מה הקשר בין פרארי ורמקולים?
רמקול אחד שמשחק תפקיד של שניים, לוגו של פרארי והמון סטייל נשמעים טוב - בתאוריה. 
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זו לא הפעם הראשונה שחברת מכוניות יוקרה/אקזויטיות מפרסמת תחת הלוגו שלה חברה כזו או אחרת של סאונד, לפני מספר שנים זו הייתה מקלארן ששלחה את המכוניות שלה להסתובב בלונדון עם פוול ווליום מוזיקה ולוגו של איזה חברה שמייצרת מערכות לרכב..
- אלי777
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 582
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
זה מזכיר לי לפני שנים כשהיתי נער צעיר היה לי מיכנסי ג'נס פרארי .אני לא זוכר שהם הלכו יותר מהר ממיכנסים אחרות .
פרארי טובים ביצור מכוניות מהירות ,שימשיכו בזאת ושיתנו למי שטוב ברמקולים להמשיך ביצור רמקולים ולא יהפוך ליצרן מכוניות.
בדרך כלל חברות עלומות קונות שם .לשם קידום מכירות
פרארי טובים ביצור מכוניות מהירות ,שימשיכו בזאת ושיתנו למי שטוב ברמקולים להמשיך ביצור רמקולים ולא יהפוך ליצרן מכוניות.
בדרך כלל חברות עלומות קונות שם .לשם קידום מכירות
אלי777 כתב:זה מזכיר לי לפני שנים כשהיתי נער צעיר היה לי מיכנסי ג'נס פרארי .אני לא זוכר שהם הלכו יותר מהר ממיכנסים אחרות .
בדרך כלל חברות עלומות קונות שם .לשם קידום מכירות...
אלי?מה ולא הרגשת שהמנוע עובד טוב יותר
נערך לאחרונה על ידי il62 ב 13/05/2006 19:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
הרמקולים האלה מזכירים לי את הרמקולים מרובי הדריברים של מקינטוש ששמעתילאחרונה. האפקט הויזואלי מדהים (גם אם בשום פנים ואופן לא חשבתי שהם יפים- בדיוק כמו אלה) עד כדי כך שהיה לי קשה להתרשם מהצליל באמת.
נועם