בחירת פלזמה 50״
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום,
עברנו דירה עם סלון גדול בשעה טובה ורצינו פלזמה 50״,
אני מבין את ההבדלים בין פלזמה לlcd ובגלל זה אני חושב שפלזמה במחיר נמוך תיהיה יותר טובה מlcd באותו מחיר,
מרחק צפייה של 4 מטר
מחובר ליס HD וסטרימר, יהיה גם תכנים רגילים כמובן,
מה שחשוב זה איכות תמונה וניגודיות טובה, ושתתחבר למחשב בלי בעיות,
תקציב של 5500 שקל
תודה,
חנן.
אני מבין את ההבדלים בין פלזמה לlcd ובגלל זה אני חושב שפלזמה במחיר נמוך תיהיה יותר טובה מlcd באותו מחיר,
מרחק צפייה של 4 מטר
תקציב של 5500 שקל
תודה,
חנן.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
קודם כל הכוון שלך מצוין, רואים שעשית שיעורי בית.
שתי המלצות בתקציב הזה:
1) סמסונג C550 חביבת הפורום, מלכת העלות תועלת, כוללת גם לא מעט צ'ופרים כמו סטרימר פנימי
2) פנסוניק U20 , בגודל 46". אם רוב התוכן הוא SD, למסך זה יש עדיפות גדולה על הסמסונג. מצד שני יש לו פחות פיצ'רים, הוא קטן יותר ופחות מושקע בעיצוב.
בהצלחה.
שתי המלצות בתקציב הזה:
1) סמסונג C550 חביבת הפורום, מלכת העלות תועלת, כוללת גם לא מעט צ'ופרים כמו סטרימר פנימי
2) פנסוניק U20 , בגודל 46". אם רוב התוכן הוא SD, למסך זה יש עדיפות גדולה על הסמסונג. מצד שני יש לו פחות פיצ'רים, הוא קטן יותר ופחות מושקע בעיצוב.
בהצלחה.
No place like home.......... Theater
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

opv,
כן אני עוד מבין משהו בתחום, היה לי את הפיליפס 7404 שהייתנ מדוברת בזמנו,
בכל מקרה כבר נתקלתי בהודעות פה על הסמסונג הזאת, מה גם שהבנתי שאפשר להשיג אותה בסביבות 5100 שקל,
אם אפשר קצת יותר פירוט על הסמסונג הזאת לעומת המתחרים, ואיזשהו דגם של פנסוניק לדוגמא שאפשר גם לקחת בחשבון,
תודה.
כן אני עוד מבין משהו בתחום, היה לי את הפיליפס 7404 שהייתנ מדוברת בזמנו,
בכל מקרה כבר נתקלתי בהודעות פה על הסמסונג הזאת, מה גם שהבנתי שאפשר להשיג אותה בסביבות 5100 שקל,
אם אפשר קצת יותר פירוט על הסמסונג הזאת לעומת המתחרים, ואיזשהו דגם של פנסוניק לדוגמא שאפשר גם לקחת בחשבון,
תודה.
- opv
- חבר מביא חבר

כמו שציינתי, הסמסונג היא מלכת העלות תועלת. רזולוציה 1080P , קונטרסט ושחורים טובים, סאונד לא רע אפילו, אבל SD סביר ולא מושלם.
פנסוניק הם מלכי הSD, מסכים פשוטים כמו X20 למשל, נותנים SD באיכות של CRT גדולה, פשוט נהדר.
המסך המקביל במחיר לC550 הוא הU20 שבמקרה שלו, אתה מרויח SD אבל מפסיד 4" בגודל וגם חלק מהפיצ'רים של הסמסונג.
פנסוניק הם מלכי הSD, מסכים פשוטים כמו X20 למשל, נותנים SD באיכות של CRT גדולה, פשוט נהדר.
המסך המקביל במחיר לC550 הוא הU20 שבמקרה שלו, אתה מרויח SD אבל מפסיד 4" בגודל וגם חלק מהפיצ'רים של הסמסונג.
No place like home.......... Theater
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
במידה ואתה מתכוון לחבר את המחשב למסך לצורכי עבודה ? אז מסך הפלזמה אינו מתאים לכך .hananmori12 כתב:שלום,
מרחק צפייה של 4 מטר
תקציב של 5500 שקל
תודה,
חנן....
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
האם הכוונה לטלוויזיה בגודל 46״ של פנסוניק?opv כתב:כמו שציינתי, הסמסונג היא מלכת העלות תועלת. רזולוציה 1080P , קונטרסט ושחורים טובים, סאונד לא רע אפילו, אבל SD סביר ולא מושלם.
המסך המקביל במחיר לC550 הוא הU20 שבמקרה שלו, אתה מרויח SD אבל מפסיד 4" בגודל וגם חלק מהפיצ'רים של הסמסונג....
- opv
- חבר מביא חבר

