שלום,
יש לי בבית סט רמקולים של "Bose Acoustimass 10 Series IV" שקניתי ממזמן בשביל קולנוע ביתי+מוזיקה ומסיבות שונות לא יצא לי לחבר עדיין.
היה מיבצע ב DUTY FREE של 200$ על חבילת "Harman Kardon AVR139 & DVD16".
המחיר נראה לי נמוך מאד ואני מפחד שיש משהו מסריח פה (גם לא מצאתי את הדגם הזה ב ZAP)
אני מתלבט האם כדאי להחזיר את הרסיבר ולכן יש לי שתי שאלות ליפני שאני פותח את האריזה :
1. האם מבחינת חיבוריות ה AVR139 מתאים לסט רמקולים שלי?
2. האם מישהו שמע על הרסיבר הזה ויכול להגיד לי שהוא סביר? (מהDVD פחות אכפת לי).
בתודה מראש,
ארי
מישהו יכול לתת חוות דעת על "Harman Kardon AVR139 & DVD16"
-
arubinroit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מדובר ברסיבר טוב לק"ב, החולשה שלו היא בסטריאו (אפילו בהשוואה לרסיברים אחרים, הסאונד שלו מאוד שמרני ודי משעמם לטעמי) אז אל תצפה להנות ממנו יותר מדי בתחום הזה ותיקח בחשבון שהוא לא תומך בפורמטים החדשים. לגבי הדיודי, מדובר בדיודי באיכות גבוהה יותר מהדיודי שיש ברשתות השיווק. בסה"כ מדובר ב200$ ואם התקציב משחק תפקיד אז תתחדש ותהנה.
-
arubinroit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- קיבל תודות: 0
תודה על התשובה המהירה.
אתה יכול לפרט למה אתה מתכוון "שהוא לא תומך בפורמטים החדשים"?
האם הוא יתן סראונד ברמקולים של " Bose Acoustimass 10 Series IV" עבור סרטים רגילים שלוקחים מהספריה ?
ארי
אתה יכול לפרט למה אתה מתכוון "שהוא לא תומך בפורמטים החדשים"?
האם הוא יתן סראונד ברמקולים של " Bose Acoustimass 10 Series IV" עבור סרטים רגילים שלוקחים מהספריה ?
ארי
- THEMISSION
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 190
- קיבל תודות: 1 פעם
כן זה יתן תמיכה בסראונד אבל הוא משתמש בשבבים מיושנים בעיבוד גרפי וסאונד והעיוות שלו גבוה תנסה דנון או פיוניר שמנת היצור האחרונה זה יהיה הבדל משמעותי היות והם גם בדגמים הפחותים שלהם תומכים בתקנים הכי חדישים של דולבי וחבריהם
חכם לא נכנס למצב שפיקח יוכל לצאת ממנו