אפשר השוואה בבקשה ימהה rxv 3800 מול הפיוניר lx 70
עומדות לרשותי שני אופציות בין שני המגברים הללו ימהה rxv 3800 מול הפיוניר lx 70 שניהם בערך באותו סדר גודל של מחיר ( יד שניה ) רציתי לדעת את ההבדים ביניהם ואיזה מגבר יותר מומלץ, והאם יש הבדל בין ה 180 w של הפיוניר אל מול ה 140 w של הימהה, האם זה משמעותי בעוצמות.
בתודה מראש..
בתודה מראש..
שניהם מאד איכותיים שווים כל פרוטה!(במיוחד אם יש ביד שניה)
הכל עיניין של צליל ואהבתו
לי אישית יש את ה-LX70 היו רגעים שהתחרטתי שרכשתי אותו,
בגלל חוסר ידע,עד שהגיע אלי חבר האתר דני ליאור וכייל אותו כפי שצריך.
ה-DAC הפנימי שלו הינו לעילא,למרות שאני שומע בעיקר ממערכת היי-אנד.
לכשאני זקוק לו(בעיקר במופעים וסרטים) הוא אינו מאכזב אותי
הכל עיניין של צליל ואהבתו
לי אישית יש את ה-LX70 היו רגעים שהתחרטתי שרכשתי אותו,
בגלל חוסר ידע,עד שהגיע אלי חבר האתר דני ליאור וכייל אותו כפי שצריך.
ה-DAC הפנימי שלו הינו לעילא,למרות שאני שומע בעיקר ממערכת היי-אנד.
לכשאני זקוק לו(בעיקר במופעים וסרטים) הוא אינו מאכזב אותי
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
לLX70 יש סאונד יותר מאוזן מ3800 עם סאונד בהיר, מתכתי ודי מאכזב באופן כללי. לדעתי אין פה תחרות ואם אתה מתלבט בין 2 הרסיברים האלה אז הLX70 לוקח בגדול אבל האם לקחתה בחשבון את האונקיו 875 (גם נמצא ביד 2)? אם אתה אוהב סאונד חם ועם נוכחות יותר גדולה אז אני די בטוח שתעדיף אותו על פני 2 הרסיברים האלה.
לוקח בגדול? ואת זה אתה קובע בגלל שלא אהבת את הסאונד? ל 3800 אין שום סאונד מתכתי, נכון שבעבר הסאונד של ימאהה התאפיין בסאונד מתכתי אבל (אם אתה בעיניינים) כבר כמה שנים הסאונד שלהם השתנה לחלוטין והיום הוא נשמע מצויין, הסאונד שלו טוב בהרבה מהפיוניר - ולי יש את הפיוניר!zeev78 כתב:לLX70 יש סאונד יותר מאוזן מ3800 עם סאונד בהיר, מתכתי ודי מאכזב באופן כללי. לדעתי אין פה תחרות ואם אתה מתלבט בין 2 הרסיברים האלה אז הLX70 לוקח בגדול אבל האם לקחתה בחשבון את האונקיו 875 (גם נמצא ביד 2)? אם אתה אוהב סאונד חם ועם נוכחות יותר גדולה אז אני די בטוח שתעדיף אותו על פני 2 הרסיברים האלה....
הזמרת SADE נקראה לדגל בפעם החמישית והאחרונה במבחן זה ופוצחת במספר שירים מתוך דיסק המכיל את מיטב השירים שלה. אין ספק שהביצוע הקולי שלה ברסיבר הזה במצב PURE DIRECT היה מהמשובחים שנשמעו במבחן. הימאהה חובק את כתפו של הדנון. ללא ספק, שני רסיברים אלו הם המוזיקליים ביותר בפורמט הדו ערוצי. המשמעות היא שהצליל מפורט, מדויק, אין מתכתיות או מלאכותיות כלשהי בצליל, הצליל מאוזן בעל עומק ופאנצ´יות ובהחלט ניתן לומר שהוא הקרוב ביותר למגבי סטריאו ייעודי
....
yarino כתב:לוקח בגדול? ואת זה אתה קובע בגלל שלא אהבת את הסאונד? ל 3800 אין שום סאונד מתכתי, נכון שבעבר הסאונד של ימאהה התאפיין בסאונד מתכתי אבל (אם אתה בעיניינים) כבר כמה שנים הסאונד שלהם השתנה לחלוטין והיום הוא נשמע מצויין, הסאונד שלו טוב בהרבה מהפיוניר - ולי יש את הפיוניר!zeev78 כתב:לLX70 יש סאונד יותר מאוזן מ3800 עם סאונד בהיר, מתכתי ודי מאכזב באופן כללי. לדעתי אין פה תחרות ואם אתה מתלבט בין 2 הרסיברים האלה אז הLX70 לוקח בגדול אבל האם לקחתה בחשבון את האונקיו 875 (גם נמצא ביד 2)? אם אתה אוהב סאונד חם ועם נוכחות יותר גדולה אז אני די בטוח שתעדיף אותו על פני 2 הרסיברים האלה....
