צריבה בפיוניר 506
שלום רב
יש לי את המסך הנ"ל שכיוונתי בהמלצת המתקין על קונטרסט 30% ,הוא אמר שהוא היה בהשתלמות בט.ר ואמר שזה הקונטרסט המומלץ,כעת לאחר כחודש יש לי צריבה די חזקה וקבועה של הלוגואים של ערוץ 1 וספורט 5+ ,האם יש משהו שניתן לעשות בשביל להוריד את הצריבה מהמסך?
תודה רבה
יש לי את המסך הנ"ל שכיוונתי בהמלצת המתקין על קונטרסט 30% ,הוא אמר שהוא היה בהשתלמות בט.ר ואמר שזה הקונטרסט המומלץ,כעת לאחר כחודש יש לי צריבה די חזקה וקבועה של הלוגואים של ערוץ 1 וספורט 5+ ,האם יש משהו שניתן לעשות בשביל להוריד את הצריבה מהמסך?
תודה רבה
בתקופת ההרצה (עד 100 שעות) יש לכוון לקונטרסט יותר נמוך (10-20). תקפיד גם לא לצפות יותר מידי זמן (מעל שעתיים) בערוצים שבהם יש לוגו אטום. אני גם חוויתי צריבה בהתחלה (ערוצי הילדים) אולם עם הזמן זה נעלם (או נעשה יותר מטושטש).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
מסכי 50" הרבה יותר רגישים לצריבה ממסכי 42" (ומסכי HDTV רגישים יותר מ-EDTV).
צריך לשמור ולא להשאיר על אותו ערוץ 24/7.
אני רק מחכה לגאון שיתבע את הערוצי השונים בתביעה יצוגית על נזק למסך שלו כתוצאה מהשיגעון של לוגואים בוהקים כשמש
צריך לשמור ולא להשאיר על אותו ערוץ 24/7.
אני רק מחכה לגאון שיתבע את הערוצי השונים בתביעה יצוגית על נזק למסך שלו כתוצאה מהשיגעון של לוגואים בוהקים כשמש
אני מתפלא על המתקין שלא נתן לך הנחיות לתקופת ההרצה(100 שעות לפחות)
וזה עוד מתקין מוסמך שעבר קורס..
אני קיבלתי הנחיות להרצה..
תתקשר ל ט.ר ותכניס את הפארמטרים המתאימים
ואם הבעיה לא תיעלם -תחזור לחברה..
ישראל
וזה עוד מתקין מוסמך שעבר קורס..
אני קיבלתי הנחיות להרצה..
תתקשר ל ט.ר ותכניס את הפארמטרים המתאימים
ואם הבעיה לא תיעלם -תחזור לחברה..
ישראל
בכדי להוריד את התמונה יש ללחוץ על אחד ממספרי התחנות בשלט כדי לעבור למצב של טיונר ולקבל שלג (בהנחה שלא חיברת את YES או את הכבלים לכניסת האנטנה)
להעביר את בתפריט של PICTURE למצב של DYNAMIC ולתת לזה לרוץ כל הלילה
ההנחיות הנ"ל מפורום פיוניר של AVS
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=323983
מקווה שיעזור
להעביר את בתפריט של PICTURE למצב של DYNAMIC ולתת לזה לרוץ כל הלילה
ההנחיות הנ"ל מפורום פיוניר של AVS
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=323983
מקווה שיעזור