, ומה שאחרים כותבים זה מוסתר, העמוד של HP ישראל לא מוסתר, דבר שזה מעיד על הרבה.
לך תבדוק ותראה שאין שום תגובה של החברה על תלונה של לקוחות בפייסבוק \ טיוטר לעומת HP שיש תגובה לעל כל תלונה ותלונה.
תלונות לא חסר, להחפיש הכי קל, אבל תזכור שתמיד עושים מאמצים לעזור ולשפר.
תודה בשם האגרה.[/b]
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.