כןblknom1 כתב:האם הכוונה לטלוויזיה בגודל 46״ של פנסוניק?opv כתב:כמו שציינתי, הסמסונג היא מלכת העלות תועלת. רזולוציה 1080P , קונטרסט ושחורים טובים, סאונד לא רע אפילו, אבל SD סביר ולא מושלם.
המסך המקביל במחיר לC550 הוא הU20 שבמקרה שלו, אתה מרויח SD אבל מפסיד 4" בגודל וגם חלק מהפיצ'רים של הסמסונג.......
אני בחרתי ב LG
קיבלתי שלשום ולכן עוד לא הספקתי להתרשם (במיוחד שאני מריץ בעיקר)
בסה"כ תמונה מאוד מאוד מרשימה - אני אוהב (למרות שאני מניח שגם את ה C550 הייתי אוהב).
הסיבות שאני בחרתי (לא בהכרח לפי סדר עדיפות) :
1. המסך יותר מרשים עיצובית (דק יותר ובעל מסגרת עדינה - שיקול ההנהלה)
2. יותר זול
3. אני אמור לקבל גם xbox
ל C550 תמיכה טובה בניגון סרטים - לא שיקול משמעותי אצלי שכן יש לי מחשב בסלון.
ל C550 יש DVB-T - שוב המחשב פותר לי את הבעיה
שתי האופציות הם בחירה טובה בכל מקרה
קיבלתי שלשום ולכן עוד לא הספקתי להתרשם (במיוחד שאני מריץ בעיקר)
בסה"כ תמונה מאוד מאוד מרשימה - אני אוהב (למרות שאני מניח שגם את ה C550 הייתי אוהב).
הסיבות שאני בחרתי (לא בהכרח לפי סדר עדיפות) :
1. המסך יותר מרשים עיצובית (דק יותר ובעל מסגרת עדינה - שיקול ההנהלה)
2. יותר זול
3. אני אמור לקבל גם xbox
ל C550 תמיכה טובה בניגון סרטים - לא שיקול משמעותי אצלי שכן יש לי מחשב בסלון.
ל C550 יש DVB-T - שוב המחשב פותר לי את הבעיה
שתי האופציות הם בחירה טובה בכל מקרה
- opv
- חבר מביא חבר