הזמרת SADE נקראה לדגל בפעם החמישית והאחרונה במבחן זה ופוצחת במספר שירים מתוך דיסק המכיל את מיטב השירים שלה. אין ספק שהביצוע הקולי שלה ברסיבר הזה במצב PURE DIRECT היה מהמשובחים שנשמעו במבחן. הימאהה חובק את כתפו של הדנון. ללא ספק, שני רסיברים אלו הם המוזיקליים ביותר בפורמט הדו ערוצי. המשמעות היא שהצליל מפורט, מדויק, אין מתכתיות או מלאכותיות כלשהי בצליל, הצליל מאוזן בעל עומק ופאנצ´יות ובהחלט ניתן לומר שהוא הקרוב ביותר למגבי סטריאו ייעודי...
אני מביע את דעתי האישית, האם אתה קובע עובדה ש"הימאהה" יותר טוב מ"פיוניר"? במקרה הזה אני חושב שאתה טועה. שמעתי את ה3800 ובהשוואה לאונקיו 875 הוא נשמע לי בהיר מדי, אז כן במקרה הזה אני מעודכן.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
ל 3800 צליל חם ונעים ובטח שלא מכאיב את האוזניים, לדעתי עדיף על ה 70
כמובן שיש צורך לשדך את הרסיבר לרמקולים ורק כך אפשר להתרשם הכי טוב מהשילוב,
אגב, אני לא מבין מה קשור פה אונקיו בכלל....
אגב, אני לא מבין מה קשור פה אונקיו בכלל....
נערך לאחרונה על ידי Rino ב 08/02/2011 19:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
yarino אני לא טוען שאני מומחה אני רק מביע דעה אישית, מי שרוצה לקבל אותה טוב, מי שלא רוצה לקבל אותה גם טוב
.
rino אם תקרא את מה שכתבתי בפוסט תראה שנתתי לפותח השירשור אופציה נוספת באותה קטגוריית מחיר של הרסיברים האלה ולכן אני הזכרתי אותו.
rino אם תקרא את מה שכתבתי בפוסט תראה שנתתי לפותח השירשור אופציה נוספת באותה קטגוריית מחיר של הרסיברים האלה ולכן אני הזכרתי אותו.
תודה ראםRino כתב:ל 3800 צליל חם ונעים ובטח שלא מכאיב את האוזניים, לדעתי עדיף על ה 70
אגב, אני לא מבין מה קשור פה אונקיו בכלל.......
....
yarino כתב:zeev78
עד לאחרונה היה לי מגבר של מרידיאן שיש הטוענים שהוא בהיר מידי ומנגד ישנם הטוענים שהוא מאוד מפורט.
חשבת שאולי הימאהה מפורט יותר מהפיוניר ולכן הוא נשמע לך בהיר מידי?...
לפני שנמשיך את הדיון אני מעוניין להבין מה התועלת של הדיון הזה? אני אגיד שאני צודק, אתה תגיד שאתה צודק ולא תצא מזה שום תועלת לפותח השירשור ואם זהו הכיוןן שאתה חותר אליו אז תן לי להקדים תרופה למכה ופשוט לכתוב yarino אתה צודק. אם המטרה שלך היא לא להוכיח מי צודק אז התגובה שלי היא:
א) יש לי נגן של מרידאן והוא מאוד חם ונעים לאוזן, אני בטוח שאם הייתה משלב אותו עם המגבר שלך לא הייתה מעלה את הנושא של הבהירות שלו.
ב)אני לא חושב שההשוואה בין הגברה של מרידיאן להגברה של ימאהה נכונה. מדובר פה על ליגה אחרת לגמרי.
ג)לא אהבתי את הסאונד של ה3800, האוזניים שלי אמרו לא אחרי זמן קצר. יכול להיות שהסאונד שלו היה מפורט מדי ויכול להיות שלא אבל מבחינתי זה לא היה חשוב כי הוא ירד מבחינתי מהפרק.
yarino כתב:תודה ראםRino כתב:ל 3800 צליל חם ונעים ובטח שלא מכאיב את האוזניים, לדעתי עדיף על ה 70
אגב, אני לא מבין מה קשור פה אונקיו בכלל..........
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
רגע אני קורא פה פיוניר? מה שקופץ לי ישר לראש זו הרזולציה, מה לא ככה?zeev78 כתב:yarino כתב:zeev78
עד לאחרונה היה לי מגבר של מרידיאן שיש הטוענים שהוא בהיר מידי ומנגד ישנם הטוענים שהוא מאוד מפורט.
חשבת שאולי הימאהה מפורט יותר מהפיוניר ולכן הוא נשמע לך בהיר מידי?...
לפני שנמשיך את הדיון אני מעוניין להבין מה התועלת של הדיון הזה? אני אגיד שאני צודק, אתה תגיד שאתה צודק ולא תצא מזה שום תועלת לפותח השירשור ואם זהו הכיוןן שאתה חותר אליו אז תן לי להקדים תרופה למכה ופשוט לכתוב yarino אתה צודק. אם המטרה שלך היא לא להוכיח מי צודק אז התגובה שלי היא:
א) יש לי נגן של מרידאן והוא מאוד חם ונעים לאוזן, אני בטוח שאם הייתה משלב אותו עם המגבר שלך לא הייתה מעלה את הנושא של הבהירות שלו.
ב)אני לא חושב שההשוואה בין הגברה של מרידיאן להגברה של ימאהה נכונה. מדובר פה על ליגה אחרת לגמרי.
ג)לא אהבתי את הסאונד של ה3800, האוזניים שלי אמרו לא אחרי זמן קצר. יכול להיות שהסאונד שלו היה מפורט מדי ויכול להיות שלא אבל מבחינתי זה לא היה חשוב כי הוא ירד מבחינתי מהפרק....