שלום
יש לי תקלה מוזרה ב LCD שלי של SONY מדגם KDL-37EX402
בזמן שהמסך מחובר למחשב בכבל HD, קורה לפתע שהמסך נהיה כחול בהיר. רואים את התמונה והסאונד עדיין מתנגן, פשוט הכל נהיה מאוד כחול ומאוד בהיר.
חשוב לציין שזה קורה רק בזמן שאני מנגן סרטים מהמחשב והוא מחובר לסוני וזה קורה בלי הודעה מוקדמת ולא תמיד. לפעמים זה עובר מעצמו, אבל בד"כ בשביל לסדר את הבעיה אני פשוט מחליף שוב בין הצגים (כלומר דרך המחשב מעביר את הצג לצג של המחשב ואז מעביר שוב לצג של הסוני) וזה מסתדר, עד שזה קורה שוב.
מאוד מוזר- אין לי חצי מושג מה זה יכול להיות. יש למישהו רעיונות?
תודה מראש
תקלה ב LCD של סוני
-
blizzard20
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
אולי הכבל, תנסה להחליף
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- sonego78
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
באיזה סוג של סרטים זה קורה ? HD ? אם כן כרטיס מסך חלש בשביל להריץ את הסרטים ולפי דעתי הבעיה לא במסך !
יש מצב שהבעיה בסוג הנגן שיש במחשב דרך איזה נגן אתה מפעיל חסר לך קודק ?
יש מצב שהבעיה בסוג הנגן שיש במחשב דרך איזה נגן אתה מפעיל חסר לך קודק ?
- April
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
קרא את זה:
http://www.hometheater.co.il/vt117731
יש שם פתרון שיכול לעזור לך.
ד"א זו פעם שלישית שאני נתקל באנשים בפורום עם התופעה הזו. אולי כדאי לרכז תקלות נפוצות בשרשור מרכזי.
http://www.hometheater.co.il/vt117731
יש שם פתרון שיכול לעזור לך.
ד"א זו פעם שלישית שאני נתקל באנשים בפורום עם התופעה הזו. אולי כדאי לרכז תקלות נפוצות בשרשור מרכזי.
-
blizzard20
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
תודה רבה על התגובות
יש לי כרטיס מסך HD4850 ובאמת ממה שקראתי הבעיה הזאת חוזרת על עצמה בכרטיסי מסך של ATI פחות או יותר מהסדרה הזאת.
למרות שרוב הבעיות מתעוררות בדגמי פיליפס, גם בסוני מסתבר שזה קורה, עשיתי את השינויים שכתובים שמה (שזה להיכנס להגדרת הפיקסלים ולשנות לאחד האחרים ואז לעשות ריסטרט לטלויזיה) ואני מקווה שזה לא יחזור על עצמו. בכל אופן המון תודה על העזרה ואני מקווה שהבעיה נפתרה!
יש לי כרטיס מסך HD4850 ובאמת ממה שקראתי הבעיה הזאת חוזרת על עצמה בכרטיסי מסך של ATI פחות או יותר מהסדרה הזאת.
למרות שרוב הבעיות מתעוררות בדגמי פיליפס, גם בסוני מסתבר שזה קורה, עשיתי את השינויים שכתובים שמה (שזה להיכנס להגדרת הפיקסלים ולשנות לאחד האחרים ואז לעשות ריסטרט לטלויזיה) ואני מקווה שזה לא יחזור על עצמו. בכל אופן המון תודה על העזרה ואני מקווה שהבעיה נפתרה!