האם קניית V20 מסוכנת מבחינת צריבות?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
עדיין לא ראיתי משהו שכתב שה v-20 נצרבת ..... אולי צבירות .nimush כתב:אני מעוניין לרכוש את המסך
וראיתי כי המון אנשים התלוננו על הנושא הזה...
על כל מקרה מדובר במסך מצויין .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אין צריבות.....עד עכשיו לפחות
כמעט חצי שנה עם המסך לפחות 15 שעות ביום צפייה .ולא תמיד שנגמרת תוכנית ב-VOD מתחילים חדשה ככה שיש רקע קבוע לזמן ממושך,וברוך ה' אין תופעת צריבה
מסך מומלץ ביותר לכל סוגי התכנים.תמורה הולמת למחירו
כמעט חצי שנה עם המסך לפחות 15 שעות ביום צפייה .ולא תמיד שנגמרת תוכנית ב-VOD מתחילים חדשה ככה שיש רקע קבוע לזמן ממושך,וברוך ה' אין תופעת צריבה
מסך מומלץ ביותר לכל סוגי התכנים.תמורה הולמת למחירו
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אין ספק .MIMZAK כתב:אין צריבות.....עד עכשיו לפחות
מסך מומלץ ביותר לכל סוגי התכנים.תמורה הולמת למחירו...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78909
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
כל עוד המסך הוא פלזמה, הוא חשוף לצריבה. מסכי פלזמה עושים שימוש בפוספורים אשר יעילות החומר הזרחני אותה הם מכילים יורדת עם השימוש.
כאשר המסך מציג תמונה בהירה, הפוספורים באותו איזור "מתבזבזים" יותר מבאיזורים אחרים. זה לא משנה כמה ישכללו את הפאנל, הצריבה תהיה קיימת לעולם במסכים בעלי טכנולוגיית פלזמה.
מי שחושב אחרת, מוזמן להציג על המסך שלו למשך 24H תמונה סטטית, חצי שחור, חצי לבן, ולהגביר את הקונטרסט ל 100%. אני יודע שזה מצב סינטטי, אבל אם מישהו באמת טוען שאין בעית צריבה, לא אמורה להיות לו שום בעיה להציג תמונה כזאת.
כאשר המסך מציג תמונה בהירה, הפוספורים באותו איזור "מתבזבזים" יותר מבאיזורים אחרים. זה לא משנה כמה ישכללו את הפאנל, הצריבה תהיה קיימת לעולם במסכים בעלי טכנולוגיית פלזמה.
מי שחושב אחרת, מוזמן להציג על המסך שלו למשך 24H תמונה סטטית, חצי שחור, חצי לבן, ולהגביר את הקונטרסט ל 100%. אני יודע שזה מצב סינטטי, אבל אם מישהו באמת טוען שאין בעית צריבה, לא אמורה להיות לו שום בעיה להציג תמונה כזאת.
צודק לגמרי. רק אני רוצה להוסיף שהדגם הזה משום מה רגיש יותר מפלזמות שהיו לי בעבר.ziv_r כתב:כל עוד המסך הוא פלזמה, הוא חשוף לצריבה. מסכי פלזמה עושים שימוש בפוספורים אשר יעילות החומר הזרחני אותה הם מכילים יורדת עם השימוש.
מי שחושב אחרת, מוזמן להציג על המסך שלו למשך 24H תמונה סטטית, חצי שחור, חצי לבן, ולהגביר את הקונטרסט ל 100%. אני יודע שזה מצב סינטטי, אבל אם מישהו באמת טוען שאין בעית צריבה, לא אמורה להיות לו שום בעיה להציג תמונה כזאת....