הקץ לסבל שימור הלקוחות?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
וואלה...אני חשבתי שצריך להיות מנוי לשירות שיסד דודו טופז ז"ל שבו משלמים 50 אלף שקל למישהו שישבור את העצמות לנציג השרות כדי לזרז את תהליכי הניתוק.
מה שאני לא מבין הוא מה מונע מנציג שימור הלקוחות מלהרים אליך טלפון כדי להציק לך ברגע שאותו אתר שולח אליהם את הודעת הניתוק?
מה שאני לא מבין הוא מה מונע מנציג שימור הלקוחות מלהרים אליך טלפון כדי להציק לך ברגע שאותו אתר שולח אליהם את הודעת הניתוק?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני די בטוח שזה יקרה, אבל זה מקצר את התהליך של להתקשר לשירות לקוחו, שיעבירו אותך לשימור לקוחות ותחכה 20 דקות כדי להגיד להם שאתה לא מעוניין להיות לקוח שלהם יותר.Catskinner כתב:וואלה...אני חשבתי שצריך להיות מנוי לשירות שיסד דודו טופז ז"ל שבו משלמים 50 אלף שקל למישהו שישבור את העצמות לנציג השרות כדי לזרז את תהליכי הניתוק.
מה שאני לא מבין הוא מה מונע מנציג שימור הלקוחות מלהרים אליך טלפון כדי להציק לך ברגע שאותו אתר שולח אליהם את הודעת הניתוק?...
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הם יכולים להתקשר אליך ואתה יכול פשוט לנתק להם, יש לך את האסמכתה ששלחת פקס, זה כבר מספיק.Catskinner כתב:וואלה...אני חשבתי שצריך להיות מנוי לשירות שיסד דודו טופז ז"ל שבו משלמים 50 אלף שקל למישהו שישבור את העצמות לנציג השרות כדי לזרז את תהליכי הניתוק.
מה שאני לא מבין הוא מה מונע מנציג שימור הלקוחות מלהרים אליך טלפון כדי להציק לך ברגע שאותו אתר שולח אליהם את הודעת הניתוק?...
מה שהיה עד עכשיו זה שהם אפילו לא היו נותנים לך להגיע למצב שבו אתה שולח הודעת ניתוק, אלא מטרפדים אותך כבר לפני כן.
בטיחות מידע אישי
מישהו יודע מי הגוף הזה ומה הוא עושה עם המידע שהוא מקבל ( מלבד משלוח הפקס) ?
לדוגמא, בהתנתקות מבזקבינלאומי אתה נותן להם שם כתובת כרטיס תעודת זהות ועוד.
יומטוף, אונקיו
לדוגמא, בהתנתקות מבזקבינלאומי אתה נותן להם שם כתובת כרטיס תעודת זהות ועוד.
יומטוף, אונקיו
Re: בטיחות מידע אישי
מתוך "תנאי שימוש"
5.פרטיות: ידוע לך כי לצורך מתן השירות באתר, המפעיל עשוי לשמור פרטים על אודותיך, אשר כוללים בין היתר את שמך, מספר הטלפון שלך, מספר הזהות שלך ופרטים מזהים נוספים. הפרטים ישמרו רק לצורך ביקורת ולא יועברו, בשלמותם, אלא בהסכמתך המפורשת. עם זאת, המפעיל עשוי לעשות שימוש במידע סטטיסטי לא מזוהה. הפרטים המזהים על אודותייך ימחקו לאחר תקופת ביקורת קצרה, שלא תעלה על 72 שעות, שנועדה לצורך בדיקת השליחה.
מהו המידע שהמפעיל אוסף? המפעיל יהיה רשאי לאסוף את המידע שסיפקת לו, לרבות שמך, מספר הטלפון שלך, מספר הזהות שלך, השירותים מהם התנתקת, ועוד. כמו כן, המפעיל יהיה רשאי לאסוף נתוני גלישה, לרבות הדף ממנו גלשתם אלינו (HTTP-Referrer), העמוד בו מילאתם את הטופס, הדפדפן שגלשתם בו, כתובת הIP, תאריך מילוי הטופס ועוד.
למי יש גישה למידע זה? הפרטים אשר הזנת יועברו בצורה חד-משמעית על פי בקשתך לספקי השירות מהן אתה מבקש להתנתק. כמו כן, המפעיל ישמור מידע זה לצרכי סטטיסטיקה, ביקורת ולניטור אחר משתמשים שמפרים את הוראות הסכם זה.
העברת מידע סטטיסטי: המפעיל יהיה רשאי להפוך את המידע המזהה שלך למידע סטטיסטי ושאינו מזהה ולהעבירו לכל צד שלישי. לדוגמא, המפעיל יהיה רשאי לפרסם מהו מספר המשתמשים באתר, מהיכן הם הגיעו, מהו השירות ממנו התנתקו מספר המשתמשים הרב ביותר וכדומה.
היכן המידע נשמר? המידע נשמר בשרת של המפעיל בשרתיהם של הצדדים השלישיים שהמפעיל מעבירים אליהם את המידע.
האם אתה יכול לבקש את הסרת המידע ממאגר המידע? כן! אתה יכול למפעיל בדואר אלקטרוני לכתובת [email protected] ולבקש את הסרת המידע אודותיך. בעת פניה כזו, המפעיל ימחק את פרטיך המזהים לאחר שקיבל אישור מספיק כי אתה הינו בעל המידע.
האם אתה יכול לעיין במידע השמור אודותי? כן! אתה יכול לפנות למפעיל בדואר אלקטרוני לכתובת [email protected] ולבקשת לצפות במידע אודותיך....