רכישת נקסוס S או להמתין ל-Xperia x12 arc ואיפה?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
nirvan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אחרי נבירות רבות החלטתי (כמעט) סופית לרכוש את הנקסוס S.
אני מעוניין באנדרואיד סמארטפון אך אני לא בטוח כמה אני אתעסק עם התקנת רומים וכדומה.
אני מתלבט אם להמתין ל-Sony Ericson Xperia x12 arc, מכשיר מרשים מאוד שאמור לצאת במהלך מרץ,
לבין לרכוש עכשיו את הנקסוס S.
שאלה שניה היא איפה כדאי לרכוש? בארץ דרך Dim-Mobile למשל עם אחריות מסוימת לשנה או דרך E-Bay?

תודה מראש לעונים.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

בשלב הזה לא הייתי שומר את כספי לאיזה מכשיר מיתולוגי של SE שכביכול ידביק את הפער שנפתח להם מול HTC, מוטורולה, סמסונג ו LG.
למרות שהסקין שלהם לא רע החברה נמצאת במצב כלכלי כ"כ רעוע שלא אתפלא שם יסגרו באמצע השנה.
נקסוס S נשמע כמו הימור בטוח.
Need more cowbell

nirvan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

מגניב, עזרתה לי לקבל את ההחלטה.
עכשיו נותרה הדרך של רכישת המכשיר.
אני לא מכיר אנשים שגרם בארה"ב (חוץ מבן-דוד רחוק שלא דיברתי איתו 10 שנים) כך שהאופציה היחידה שיש לי כרגע היא לקנות
דרך חנות בארץ. הייתי רוצה לקבל המלצות על חנות מסוימת או לשמוע על אפשרויות חלופיות.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #4 

Pavelz כתב:בשלב הזה לא הייתי שומר את כספי לאיזה מכשיר מיתולוגי של SE שכביכול ידביק את הפער שנפתח להם מול HTC, מוטורולה, סמסונג ו LG.
למרות שהסקין שלהם לא רע החברה נמצאת במצב כלכלי כ"כ רעוע שלא אתפלא שם יסגרו באמצע השנה.
...
איך הגעת למסקנה כזאת? אני אישית משתמש בטלפונים של SE כבר 8 שנים, ועכשיו עברתי ל-xperia x10 mini. טלפון ממש מדליק ונוח ואיכותי. חוץ מזה הייתי לוקח בחשבון כי SE מתעסקת בפיתוח חומרת סלולר הרבה יותר מ-HTC (צריך לדעת שכל הפיתוח של חומרה הוא של אריקסון, שהם גם יצרני ציוד רשתות סלולר הכי איכותי בעולם). אני ממש חולק על דעתך.
מעבר לכך, מספר חברים שלי שעברו למכשירים של SE, לא מוכנים עכשיו להתסכל על אף מכשיר אחר:)

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #5 

NEXUS S, מהיר יותר, חזק יותר, טוב יותר.
מריץ אנדרואיד נקיה כמו שהיא אמורה לרוץ ובלי שטויות נוספות של סמסונג/SE/LG או כל חברה אחרת.
קובי

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #6 

dima_vy כתב:
Pavelz כתב:בשלב הזה לא הייתי שומר את כספי לאיזה מכשיר מיתולוגי של SE שכביכול ידביק את הפער שנפתח להם מול HTC, מוטורולה, סמסונג ו LG.
...
איך הגעת למסקנה כזאת? אני אישית משתמש בטלפונים של SE כבר 8 שנים, ועכשיו עברתי ל-xperia x10 mini. טלפון ממש מדליק ונוח ואיכותי. חוץ מזה הייתי לוקח בחשבון כי SE מתעסקת בפיתוח חומרת סלולר הרבה יותר מ-HTC (צריך לדעת שכל הפיתוח של חומרה הוא של אריקסון, שהם גם יצרני ציוד רשתות סלולר הכי איכותי בעולם). אני ממש חולק על דעתך.
מעבר לכך, מספר חברים שלי שעברו למכשירים של SE, לא מוכנים עכשיו להתסכל על אף מכשיר אחר:)
...
ה Xperia Mini הוא באמת מכשיר מדליק אבל ראה את עצמך בר מזל כי רוב התוצרת של SE ב3 השנים האחרונות הוא *** אורגני. בשנתיים וחצי האחרונות שבהן עבדתי בפלאפון עברו בידי כל כך הרבה מכשירים זוועתיים של SE וזה לא שזאת הייתה דעתי בלבד, היו להם דגמים שיצאו והורדו מהמדפים באירופה (Aino, Satio) וזוועות אחרות דוגמת Vivaz שמבחינה ארגונומית היו פשוט כישלון מחפיר. כמובן שפה ושם גם החליק להם מכשיר מעולה (W995) אבל סה"כ את רוב הזמן המהנדסים שלהם בילו בעישון קראק או משהו כזה.
Need more cowbell

