התחדשתי בשעה טובה בימהה rxv 3800, מבקש המלצה לרמקולים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מה התקציב? שווה לבדוק אם נשארו לאמנון סאונד בבוגרשוב רמקולים של מוניטור אודיו...
- epony
- חבר במועדון 10K

קנית רסיבר ביותר מ-10,000 ש"ח ואתה מתקצב רמקולים ב-3,000?!rm571 כתב:בסביבות ה 3000 ש''ח...
אם ככה, אתה יכול לקנות או סט סאטליטים כמו הקליפש קווינטט, או זוג קדמיים כמו ה-B&W 685 (מדפיים, מקסימום תעביר אותם אחורה כשיהיה לך כסף לרצפתיים
רצפתיים סביב המחיר הזה ששווים הקשבה: פולק אודיו מוניטור 50, דאלי קונספט 6, וורפידייל דיאמונד סדרה 10...
או... שתביא רמקולים מחו"ל - לפחות שניים מחברי הפורום קנו לא מזמן זוג Polk Audio Monitor 70 רצפתיים בפחות מ-3,000 אחרי הכל (משלוח, מסים וכיו"ב...)
- epony
- חבר במועדון 10K

לא הייתי אומר שהקדמיים הם הדומיננטיים בסראונד, זה מאוד תלוי ביישום - הסנטר עובד לא פחות קשה...eitan-z כתב:גם ככה בסראונד הדומיננטיים הם הקדמיים (ואם במוסיקה עסקינן - זה כל מה שצריך...)...
יחד עם זאת, אם התקציב עכשיו מאפשר השקעה של 3,000 ש"ח בלבד, אז לדעתי ההימור הכי טוב הוא או להביא זוג רצפתיים מחו"ל כאמור לעיל, או לקנות מדפיים איכותיים (נתתי שתי דוגמאות בפוסט הקודם) שישרתו אותך כקדמיים עד שתוכל להרשות לעצמך רצפתיים.
כשתוכל להרשות לעצמך, קנה סנטר, ובסוף אחוריים (ואולי מתישהו גם סאב
מה שחשוב לזכור הוא שרצוי מאוד (מאוד!) שהסנטר יתאים לקדמיים, כך שאם אתה קונה מדפיים אתה פחות או יותר מתחייב לסנטר ורצפתיים מאותה סדרה - not that there's anything wrong with that (ולקחתי את זה בחשבון בהמלצות שלי למדפיים...)
- epony
- חבר במועדון 10K

ב-6 אני מאמין שאתה כבר יכול להביא מערכת 5 רמקולים (רצפתיים, סנטר ואחוריים) טובה, אם לא בארץ אז בטוח בחו"ל...rm571 כתב:קבלו תיקון התקציב עלה בסביבות ה 6000 ש''ח...
בארץ, עם קצת מיקוח, אולי תצליח להתארגן על סט של מוניטור אודיו ברונזה (BX-5 מלפנים, BX סנטר ו-BX-1 מאחור) או סט של וורפידייל מסדרת ה-Diamond 10.
עמית באק אתה מה זה צודק וואי וואי איזה רמקול איכותי זה המוניטור 11 6v של פרדיים אבל מבאס שאי אפשר לראות מחיר שלו באתרי השוואת מחירים כמו זאפ או כמה. שמעתי אותו לפני חודש בערך והוא רמקול ממש איכותי
מה המחיר שלו על פי מה שידוע לך או למישהו פה באתר?
מה המחיר שלו על פי מה שידוע לך או למישהו פה באתר?
מדובר על אחת החנויות הטובות והמקצועיות בארץ !האנזו כתב:סטריאו סטאר ?
כך הם נקראים נשמע כמו סוג של בסט ביי ואני לא אוהב את סוג החנויות האלה חחח...
טוב,לקפוץ להתרשמות לא עולה כסף....
אז מה השם לא מצלצל לך טוב...?? ואללה אתה צודק אל תקנה שם , חפש חנות עם שם קצת יותר יפה...
- epony
- חבר במועדון 10K

אל תסתכל בקנקן - זו אחת החנויות הוותיקות והמוערכות בארץ!האנזו כתב:סטריאו סטאר ?
כך הם נקראים נשמע כמו סוג של בסט ביי ואני לא אוהב את סוג החנויות האלה חחח...
טוב,לקפוץ להתרשמות לא עולה כסף....