רכשתי לפני שבוע מסך LCD חדש מאלמ של סמסונג 32" דגם C450 ולאחר צפייה לא מרובה הבחנתי שבשידור רגיל וגם בשידור HD דרך ממיר של הוט מחב טומסון.ישנה מריחה שנראת "יפה וברור" לעין.
ברשותי LCD 32" דגם KDL32U2000 של SONY בת ארבע שנים בקירוב ושם פשוט לא מופיעה אותה תופעה של מריחה.
מעניין לא האמנתי שחברה כזאת תוציא מסך עם תוצאה עגומה כל כך והם מעיזים לקרוא סדרת SERIES 4
האם מישהו יודע מה מהירות התגובה של מסך הסמסונג?
מבחינתי samsung מאכזבת !!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ידוע שהדגמים הפשוטים של סמסונג לא איכותיים מכל הבחינות . מה שעוד מדובר בפאנלים הכי פשוטים שיש .big007 כתב:רכשתי לפני שבוע מסך LCD חדש מאלמ של סמסונג 32" דגם C450 ולאחר צפייה לא מרובה הבחנתי שבשידור רגיל וגם בשידור HD דרך ממיר של הוט מחב טומסון.ישנה מריחה שנראת "יפה וברור" לעין.
ברשותי LCD 32" דגם KDL32U2000 של SONY בת ארבע שנים בקירוב ושם פשוט לא מופיעה אותה תופעה של מריחה.
מעניין לא האמנתי שחברה כזאת תוציא מסך עם תוצאה עגומה כל כך והם מעיזים לקרוא סדרת SERIES 4
האם מישהו יודע מה מהירות התגובה של מסך הסמסונג?...
גם לי יש מסך 32 אינצ' מסדרה 4 , b450 משנה שעברה.
התמונה שלו טובה אך התנועה בשידורי ספורט בלתי נסבלת. וזה מסך שהומלץ בפורום כמסך שמתמודד היטב עם כל סוגי השידורים.
אני לא יודע אם זה משהו שאופייני ל-LCD בלי 100 הרץ, אך התאכזבתי. בשידורי ספורט אני צופה רק בפלזמה שבסלון.
העיקר סמסונג מפארת את המוצרים בכל מיני תיאורים "מנגנון החלקת תמונה", "תמונה צלולה כבדולח" וכו'
התמונה שלו טובה אך התנועה בשידורי ספורט בלתי נסבלת. וזה מסך שהומלץ בפורום כמסך שמתמודד היטב עם כל סוגי השידורים.
אני לא יודע אם זה משהו שאופייני ל-LCD בלי 100 הרץ, אך התאכזבתי. בשידורי ספורט אני צופה רק בפלזמה שבסלון.
העיקר סמסונג מפארת את המוצרים בכל מיני תיאורים "מנגנון החלקת תמונה", "תמונה צלולה כבדולח" וכו'
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
LCD לצפיה בשידורי ספורט לא מומלץ, לא משנה איזו חברה. יש לי דגם יחסית טוב של סמסונג (LCD) ושידורי ספורט לא רואים טוב כמו שרואים אצל ההורים שלי בפלזמה בת חמש. מצד שני, לגודל 32 לא זכור לי שיש פלזמות, היו בגודל 37, של פנסוניק ואולי של LG, היום אני חושב שכבר אין.
Vocare Ad Regnum