HTM61 vs HTM7
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ההמלצה היא תמיד ללכת על אותה סדרה לקדמיים ולסנטר, כדי להבטיח התאמה טונאלית מושלמת בין הרכיבים האלה (כדי שאם הסאונד עובר בין הרמקולים, למשל בסרט, אז לא יהיו שינויים צורמים בטונאליות בעת המעבר...) - מהבחינה הזאת, עדיף לך חד משמעית ללכת על ה-7 ולא על ה-61...amit145 כתב:מבין שני הדגמים הנ״ל,מי לדעתכם טוב יותר בסרטים,מוסיקה,תמונה וכו..
מתלבט לפני קניה.
הקדמיים שלי הם 705 (B&W כמובן)
תודה...
מצד שני, מצאתי דיון מעניין בסוגייה כאן: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... p=12773675 - ההמלצה שלהם היא לא ללכת על ה-7 אם השימוש העיקרי הוא לק"ב, אלא על ה-61 (או על ה-CM).
ההמלצה הזאת לא עומדת בקנה אחד עם מה ש-B&W בעצמם אומרים על ה-7 (הם כמובן ממליצים עליו בחום ליישומי ק"ב לצד רמקולים אחרים מסדרה 7), אבל יש שם יותר ממגיב אחד והפורום מכובד מאוד, כך שבמקומך הייתי מנסה לארגן האזנה השוואתית לשני הסנטרים אצלך בבית (כלומר, מחוברים לרסיבר שלך, ופועלים לצד הקדמיים שלך).
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אני אישית תמיד בעד שהסנטר יהיה זהה לקדמיים . יש מקרים יוצאים מן הכלל . שלא ניתן להשיג את הסנטר מאותנ סדרה של הקדמיים ואז יש צורך להתאים סנטר בעל אותו גוון לקדמיים .amit145 כתב:מבין שני הדגמים הנ״ל,מי לדעתכם טוב יותר בסרטים,מוסיקה,תמונה וכו..
מתלבט לפני קניה.
הקדמיים שלי הם 705 (B&W כמובן)
תודה...
במקרה שלך הייתי ממליץ לרכוש את ה HTM-7
בהצלחה .
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
האוזן שלך יותר חשובה מהאוזן של המומחים המנוסים ביותר. במילים אחרות: טוב משמע אוזניים - תקשיב לשניהם, עדיף משודכים לזוג 705...amit145 כתב:את העדפה ללכת על סנטר מאותהסדרה כמו הקדמיים אני מכיר,זה לא מה ששאלתי..
אני מדבר יותר על איכויות של סנטר
למי שיש כמובן ידע או נסיון עם השניים...
הי, עמית!amit145 כתב:חברים,
מכיר את כל הגישות והדעות לגבי אוזניים התאמות טעם אישי וכו וכו.
אני שואל שוב, למי שמכיר/יודע/היה נסיון עם שני הדגמים - מבחינת הקומפוננטים,קרוס,תיבה וכו, וכמובן מבחן המציאות - האזנה....
כצופה מהצד, וכחובב B&W, הייתי מציע אולי לשקול מחדש את משמעות השאלה.
לפי השאלה, נשמע כאילו אתה מתכוון לתת יותר משמעות לנסיונו לגבי ההשוואה ביו ה-61 ל-7 של מישהו מהקוראים, שאולי אינך מכיר את טעמו בסאונד ו/או במוסיקה ו/או יכולות השמיעה שלו בייחס לטעמך ויכולותיך, יותר מאשר להמלצת החברה המייצרת. האם אתה באמת מתכוון לזה?
מה גם שאפילו לבעל ניסיון ספציפי כזה לאו דווקא יש את היכולת לפרט ברמה של קומפוננטים,קרוס,תיבה וכו'
במאמר מוסגר, אפילו בלינק שצוטט ע"י epony, והחבר'ה שם ממליצים לו ללכת על ה-61 כמקביל ל-685, כיוון ששם הדיון הוא לגבי בעליו של B&W 685 כקדמיים.
נראה לי שהחבר"ה כאן נותנים לך כיוונים טובים: אם אתה רוצה/מוכן לקנות בלי לשמוע, שזה נראה המצב לפי השאלה, כנראה שכדאי ללכת על ה-7, ואם אתה מוכן להשקיע זמן ואנרגייה בהשוואות, לארגן השוואה ולשמוע בעצמך, תוך שימת לב לפרמטרים שמעניינים אותך.
בתקווה שתיהנה מכל בחירה שתבחר!
עמיר