שירות מוזיקה נורמלי שפועל מישראל בלי חוכמות ? מוכן לשלם דמי מנוי
היי,
הקדמה: יש לי איפון 4 שלא בא לי לפרוץ וגם לא מתחשק לי לארגן VPN ואני אפילו לא מוכן לשחק עם האייטיונס והחשבון שלי שיחשבו שאני מארץ אחרת ויתנו לי להוריד תוכנות שלא מופיעות אצלנו.
אני מחפש תוכנה לאייפון שתזרים לי מוזיקה בסגנון pandora , spotify, last.fm, rdio
אם תשאלו למה אני לא מוכן לעשות שום מאמץ בשביל לקבל את אחד השירותים שצייניתי ? בלי סיבה ממש טובה, אני מוכן לשלם עבור מנוי ולא רוצה לעשות שום דבר נוסף, להתאמץ במיוחד בשביל לשלם למישהו, זה נשמע לי אבסורד.
יש איזשהו שירות שמתסתובב שם שעובד חלק מהארץ והאפליקציה שלו זמינה מה App Store בארץ ?
הקדמה: יש לי איפון 4 שלא בא לי לפרוץ וגם לא מתחשק לי לארגן VPN ואני אפילו לא מוכן לשחק עם האייטיונס והחשבון שלי שיחשבו שאני מארץ אחרת ויתנו לי להוריד תוכנות שלא מופיעות אצלנו.
אני מחפש תוכנה לאייפון שתזרים לי מוזיקה בסגנון pandora , spotify, last.fm, rdio
אם תשאלו למה אני לא מוכן לעשות שום מאמץ בשביל לקבל את אחד השירותים שצייניתי ? בלי סיבה ממש טובה, אני מוכן לשלם עבור מנוי ולא רוצה לעשות שום דבר נוסף, להתאמץ במיוחד בשביל לשלם למישהו, זה נשמע לי אבסורד.
יש איזשהו שירות שמתסתובב שם שעובד חלק מהארץ והאפליקציה שלו זמינה מה App Store בארץ ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אחלה שירות (למי שאוהב מיינסטרים לרוב) אבל אני לא חושב שיש אפליקציה שלה לאייפון.MartinHSabag כתב:מה עם MUSIX למשל ?...
כלומר יש, אבל אפל לא אישרו אותה.
http://www.pelephone.co.il//web/3G/Corp ... e,250.aspx
Need more cowbell
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
סליחה על הבורות, אבל למה אתה לא יכול להריץ את זה מתוך browser ?שבלול כתב:תודה, אנסה את השירותים המדוברים ומקווה לא לחזור לשאול שוב
עריכה- חזרתי מהר.
גם ל jango וגם ל musix לא מצאתי אפליקציה לאייפון
בחיפוש על Musix יש משהו בשם iMusix אבל זה לא נראה לי זה...
למה אפליקציה ייעודית ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
כשנכנסים ל jango למשל מתוך הברואזר הוא מייד מזהה את זה ומציין שרק בעוד זמן מה תצא אפליקציה לניידים.
לא יודע עם מה הם מסטרימים עם התוכן אבל אני מניח שאם זה עם פלאש זה בכלל לא ייתמך באייפון.
ובכל אופן עוד לא נתקלתי באתר שיש בו תכני מדיה וחווית המשתמש בו טובה כמוה אפליקציה יעודית, לא חסר דברים שאתרים לא יכולים לעשות ואפליקציה כן., אני למשל מצפה לאינגרציה עם כפתורי הניגון של המכשיר כשהו נעול (לחיצה כדי להדליק את המסך ואחרכך לחיצה כפולה).
AudioGalaxy למשל עושה עבודה טובה מאוד, אבל הוא רק מסטרים לי תוכן מהמחשב שלי וזה לא מה שאני מחפש
לא יודע עם מה הם מסטרימים עם התוכן אבל אני מניח שאם זה עם פלאש זה בכלל לא ייתמך באייפון.
ובכל אופן עוד לא נתקלתי באתר שיש בו תכני מדיה וחווית המשתמש בו טובה כמוה אפליקציה יעודית, לא חסר דברים שאתרים לא יכולים לעשות ואפליקציה כן., אני למשל מצפה לאינגרציה עם כפתורי הניגון של המכשיר כשהו נעול (לחיצה כדי להדליק את המסך ואחרכך לחיצה כפולה).
AudioGalaxy למשל עושה עבודה טובה מאוד, אבל הוא רק מסטרים לי תוכן מהמחשב שלי וזה לא מה שאני מחפש
אני מוכרח לציין ש- MUSIX היא אפליקציה מדהימה (ולא רק לאייפון)
אפל עדיין לא אישרו אותה לאייפון, אבל זה בערך הדבר היחיד שחסר כדי שהיא תעלה.
את ה- SuperTV של פלאפון דווקא כן אישרו והיא גם עובדת יפה מאוד.
גילוי נאות
הנ"ל עובד חברת פלאפון... אבל באמת שרק בגלל שמדובר במשהו שווה אני ממליץ
אפל עדיין לא אישרו אותה לאייפון, אבל זה בערך הדבר היחיד שחסר כדי שהיא תעלה.
את ה- SuperTV של פלאפון דווקא כן אישרו והיא גם עובדת יפה מאוד.
גילוי נאות
הנ"ל עובד חברת פלאפון... אבל באמת שרק בגלל שמדובר במשהו שווה אני ממליץ
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
כמה שידוע לי מדובר בסירוב של אפל לאשר את האפליקציה ולא בזכויות היוצרים. האפליקציה רצה על מכשירי סימביאן וסוני אריקסון בלי שום בעיות של זכויות יוצריםSimonSix כתב:אני חושב שיש בעיה של זכויות יוצרים בשירות ה MUSIX ולכן האישור מתעכב אם בכלל יאושר.
אפרופו מוסיקה אני מחכה כבר יותר מדי זמן ליום בו אוכל לקנות מוסיקה (ישראלית בעיקר) באייטיונס...
Need more cowbell