זה ממש לא יותר מדי. ראיתי אותה אצל חבר ממרחק 2.5מ וגם שם זה לא היה גדול מדי.chuck כתב:אני גם שוקל ללכת על C550, אבל אני קצת חושש מהגודל. כרגע יש לי 32" ממרחק של כמעט 3 מטר.
האם לדעתכם 50" ממרחק של 3 מטר זה יותר מדיי?...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לגבי הגודל: לתכני HD מסך 50 מתאים גם ל 3 מטר. SD יראו יותר טוב ככל שתתרחק (אני מדבר מנסיון עם מסך 50 C550)
לגבי PK550 - מסך מצוין לכל הדעות עם תמורה מצוינת למחיר. יש הבדלים בינו לבין ה C550 (חפש פה בפורום) כאשר הסיבה העיקרית שלא רכשתי אותו היא התמודדות לקויה עם השתקפויות, שבניגוד אליו - זו אחת התכונות הכי טובות של ה C550
לגבי PK550 - מסך מצוין לכל הדעות עם תמורה מצוינת למחיר. יש הבדלים בינו לבין ה C550 (חפש פה בפורום) כאשר הסיבה העיקרית שלא רכשתי אותו היא התמודדות לקויה עם השתקפויות, שבניגוד אליו - זו אחת התכונות הכי טובות של ה C550
יש לי שאלות נוספת:(או החששות בהרחבה...)
קראתי המון תלונות על מושג שנקרא image retention (או משהו דומה...) ב-C550.
לפי מה שהבנתי מהמונחים פה בפורום זה נקרא צבירה. (לא צריבה)
עד כמה באמת התופעה הנ"ל שכיחה במסך הזה? האם נגיד אחרי צפייה בערוץ עם לוגו גדול למשך כמה שעות(נגיד בייבי...)
התופעה מתרחשת?(אולי פחות מכמה שעות?) כמה זמן לוקח עד שזה עובר? איך אפשר להימנע?
ואיך לעזאזל יודעים אם יש פיקסלים מתים במסך?(והאם זה תחת אחריות?)
ואוו...כמה דאגות....
עד כמה באמת התופעה הנ"ל שכיחה במסך הזה? האם נגיד אחרי צפייה בערוץ עם לוגו גדול למשך כמה שעות(נגיד בייבי...)
ואוו...כמה דאגות....
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
אני כרגע גם מתלבט על מסך. ראיתי את ה X20 ואני מעוניין גם ב-C550, אבל לא מצאתי שום מקום בצפון שמציג אותה.chuck כתב:יש לי שאלות נוספת:(או החששות בהרחבה...)
ואוו...כמה דאגות.......
לגבי חלק מהשאלות ששאלת:
הצבירה הולכת ופוחתת עם הזמן. התופעה נפוצה בהתחלה (מאות שעות צפייה ראשונות) ודועכת אח"כ.
להימנע - אין דרך. ניתן לעשות "שטיפה" (בכל מסך זה מוגדר אחרת) שמעלימה את זה בקלות בכמה דקות.
פיקסלים מתים - כאשר הטכנאי מסיים להתקין, מחברים לפטופ למסך עם שקופיות בכמה צבעים (חפש בפורום), ובכל שקופית בודקים האם יש פיקסלים שנראים שונים מן היתר. די בקלות מגלים את זה. הטכנאי רושם והמסך יוחלף.
בד"כ האחריות כוללת גם עד X פיקסלים מתים בתקופת האחריות, מה שאומר שאם לא היו בהתחלה אבל הופיעו אח"כ, המסך יוחלף ובתנאי שיש X או יותר. בסמסונג זה 6 אם אני לא טועה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
חברים יקרים, אל תבינו אותי לא נכון אבל קצת נמאס לראות את אותן שאלות חוזרות שוב ושוב ושוב... כמות המידע שיש פה בפורום על ה C550 היא עצומה ואמורה להספיק לכל אחד ששוקל לרכוש את המסך הזה.
אני גם יחסית חדש פה ואת ההחלטה לרכוש את המסך הזה קיבלתי עוד לפני שבכלל נרשמתי - עשיתי זאת רק על סמך מה שקראתי פה בפורום.
אז בבקשה מכם - כדי שהפורום ימשיך להיות רלוונטי - לפני שפותחים שירשור חדש תשקיעו קצת בחיפוש
תודה ובהצלחה לכל המלבטים ומתנצל אם פגעתי במישהו...
אני גם יחסית חדש פה ואת ההחלטה לרכוש את המסך הזה קיבלתי עוד לפני שבכלל נרשמתי - עשיתי זאת רק על סמך מה שקראתי פה בפורום.
אז בבקשה מכם - כדי שהפורום ימשיך להיות רלוונטי - לפני שפותחים שירשור חדש תשקיעו קצת בחיפוש
תודה ובהצלחה לכל המלבטים ומתנצל אם פגעתי במישהו...
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

מקפיץ,
אתמול נכנסתי לטרקלין וקיבלתי הצעה זריזה לגבי הסמסונג והפנסוניק,
סמסונג c550 ב5500 ש"ח
ופנסוניק u20 ב5800 ש"ח
אני מאמין שמפה אפשר עוד לרדת טיפה,
האם הסמסונג עדיין עדיפה על הפנסוניק? כמובן ששניהם ב50",
שוב תודה.
אתמול נכנסתי לטרקלין וקיבלתי הצעה זריזה לגבי הסמסונג והפנסוניק,
סמסונג c550 ב5500 ש"ח
ופנסוניק u20 ב5800 ש"ח
אני מאמין שמפה אפשר עוד לרדת טיפה,
האם הסמסונג עדיין עדיפה על הפנסוניק? כמובן ששניהם ב50",
שוב תודה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
opv כתב:הU20 היא 46" ולא 50".
שתיהן בחירה מצוינת, לך על הגדולה יותר....