המלצה על מסך LCD בגודל 40 או 42 למצלמות אבטחה ?
היי
יש לי בבית 12 מצלמות אבטחה שמחוברות לכרטיס DVR במחשב.
למי שבקיא בנושא אני משתמש בכרטיס של Geovision ואני משתמש בפונקציית matrix כדי לראות את 12 המצלמות במסכים אחרים חוץ מהמסך הראשי של המחשב.
ז"א אני אמור למתוח כבל VGA ארוך (25 מטר) מכרטיס המסך של המחשב עד ה LCD שאני רוצה לקנות.
חשוב לציין שהמסך צריך להיות דלוק כל הזמן, לא מכבים אותו אף פעם. (עד ששובק חיים)
יש המלצה על מסך מסויים ? האם אני צריך בכלל FHD ? איזה רזולוצייה מומלצת ? ב LCD יש צריבות ?
תודה
יש לי בבית 12 מצלמות אבטחה שמחוברות לכרטיס DVR במחשב.
למי שבקיא בנושא אני משתמש בכרטיס של Geovision ואני משתמש בפונקציית matrix כדי לראות את 12 המצלמות במסכים אחרים חוץ מהמסך הראשי של המחשב.
ז"א אני אמור למתוח כבל VGA ארוך (25 מטר) מכרטיס המסך של המחשב עד ה LCD שאני רוצה לקנות.
חשוב לציין שהמסך צריך להיות דלוק כל הזמן, לא מכבים אותו אף פעם. (עד ששובק חיים)
יש המלצה על מסך מסויים ? האם אני צריך בכלל FHD ? איזה רזולוצייה מומלצת ? ב LCD יש צריבות ?
תודה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
באיזו רזולוציה המחשב מסוגל לעבוד?
אני משער שלאור העובדה שאתה רואה לא מעט מצלמות יחד על המסך - כדאי שהרזלוציה תהיה כן FHD בשביל שיהיו כמה שיותר פרטים.
אני משער שלאור העובדה שאתה רואה לא מעט מצלמות יחד על המסך - כדאי שהרזלוציה תהיה כן FHD בשביל שיהיו כמה שיותר פרטים.
לא, בשביל זה יש את הסדרות ה"תעשיתיות" של החברות, שהם מיועדים לזה.wpfreaky כתב:המחשב ברזולוצייה 1920/1080
השאלה האם המסכים שאנו רגילים אליהם בנויים לעבוד 24 שעות ביממה 365 יום בשנה....
אני לא יודע לתת לך המלצה עליהם, אבל אני חושב שהם יותר יקרים.
מבירור קצר שעשיתי יש הפרש די גדול במחיר. (כמעט 1500-2000 ש"ח עבור מסך 42)ariel-ro כתב:
לא, בשביל זה יש את הסדרות ה"תעשיתיות" של החברות, שהם מיועדים לזה.
אני לא יודע לתת לך המלצה עליהם, אבל אני חושב שהם יותר יקרים....
אולי עדיף לבחור מסך LCD רגיל עם אחריות 5 שנים ... ?
מה דעתכם ?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בנושא מצלמות וצפייה במסך רחב זו בעיה.
עדיף מסך 42 ועוד יותר עדיף זה לראות בפורמט 4:3.
חוץ מזה גם עם המצלמות שלך מכוונות על CIF אתה עדיין לא מגיע לרזולוציית HD ומה שעושה את העיבוד זה הכרטיס המסך (אפסקייל).
באיזו גרסת תוכנה אתה משתמש, יש תוכנות שמוגדרות מראש 16:9 כך שהתפריטים בצדדים וכל המצלמות באמצע כך שהפורמט 4:3 לא משתנה שזה טוב.
מחר אביא דוגמה (שכחתי את המצלמה במשרד)
עדיף מסך 42 ועוד יותר עדיף זה לראות בפורמט 4:3.
חוץ מזה גם עם המצלמות שלך מכוונות על CIF אתה עדיין לא מגיע לרזולוציית HD ומה שעושה את העיבוד זה הכרטיס המסך (אפסקייל).
באיזו גרסת תוכנה אתה משתמש, יש תוכנות שמוגדרות מראש 16:9 כך שהתפריטים בצדדים וכל המצלמות באמצע כך שהפורמט 4:3 לא משתנה שזה טוב.
מחר אביא דוגמה (שכחתי את המצלמה במשרד)