iPad לא מצליח לעבוד עם נתב 2760U/E1 חדש של בזק
הי,
לפני כשבועיים החלפתי את הנתב G של בזק בנתב 2760U/E1.
לנתב מחוברים בצורה קווית מחשב שולחני וממיר Yes Max ללא כל בעיות
לנתב מחוברים בצורה אלחוטית מחשב נייד MBP תומך תקן N, אייפון 4, אייפון 3G, מדפסת אלחוטית של HP ואייפאד.
החיבור בין האייפאד לבין הנתב אינו יציב ולאחר מספר דקות נראה שלמרות שקיים חיווי שהמכשיר מחובר (בשני הצדדים, גם בנתב אני רואה את כתובת ה MAC וכתובת ה IP שקיבל האייפאד) אין כל העברה של נתונים. לאחר איתחול הנתב שוב ניתן לעבוד עם האייפאד ולאחר מספר דקות העסק נתקע.
כדי לבדוק את הנושא אני מריץ בדיקת מהירות גלישה מול בזק מהאייפד, בדקות הראשונות הכל עובד כמו שצריך ובהמשך אפילו הפינג הראשון לא עובר. שאר המכשירים מחוברים לאינטרנט ללא בעיות.
הגדרתי על שני המחשבים נקודות גישה וירטואליות וחיברתי את האייפאד אליהן ללא כל בעיה, גם בחיבור לנתבים אחרים אין בעיה עם האייפד כמו שלא היתה כשהיה מחובר לנתב 2650 של בזק.
בתמיכה של בזק אמרו שהם מעולם לא שמעו על בעיה בחיבור של אייפאד לנתב שלהם למרות שהפורומים בעולם מלאים בדיונים על בעיות בין ראוטרים מסויימים (לרוב Dual Band) ואייפאדים.
האם מישהו מכיר בעיה כזו?
לפני כשבועיים החלפתי את הנתב G של בזק בנתב 2760U/E1.
לנתב מחוברים בצורה קווית מחשב שולחני וממיר Yes Max ללא כל בעיות
לנתב מחוברים בצורה אלחוטית מחשב נייד MBP תומך תקן N, אייפון 4, אייפון 3G, מדפסת אלחוטית של HP ואייפאד.
החיבור בין האייפאד לבין הנתב אינו יציב ולאחר מספר דקות נראה שלמרות שקיים חיווי שהמכשיר מחובר (בשני הצדדים, גם בנתב אני רואה את כתובת ה MAC וכתובת ה IP שקיבל האייפאד) אין כל העברה של נתונים. לאחר איתחול הנתב שוב ניתן לעבוד עם האייפאד ולאחר מספר דקות העסק נתקע.
כדי לבדוק את הנושא אני מריץ בדיקת מהירות גלישה מול בזק מהאייפד, בדקות הראשונות הכל עובד כמו שצריך ובהמשך אפילו הפינג הראשון לא עובר. שאר המכשירים מחוברים לאינטרנט ללא בעיות.
הגדרתי על שני המחשבים נקודות גישה וירטואליות וחיברתי את האייפאד אליהן ללא כל בעיה, גם בחיבור לנתבים אחרים אין בעיה עם האייפד כמו שלא היתה כשהיה מחובר לנתב 2650 של בזק.
בתמיכה של בזק אמרו שהם מעולם לא שמעו על בעיה בחיבור של אייפאד לנתב שלהם למרות שהפורומים בעולם מלאים בדיונים על בעיות בין ראוטרים מסויימים (לרוב Dual Band) ואייפאדים.
האם מישהו מכיר בעיה כזו?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
באיזה ערוץ רשת ה wifi שלך משדרת ?
איפה נקנה ה ipad ?
איפה נקנה ה ipad ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
ניסיתי את כל הערוצים, כרגע על 11 ואין הפרעות מסביב בתחום הזה.
בחיבור לנתב של בזק האייפאד מאבד את החיבור לאינטרנט (אם כי עדיין מציג חיווי כאילו הוא מחובר לנתב) לאחר מספר דקות. בחיבור לנקודת גישה וירטואלית שהגדרתי על המחשב או לנתב G של השכנים, האייפאד נשאר מחובר במשך שעות.
האייפאד נקנה בארץ, אני לא רואה סיבה לשלוח אותו לתיקון.
בחיבור לנתב של בזק האייפאד מאבד את החיבור לאינטרנט (אם כי עדיין מציג חיווי כאילו הוא מחובר לנתב) לאחר מספר דקות. בחיבור לנקודת גישה וירטואלית שהגדרתי על המחשב או לנתב G של השכנים, האייפאד נשאר מחובר במשך שעות.
האייפאד נקנה בארץ, אני לא רואה סיבה לשלוח אותו לתיקון.
- inonlevy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 335
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שלום חברים
אני יכול להגיד לכם שמאז שעברתי לנתב בזק החדש הסתיימו לי כל הבעיות
לי הייתה את הבעיה הזו בדיוק עם נתב של orange ומאז שעברתי ל2760 הכל עובד תקין
לדעתי ניתן לשחק עם ההגדרות ואולי לעשות זאת מהר יותר
אני יכול להגיד לכם שמאז שעברתי לנתב בזק החדש הסתיימו לי כל הבעיות
לי הייתה את הבעיה הזו בדיוק עם נתב של orange ומאז שעברתי ל2760 הכל עובד תקין