רסיבר Onkyo TX-SR875 משתגע בכל פעם שמכבים אותו בPOWER ולא STANDBY
בגלל החום הרב שהרסיבר פולט נלקחה החלטה לכבות אותו בלילות מכפתור הPOWER ולא כפתור הSTANDBY.
לאחרונה (מיום ראשון, 06.02.201) הרסיבר החל להשתגע בכל הפעלה אחרי כיבוי מכפתור הPOWER.
הרסיבר שוכח את ההגדרות הבסיסיות, איזה INPUT מתפקד בתור מה או אם הטלווזיה מתחברת לרסיבר בHDMI או AV,
לפעמים הוא מציג תמונה ולא משמיע סאונד ועל הצג כתוב TEST 0-00 וכשמתחילים לנדוד בין הINPUTS השונים
הטקסט על הצג משתנה לTEST 1-00 TEST 2-00 וכו'.
הבעיה נפתרת רק אחרי לחיצה על כפתור הSTANDBY וכפתור הDVD יחד, פעולה שגורמת לאתחול המכשיר להגדרות יצרן וחוזרת על עצמה בכל פעם שמכבים מכפתור הPOWER מחדש.
מישהו נתקל בבעיה או יכול לחשוב על רעיון לפתרון?
תודה מראש,
ערן.
לאחרונה (מיום ראשון, 06.02.201) הרסיבר החל להשתגע בכל הפעלה אחרי כיבוי מכפתור הPOWER.
הרסיבר שוכח את ההגדרות הבסיסיות, איזה INPUT מתפקד בתור מה או אם הטלווזיה מתחברת לרסיבר בHDMI או AV,
לפעמים הוא מציג תמונה ולא משמיע סאונד ועל הצג כתוב TEST 0-00 וכשמתחילים לנדוד בין הINPUTS השונים
הבעיה נפתרת רק אחרי לחיצה על כפתור הSTANDBY וכפתור הDVD יחד, פעולה שגורמת לאתחול המכשיר להגדרות יצרן וחוזרת על עצמה בכל פעם שמכבים מכפתור הPOWER מחדש.
תודה מראש,
ערן.
מה שאתה עושה יכול לשגע כל מכשיר חשמלי, מכבים לגמרי את המכשיר רק כאשר לא משתמשים בו תקופה ארוכה. לגבי הבעיה שלך, אני מציע לך לפנות ליבואן ולבקש יעוץ טכני על מנת להבין אם מדובר בתקלה במכשיר או שפשוט מדובר בשינויי באיזושהי הגדרה (שנעשתה בעקבות הכיבויי והדלקה או שנעשתה בלי כוונה מצידך). בכל אופן יש לי את האונקיו 875 והוא לא מתחמם בכלל גם לאחר הפעלה ממושכת, תבדוק את המיקום שלו שוב ותראה אם פתחי האיורור שלו חסומים באיזושהי צורה.
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
אם הרסיבר מחובר לטלויזיה בכבל HDMI,תנתק אותו ואז תבדוק אם זה קורה.
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

הרסיבר נקנה בארץ או בחו"ל?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זו תקלה במכשיר.Jabo כתב:בגלל החום הרב שהרסיבר פולט נלקחה החלטה לכבות אותו בלילות מכפתור הPOWER ולא כפתור הSTANDBY.
תודה מראש,
ערן....
הרסיבר לא אמור לאבד קונפיגורציה לא משנה מאיפה אתה מכבה אותו ולכמה זמן.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
רק כדי לחדד, היסטורית מה שאתה אומר זה נכון, וזה תופס גם לגבי הרסיבר המדובר (875), אבל החל מסדרת ה-08 (כלומר, משנה שעברה), "הבעיה" הזאת לא קיימת יותר.amitbak כתב:אונקיו ידועים בחום הרב שהם פולטים,כשהם במצב עבודה....
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

אכן נראה כמו תקלה במכשיר.צלצל למעבדה של טופ אודיו ודבר שם עם בחור בשם רובי,תתאר לו את התקלה ואני מאמין שהוא ישמח לעזור לך.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
קיימת גם קיימת.epony כתב:רק כדי לחדד, היסטורית מה שאתה אומר זה נכון, וזה תופס גם לגבי הרסיבר המדובר (875), אבל החל מסדרת ה-08 (כלומר, משנה שעברה), "הבעיה" הזאת לא קיימת יותר.amitbak כתב:אונקיו ידועים בחום הרב שהם פולטים,כשהם במצב עבודה.......
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
על סמך מה ולמה אתה אומר את זה? ראית איזה מאוור הם דחפו למארז??istarmini כתב: קיימת גם קיימת....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אין שום קשר בכיבוי הרסיבר . לבין זה שהוא יאבד את כל הנתונים שלו וישתגע ....zeev78 כתב:מה שאתה עושה יכול לשגע כל מכשיר חשמלי, מכבים לגמרי את המכשיר רק כאשר לא משתמשים בו תקופה ארוכה. לגבי הבעיה שלך, אני מציע לך לפנות ליבואן ולבקש יעוץ טכני על מנת להבין אם מדובר בתקלה במכשיר או שפשוט מדובר בשינויי באיזושהי הגדרה (שנעשתה בעקבות הכיבויי והדלקה או שנעשתה בלי כוונה מצידך). בכל אופן יש לי את האונקיו 875 והוא לא מתחמם בכלל גם לאחר הפעלה ממושכת, תבדוק את המיקום שלו שוב ותראה אם פתחי האיורור שלו חסומים באיזושהי צורה....
זוהי תקלה ברסיבר .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אני אומר זאת על סמך עובדות מהשטח.לחבר יש 3008 חדש דנדש והוא בהחלט מתחמם ועוד עומד על המזנון ולא בתוכוepony כתב:על סמך מה ולמה אתה אומר את זה? ראית איזה מאוור הם דחפו למארז??istarmini כתב: קיימת גם קיימת.......
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
זה לא חדש ... זוהי צורת העבודה של הרסיברים של אונקיו . ולדעתי גם אין להם שום כוונה לשנות זאת .istarmini כתב:אני אומר זאת על סמך עובדות מהשטח.לחבר יש 3008 חדש דנדש והוא בהחלט מתחמם ועוד עומד על המזנון ולא בתוכוepony כתב:על סמך מה ולמה אתה אומר את זה? ראית איזה מאוור הם דחפו למארז??istarmini כתב: קיימת גם קיימת..........
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אני יודע אבל הוא טוען שהם שינו אז אולי יש לו ליין מיוחד שלהם? לך תדע9000es כתב:זה לא חדש ... זוהי צורת העבודה של הרסיברים של אונקיו . ולדעתי גם אין להם שום כוונה לשנות זאת .istarmini כתב:אני אומר זאת על סמך עובדות מהשטח.לחבר יש 3008 חדש דנדש והוא בהחלט מתחמם ועוד עומד על המזנון ולא בתוכוepony כתב:על סמך מה ולמה אתה אומר את זה? ראית איזה מאוור הם דחפו למארז??istarmini כתב: קיימת גם קיימת.............