חוות דעתכם - ימהה 2067 VS אונקיו 1008 VS פיוניר LX-53
שלום חברים ,
חבר טוב שלי רוצה להחליף רסיבר ימהה בן 10 שנים למשהו עדכני סביב 10K שח. חריגה קטנה אפשרית.
ההתלבטות שלו היא בין שלושה רסיברים שציינתי בכותרת.
הוא בעלים של רמקולים פארדיים סט מלא. קדמיים סטודיו 100 , סנטר תואם , אחוריים מסדרת מוניטור וסאב PS1000 .
יחובר לפלזמה 58" פנסוניק V20 , הוא שמע את הימהה והתרשם מאוד לטובה. את השניים האחרים עדין לא.
תודה.
חבר טוב שלי רוצה להחליף רסיבר ימהה בן 10 שנים למשהו עדכני סביב 10K שח. חריגה קטנה אפשרית.
הוא בעלים של רמקולים פארדיים סט מלא. קדמיים סטודיו 100 , סנטר תואם , אחוריים מסדרת מוניטור וסאב PS1000 .
יחובר לפלזמה 58" פנסוניק V20 , הוא שמע את הימהה והתרשם מאוד לטובה. את השניים האחרים עדין לא.
תודה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לגבי ה 2067 מנסיון אצל חבר עם סט פארדיים מדפי התוצאה קטסטרופה. לא אהבתי בכלל גם ה RC שלו לא הצליח להוציא אותי מרוצה.LiorShap כתב:שלום חברים ,
תודה....
את ה 53 לא שמעתי אבל הרזולוציה שלו אומרים שהיא סופנית
בקיצור במידה והוא הגיע כבר ל 10K ש"ח תוספת של כ 1.5K ש"ח +קצת לחץ מתון על המוכר תביא אותו לרסיבר של אונקיו דגם 3008.
הנ"ל לא רואה ממטר אף אחד, משלושת הרסיברים שציינת.
בהצלחה
- roig
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לטעמי הימאהה מצויין עם הפארדיים.יש לי אותו יחד עם המוניטור 11 ושומעים מדהים!!!
שרכשתי את הרסיבר לפני חודשיים שמעתי אותו מול ה-LX70 והימאהה היה עדיף לטעמי בכל מובן.
לגבי המיקרופון כיול,ידוע שימאהה לא מצטיינת בזה.אני מעולם לא השתמשתי בו
שרכשתי את הרסיבר לפני חודשיים שמעתי אותו מול ה-LX70 והימאהה היה עדיף לטעמי בכל מובן.
לגבי המיקרופון כיול,ידוע שימאהה לא מצטיינת בזה.אני מעולם לא השתמשתי בו
אציין בפניו את ההמלצות שלכם ל 3008.
אשמח לספר לו מה ליגה אחרת בו מאחרים ובעיקר מ 1008 חוץ מעוד קצת כוח לרמקולים.
והאם לדעתכם ישנה התאמה טובה בין אונקיו לפארדיים , אני יודע שימהה משדכים לפארדיים בחנות מאוד מפורסמת
במרכז והלקוחות מרוצים. ( גם אם זה אינטרס של החנות , הרי אי אפשר לעבוד על כולם. כנראה שזה שילוב טוב ).
תקנו אותי אם אני טועה..
תודה.
רצוי לציין שמוזיקה ( הופעות ) זה עיקר הרצון למקסימום תוצאה איכותית.
סרטים נשמעים טוב ברוב הרסיברים בטח ברמה של אלו. חוץ מזה שהוא לא פריק של סאונד בסרטים.
והאם לדעתכם ישנה התאמה טובה בין אונקיו לפארדיים , אני יודע שימהה משדכים לפארדיים בחנות מאוד מפורסמת
במרכז והלקוחות מרוצים. ( גם אם זה אינטרס של החנות , הרי אי אפשר לעבוד על כולם. כנראה שזה שילוב טוב ).
תקנו אותי אם אני טועה..
תודה.
סרטים נשמעים טוב ברוב הרסיברים בטח ברמה של אלו. חוץ מזה שהוא לא פריק של סאונד בסרטים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
להלן ההבדלים המהותיים בין ה 1008 לבין ה 3008LiorShap כתב:אציין בפניו את ההמלצות שלכם ל 3008.
תקנו אותי אם אני טועה..
תודה.
סרטים נשמעים טוב ברוב הרסיברים בטח ברמה של אלו. חוץ מזה שהוא לא פריק של סאונד בסרטים....
1.מעבד הוידאו ב 3008 הוא המתקדם מסוגו HQV Reon-VX לעומת ה 1008 ששם זה Faroudja DCDi Cinema
2. ה 3008 הוא THX Ultra2 Plus לעומת 1008 ששם זה THX Select2 Plus
3. ההבדל המשמעותי ביותר זה מערכת ה RC שלהם. ב 3008 זה הדור החדש ביותר של אודסי כלומר
Audyssey MultEQ XT32 לעומת ה 1008 ששם זה Audyssey MultEQ הבדל שמים וארץ בניהם מבחינת התוצאה הסופית.
תקרא פה על ההבדלים.
http://www.eu.onkyo.com/products_compar ... on=Compare
ה 3008 ליגה אחרת לגמרי.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
המקביל לימהה 2067 ולאונקיו 1008 הוא פיוניר lx-73 . ולא ה 53 .LiorShap כתב:שלום חברים ,
תודה....