כדאי לשדרג ממיר קונקה 980 ל דגם 630?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

טוב לי עם ה 980 וישי לי הזדמנות להשיג את ה 630 גם
תודה חברים

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

"גם" את ה- 630 ? אין לך מה להפסיד.
היכן אתה קונה ? ערוץ הקניות ?

vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #3 

באחת הרשתות...שוחחתי עם טכנאי בטלראן והוא אמר לי שתפריט ה EPG לא פועל ב 630 ושהוא מומלץ רק אם אני רוצה איכות תמונה גבוהה...מה דעתך?

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #4 

מעניין, כבר מזמן אין אותו ברשתות. כמה עולה ?
ה- EPG פועל ב- 630 אבל לא תקין : חלק מהטקסט בג'יבריש, יש רק התוכנית הנוכחית והבאה, אין אפשרות להקליט לפי EPG.
לי זה לא הפריע כי ממילא ה- EPG אינו מדויק (בדר"כ הוא מראה מה היה אמור להיות משודר ולא מה באמת משודר, כמו בלוח שידורים בעיתון או ב- ynet שלא ממש מעדכנים), כך שאיני מקליט לפיו ורק מציץ לפעמים לראות מה התוכנית המשודרת.
איכות התמונה טובה יותר מה- 980. לא השוויתי לממירים אחרים.

vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #5 

sathack כתב:מעניין, כבר מזמן אין אותו ברשתות. כמה עולה ?
ה- EPG פועל ב- 630 אבל לא תקין : חלק מהטקסט בג'יבריש, יש רק התוכנית הנוכחית והבאה, אין אפשרות להקליט לפי EPG.
לי זה לא הפריע כי ממילא ה- EPG אינו מדויק (בדר"כ הוא מראה מה היה אמור להיות משודר ולא מה באמת משודר, כמו בלוח שידורים בעיתון או ב- ynet שלא ממש מעדכנים), כך שאיני מקליט לפיו ורק מציץ לפעמים לראות מה התוכנית המשודרת.
איכות התמונה טובה יותר מה- 980. לא השוויתי לממירים אחרים.
...
אם יש לי 980 האם איכות התמונה תהיה טובה יותר משמעותית ב 630 או שאשאר עם 980?..האמת שעופר לאור אמר שיש ל 630 תמונה טובה יותר והרי שם המשחק זה איכות תמונה לא? קראתי עליו כמה חסרונות כמו זיפזופ ללא לחיצה ישירה על מספר הערוץ כמו ב 980 שיכול להוות בעיה כשיתרבו הערוצים בעתיד או בעיה בהקלטה שאני לא ממש צריך..את ה980 כיילתי פעם אחת וכשאני מזפזפ אני די נעזר במה שרשום על המסך למרות שזה לא ממש מדוייק כמו בשישי האחרון "תאוריית הקשר" עם דיקפריו...גם הספק החיצוני שיש ב 630 פחות נוח לדעתי כי הוא מגושם יותר...למרות שאם נשרף אז קל יותר להחליף אותו...בקיצור מה הייתם לוקחים?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”