שרשור רוק כבד / מטאל
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
לאחרונה אני מוצא שאני מגלה לא מעט להקות מעניינות (לעיתים מגלה מחדש) ונראה לי שזה מצדיק שרשור יעודי לז'אנר הזה.
אז גמרתי עם OPETH (עדיין שומע, אבל מיציתי) ועכשיו AMON AMARTH עושים לי את זה.
שמעתי של-ACCEPT (זכורים לטובה מ-Balls to the wall ו-Metal heart שהייתי מזמזם כמו מאנטרה בתיכון, כשמרבית האנשים היו שומעים "like a virgin" ודוראן דוראן...). ממה ששמעתי מ-XM RADIO (היה לי הרבה זמן ברכב) זה לא כזה להיט, אבל עדיין מעניין.
מה אתם גיליתם לאחרונה?
אז גמרתי עם OPETH (עדיין שומע, אבל מיציתי) ועכשיו AMON AMARTH עושים לי את זה.
שמעתי של-ACCEPT (זכורים לטובה מ-Balls to the wall ו-Metal heart שהייתי מזמזם כמו מאנטרה בתיכון, כשמרבית האנשים היו שומעים "like a virgin" ודוראן דוראן...). ממה ששמעתי מ-XM RADIO (היה לי הרבה זמן ברכב) זה לא כזה להיט, אבל עדיין מעניין.
מה אתם גיליתם לאחרונה?
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 10/02/2011 0:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3871
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
אני רק מגלה מחדש להקות רוק שלא שמעתי הרבה זמן משנות ה80 .אז היה השיא של הרוק הכבד לדעתי
להקות מוזרות כמו DEMON, APRIL WINE ,DOKKEN VENOM .
להקות מוכרות יותר כמו SAXON דף לפרד (התקליט הראשון רוקיסטי ממש כל היתר על הפנים מבחינת רוק)
LOVERBOY הקנדיים שמאוד אהבתי ....שלא נשכח כמובן את מוטורהד שלא הבנתי איך 3 אנשים מסוגלים לעשות כ"כ הרבה רעש
רוק כבד קלסי שאני שומע בעיקר בלק סבאת , אירון מיידן (ה2 הראשונים עם פול דיאנו מעולים!) AC/DC וסגנון דומה...
יש עוד הרבה להקות שהחסרתי אבל זה הסגנון +\-
הסטיה הכי חזקה שלי היא RUSH אין שום להקה שאני מתחבר אליה כ"כ . גם במחשב גם בפלפון גם בנגן MP3 גם בDVD גם באוטו
כל הזדמנות אני שומע אותם .
להקות מוזרות כמו DEMON, APRIL WINE ,DOKKEN VENOM .
להקות מוכרות יותר כמו SAXON דף לפרד (התקליט הראשון רוקיסטי ממש כל היתר על הפנים מבחינת רוק)
LOVERBOY הקנדיים שמאוד אהבתי ....שלא נשכח כמובן את מוטורהד שלא הבנתי איך 3 אנשים מסוגלים לעשות כ"כ הרבה רעש
רוק כבד קלסי שאני שומע בעיקר בלק סבאת , אירון מיידן (ה2 הראשונים עם פול דיאנו מעולים!) AC/DC וסגנון דומה...
יש עוד הרבה להקות שהחסרתי אבל זה הסגנון +\-
הסטיה הכי חזקה שלי היא RUSH אין שום להקה שאני מתחבר אליה כ"כ . גם במחשב גם בפלפון גם בנגן MP3 גם בDVD גם באוטו
כל הזדמנות אני שומע אותם .
And the meek shall inherit the earth
...
...
-
oferlaor
- מנהל

- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
עוד להקת פאוור מטאל משובחת עם סולנית-סירנייה.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
כן, מטאל ויקינגי, והאהוב עליי אישית[quote="oferlaor"]הי, אני מבקש, זה מטאל ויקינגי:) [/quote]
אגב, מי מכיר אותם ?
קח פטרייה אדומה עם נקודות לבנות וגם אתה תשיר על טרולים
הם היו בהתחלה להקת FOLK METAL מצוינת, עד שהתחילו להתמסחר והוציאו דיסקים עם מטאל "מסחרי".
אהבתי איתם התחילה אחרי DVD של פסטיבל מטאל בפינלד עם חלילים ונגנות אקורדיון לבושות בפרוות
הייתי מרותק לכורסא.
אהבתי איתם התחילה אחרי DVD של פסטיבל מטאל בפינלד עם חלילים ונגנות אקורדיון לבושות בפרוות
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
-
oferlaor
- מנהל

מת על שתיהן - נירוונה מהגדולות. ALICE IN CHAINS (במיוחד JAR OF FLIES) קבוע ב-playlist שלי.
- shmilo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- שם מלא: מיכאל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
ANDROMEDA - לדעתי הגאונים התורנים .
http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=5636379
יש להם עוד 4 אלבומים
http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=5636379
יש להם עוד 4 אלבומים
אני מניח שיוצאי הרוקסן \ זמן אמיתי יכירו אבל תמיד כייף להזכר בזמנים של פעם.
בסופ"ש האחרון שלפתי מן המגירה את האלבום Protector - A Shedding Of Skin, אחרי הרבה שנים שלא שמעתי,
נתתי לו שוב שמיעה ולא הבנתי איך זנחתי אותו כ"כ הרבה שנים.
*לאנשים שמתגעגעים לPestilence, Sepultura, Massacra, Kreator, Morgoth של פעם פעם, זה האלבום בשבילכם.
דת' טראש גרמני במיטבו, אלבום פשוט גאוני, 17 שנה עברו מאז שקניתי אותו ואני עדיין לא מבין איך הוא לא הפך לקלאסיקה בארץ.
בסופ"ש האחרון שלפתי מן המגירה את האלבום Protector - A Shedding Of Skin, אחרי הרבה שנים שלא שמעתי,
נתתי לו שוב שמיעה ולא הבנתי איך זנחתי אותו כ"כ הרבה שנים.
*לאנשים שמתגעגעים לPestilence, Sepultura, Massacra, Kreator, Morgoth של פעם פעם, זה האלבום בשבילכם.
דת' טראש גרמני במיטבו, אלבום פשוט גאוני, 17 שנה עברו מאז שקניתי אותו ואני עדיין לא מבין איך הוא לא הפך לקלאסיקה בארץ.