פיוניר 383 ו DIVX - פסים שחורים בצדדים
שלום רב,
אני מנסה להעביר סדרות שהקלטתי ב PVR ל DVD כדי לצפות בפלזמה.
אם אני מקודד ב MPEG2 אין שום בעיה והמסך מציג כמו כל ערוץ טלויזיה במצב JUST על מסך מלא.
אם אני מקודד ל DIVX (כדי לדחוס כמה סדרות על DVD אחד) לא משנה איך אני מגדיר את ה DVD או המסך, יש לי שני פסים שחורים עבים בצידי המסך.
האם זו הגדרה ב DVD שלא מצאתי או בעיה בקידוד? בהצגה על מסך המחשב הפסים לא מוצגים.
תודה מראש!
אני מנסה להעביר סדרות שהקלטתי ב PVR ל DVD כדי לצפות בפלזמה.
אם אני מקודד ב MPEG2 אין שום בעיה והמסך מציג כמו כל ערוץ טלויזיה במצב JUST על מסך מלא.
אם אני מקודד ל DIVX (כדי לדחוס כמה סדרות על DVD אחד) לא משנה איך אני מגדיר את ה DVD או המסך, יש לי שני פסים שחורים עבים בצידי המסך.
האם זו הגדרה ב DVD שלא מצאתי או בעיה בקידוד? בהצגה על מסך המחשב הפסים לא מוצגים.
תודה מראש!
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
למרות שכתבת ששינית הגדרות במסך וב DVD זה עדיין נשמע כאילו אתה מנסה לשדר חומר שהוא ביחס של 1.77 להלן 9:16 להלן wide screen כאשר הגדרות ה DVD או הטלביזיה מותאמות לתצוגה של חומר ביחס של 3:4.
ליאור
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
מענין... לי היתה בעיה דומה של פסים שחורים אופקיים
רק ב DIVX ולא ב MPEG2
עידכנתי לגרסא 1.20 אפילו ולא עזר...
בכל מקרה, את הלוגו של ט.ר אפשר להחליף ע"י כלים מתאימים ונראה לי שסיקבוי עובד במקביל על גרסה מעודכנת (סיקבוי, זה עדיין יהיה על בסיס גרסה 1.09 ?)
רק ב DIVX ולא ב MPEG2
עידכנתי לגרסא 1.20 אפילו ולא עזר...
בכל מקרה, את הלוגו של ט.ר אפשר להחליף ע"י כלים מתאימים ונראה לי שסיקבוי עובד במקביל על גרסה מעודכנת (סיקבוי, זה עדיין יהיה על בסיס גרסה 1.09 ?)