ממיר יותר מתקדם?
ממיר עם טלוויזיה חדשה
אתה יכול כנראה להמשיך לקלוט עם הקונקה, אבל אם אתה כבר קונה טלוויזיה חדשה אתה יכול לקנות טלוויזיה שיש בה ממיר DVB-T מובנה ואז לא צריך ממיר חיצוני בכלל.
(אם יש ממיר מובנה תבדוק שהוא תומך בתקנים הישראליים ואם יש עיברית עבור EPG)
(אם יש ממיר מובנה תבדוק שהוא תומך בתקנים הישראליים ואם יש עיברית עבור EPG)
Re: ממיר עם טלוויזיה חדשה
השאלה אם זה כזה משנה אם אני קולט דרך ממיר חיצוני או דרך ממיר פנימי. בכל מקרה ממיר חיצוני כבר יש לי...msmrc כתב:אתה יכול כנראה להמשיך לקלוט עם הקונקה, אבל אם אתה כבר קונה טלוויזיה חדשה אתה יכול לקנות טלוויזיה שיש בה ממיר DVB-T מובנה ואז לא צריך ממיר חיצוני בכלל.
(אם יש ממיר מובנה תבדוק שהוא תומך בתקנים הישראליים ואם יש עיברית עבור EPG)...
בעיקרון אני מחפש לקנות טלווזיה 32 אינץ במחיר של עד 2,400 ש"ח וכרגע ראיתי 2 טלווזיות:
טלווזיית LCD של סוני 32 אינץ - שעולה 1,990
טלווזיית LED של הייסנס 32 אינץ - שעולה 2,190
לא נראה לי שיש באחד מהם מהם ממיר פנימי...
לדעתי עדיף לך לרכוש מסך עם טיונר מובנה, לדוגמא המסכים של סוני דרך יבואן רשמי (ישפאר).
קודם כל , זה פחות מסורבל משימוש בשני מכשירים. שנית, הממיר שלך הוא ממיר SD, כשיהיו בקרוב שידורי HD לא תוכל לקלוט אותם באמצעות הממיר.
אם אתה כבר רוכש מסך, שיהיה קומפלט
אבל גם הממיר יעבוד.
קודם כל , זה פחות מסורבל משימוש בשני מכשירים. שנית, הממיר שלך הוא ממיר SD, כשיהיו בקרוב שידורי HD לא תוכל לקלוט אותם באמצעות הממיר.
אם אתה כבר רוכש מסך, שיהיה קומפלט
- תקן אותי אם אני טועה אבל במקרה הטוב יהיו שידורי HD רק עוד שנתייםasaf23 כתב:לדעתי עדיף לך לרכוש מסך עם טיונר מובנה, לדוגמא המסכים של סוני דרך יבואן רשמי (ישפאר).
אם אתה כבר רוכש מסך, שיהיה קומפלטאבל גם הממיר יעבוד.
...
- מסך עם טיונר מובנה, זה אומר שאני מחבר את הטלווזיה לחשמל זה אוטומטית מוצא לי את הערוצים ללא צורך בחיבור והתקנה לממיר חיצוני? לא כל כך הבנתי מה זה אומר טיונר מובנה...
גם אם יהיו עוד שנתיים, למה לרכוש מסך לא מתאים? המחירים זהים פחות או יותר.
למסך עם מקלט מובנה מחברים את האנטנה לחיבור ה- RF, אין צורך בממיר ה"קונקה". כמו שפעם בכל טלוויזיה היה טיונר אנלוגי. והיינו מעבירים ערוצים בטלוויזיה.
למסך עם מקלט מובנה מחברים את האנטנה לחיבור ה- RF, אין צורך בממיר ה"קונקה". כמו שפעם בכל טלוויזיה היה טיונר אנלוגי. והיינו מעבירים ערוצים בטלוויזיה.
אבל יש אפשרות להקליט לטלווזיה עצמה ואחרי זה לראות בטלווזיה תוכנית שהקלטתי?Tg כתב:קח בחשבון אולם שה Tuners המובנים בטלוויזיה אינם מגיעים הם Feature נוספים כמו שמגיעים הממרים הקלאסים היום (לדוגמא, יכולת הקלטה ל USB או TimeShift). ככה שאם תרצה להקליט מהטלוויזיה תצרך לקנות קופסא נוספת....
ראשית, לא הייתי הולך על המסכים של "הייסנס" . ממליץ שתקרא קצת חוות דעת עליהם.
בהחלט מומלץ, הנפרד מהמסך לרכוש מקלט ( בין אם לוייני או לקליטה קרקעית) שיתאים לקליטת שידורי HD . אין ספק שאיכותם עולה בהרבה ולהערכתי העתיד טמון דוקא בשידור הקרקעי הדיגיטלי...
בהחלט מומלץ, הנפרד מהמסך לרכוש מקלט ( בין אם לוייני או לקליטה קרקעית) שיתאים לקליטת שידורי HD . אין ספק שאיכותם עולה בהרבה ולהערכתי העתיד טמון דוקא בשידור הקרקעי הדיגיטלי...