אודה לקבלת חוו"ד על המפרט והמחיר המפורטים - בהתאם לייעוד המחשב
היי,
אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהשימוש שלו יהיה בעיקר בשלב הראשוני לאינטרנט ואופיס .
יחד עם זאת, יש סיכוי לא מבוטל שבעתיד הלא רחוק , אני ארצה לשדרג אותו למחשב למטרת משחקים (לא גיימר כבד)
בהתחלה חשבתי ללכת על מעבד מבוסס I3 ואולם לאור העובדה, כי ארצה לשנות את ייעודו מצאתי בחנות מסוימת (לא יודע אם מותר לפרסם שמות פה), מפרט שלעניות דעתי אינו יקר ויכול לשמש אותי למטרה זו .
Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray
מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156
לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP
זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel
דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II
כרטיסי מסך Intel HD Graphics 2000
כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio
צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem)
ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000
מארזים Thermaltake Dokker Midi Tower Series Black Case (No PSU)
ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin
בשיחה עם נציג השירות הומלץ לי לשנות את המאוורר לשקט יותר בעלות של 55 ש"ח ומקלדת של מייקרוסופט SET 800 ב-115 ש"ח
ומסך LG E2240T 21.5'' LED 5ms 1:5000000 DVI WideScreen Black בעלות של 825 ש"ח
סה"כ 3,545 ש"ח
היתרון, שאני רואה זה שבעתיד, ככל ואני ארצה לשנות את ייעוד המחשב למשחקים אני ישדרג את כרטיס המסך ואני עדיין עם מעבד חזק (I5) ולא I3.
מה דעתכם על המפרט (בהתאם לייעוד) וכמובן המחיר ?
אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהשימוש שלו יהיה בעיקר בשלב הראשוני לאינטרנט ואופיס .
יחד עם זאת, יש סיכוי לא מבוטל שבעתיד הלא רחוק , אני ארצה לשדרג אותו למחשב למטרת משחקים (לא גיימר כבד)
בהתחלה חשבתי ללכת על מעבד מבוסס I3 ואולם לאור העובדה, כי ארצה לשנות את ייעודו מצאתי בחנות מסוימת (לא יודע אם מותר לפרסם שמות פה), מפרט שלעניות דעתי אינו יקר ויכול לשמש אותי למטרה זו .
Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray
מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156
לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP
זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel
דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II
כרטיסי מסך Intel HD Graphics 2000
כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio
צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem)
ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000
מארזים Thermaltake Dokker Midi Tower Series Black Case (No PSU)
ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin
בשיחה עם נציג השירות הומלץ לי לשנות את המאוורר לשקט יותר בעלות של 55 ש"ח ומקלדת של מייקרוסופט SET 800 ב-115 ש"ח
ומסך LG E2240T 21.5'' LED 5ms 1:5000000 DVI WideScreen Black בעלות של 825 ש"ח
סה"כ 3,545 ש"ח
היתרון, שאני רואה זה שבעתיד, ככל ואני ארצה לשנות את ייעוד המחשב למשחקים אני ישדרג את כרטיס המסך ואני עדיין עם מעבד חזק (I5) ולא I3.
מה דעתכם על המפרט (בהתאם לייעוד) וכמובן המחיר ?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אחלה מפרט אבל.....
יש תקלה בציפסטים החדשים של אינטל ... כולם (בעיית בקר ) תחפור טיפה על זה,
כמו כן ל לוח עם שני PCIE ? מספיק אחד.
כמו כן ל לוח עם שני PCIE ? מספיק אחד.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
אכן, "חפרתי" קצת על זה וראיתי שיש בעיה .agent__smith כתב:אחלה מפרט אבל.....
כמו כן ל לוח עם שני PCIE ? מספיק אחד....
הלכתי אפילו לחנות מחשבים ושאלתי האם כדאי להכניס את הראש למיטה חולה
המוכר טען שאין בעיה ושרק לאחוז קטן יש בעיה וברגע שתהיה לי הבעיה הכי קטנה אז יחליפו לי את הלוח אם לחדש.
מבדיקה שאני ערכתי ראיתי שהבעיות האלו עלולות לצוץ בטווח הארוך ולא המיידי, דהיינו מחוץ לתק' האחריות, מה שגורם לי לחשוב שהחנויות (או החנות הזו ספציפית) מנסה לרוקן את מלאי לוחות האם התקולים האלו.
עוד הבנתי שבעצם כיום אין אלטרנטיבה, כי הבעיה ב CHIPSET שנמצא אצל כל יצרני לוחות האם עבור מעבדי I5 .
השאלה, היא האם לחכות עד לחודש מאי (אז אומרים שיוחלפו הלוחות), מה שאני לא רוצה כל כך לעשות (צריך מחשב די דחוף).
האם יש אלטרנטיבה ?
תגדיר מה זה עתיד קרוב... אתה היום משחק בקונסולה או לא משחק בכלל? מה הדרישות שלך ממשחקי מחשב ובאילו משחקים תשחק?
אני אישית לא אוהב שדרוגים של מחשבים וחושב שעדיף לקנות לפי הצורך הנוכחי כי הטכנולוגיה משתנה מהר מדי.
אם העתיד הקרוב הוא יותרק משנה, אני לא רואה צורך להשקיע יותר מ2500 ש"ח כולל המסך.
במחשב הבא תישאר עם המסך ותקנה מחשב שיתאים למשחקים, (בכלל במקומך הייתי שוקל להישאר עם מסך ישן יותר (תלוי מה יש לך ו להסתפק בינתיים במסך יד 2) כמובן כל עוד המטרה היא אינטרנט ואופיס.
כמובן שזו דעתי ולא חסר מי שחלקו עליי.
אני אישית לא אוהב שדרוגים של מחשבים וחושב שעדיף לקנות לפי הצורך הנוכחי כי הטכנולוגיה משתנה מהר מדי.
אם העתיד הקרוב הוא יותרק משנה, אני לא רואה צורך להשקיע יותר מ2500 ש"ח כולל המסך.
במחשב הבא תישאר עם המסך ותקנה מחשב שיתאים למשחקים, (בכלל במקומך הייתי שוקל להישאר עם מסך ישן יותר (תלוי מה יש לך ו להסתפק בינתיים במסך יד 2) כמובן כל עוד המטרה היא אינטרנט ואופיס.
כמובן שזו דעתי ולא חסר מי שחלקו עליי.