nirvan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אני חייב לומר שאני לא רציתי להיכנס להשוואה בין שני המכשירים אך בגדול הנקסוס מריץ אנדרואיד נקי ומצלמה עם פלאש עם כל היתרונות הידועים של ה-galaxy i9000. מה שאני רואה בתור חיסרון דווקא הוא צורת העבודה של סמסונג, מוציאה מכשירים ושדרוגים כל שני וחמישי במטרה להציף את השוק ללא הבדלים מיוחדים בין המכשירים (כך זה נראה לפחות). יש לי חשש קל בנוגע לאמינות הסמסונג לטווח הארוך, לי אישית יש ניסיון רע איתם מבחינת תחזוקה.
לגבי ה-Xperia Arc יש לו יכולות מצוינות שקשה לראות הבדלי ביצועים מפני ששתי המכשירים דומים ומרבית המכשירים המובילים כבר הגיעו ליכולות מדהימות שקשה להיתעלות עליהם (אולי ה-LG Optimus 2X עם אנדרואיד 3.0 יעשה זאת). כך שהיתרונות העיקריים הם מסך גדול יותר, מצלמה קצת יותר טובה, הרחבת זיכרון וכלי מולטימדיה שונים (רדיו, HD וכו')

מבחינת המחיר אני מאמין ששני המכשירים יהיו במחירים דומים אבל אני אישית עדיין מתקשה למצוא את דרך הרכישה האופטימאלית. אשמח אם מישהו יציע לי מס' פתרונות. תודה.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #8 

לARC יש חומרה של מכשיר שהיה אמור לצאת לצד הSGS והאיפון 4 ,המסך שלו עם כול ה"BRAVIA" לא באמת טוב יותר מהמסך שלה האיפון 4 ,גם המצלמה לא מהפכנית כול כך .. זה מכשיר שיצא מאוחר יותר ויראו את זה גם במכירות שלו בקרוב .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #9 

Pavelz
תראה, היה לי מכשיר SE t610, שזכה פרס מכשיר הכי טוב בשנת 2004, אח"כ היה לי k800 שזכה באותו פרס ב-2006, אז אכן בחרתי מכשירים טובים. שנתיים האחרונות חשבתי להחליף את ה-k800 אך ממש לא היה ממה לבחור, עד שהגיע x10 mini ששבר את כולם. אני אישית גם לא סובל מכשירים גדולים כמו אייפון או samsung galaxy, אבל זה כבר עניין אישי כמובן.
בנוסף, כל נכשירים שציינת כי כישלון הם על סימביאן:) שבעיניי כישלון בהחלט :)

ניתן להשוות בין שני המכשירים בצורה מאוד פשוטה:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3620
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 07/02/2011 12:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 653
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #10 

יש לי שאלה לגבי הנקסוס, כי אני גם בהתלבטות לגביו, ולא הצלחתי להבין עד עכשיו מכל השרשורים אודותיו:
אם אני אזמין אותו (את הנקסוס) האם הוא יעבוד לי ברשת פלאפון? אני מבין שהוא פועל באותם תדרים של הגלקסי, שנמכר אצלם..
אפשר לסמוך על זה שהוא יעבוד גם?
לירן

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #11 

הNexus S לא עובד בפלאפון בוכל התדרים ,רק ב2100 , צריך לחכות לגירסה של AT&T שתביא תמיכה גם ב850 וגם ב2100 . חוץ מזה יש לך את הCaptivate שמתאים לפלאפון.

nirvan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

תודה רבה לכולם על כל התגובות. אני חייב לציין שעדיין לא החלטתי סופית איזה מהשניים עדיף בשבילי כאשר יש לי נטייה לנקסוס.

לא משנה מה אחליט עדיין עומדת בעינה השאלה מהן אפשרויות הרכישה שעומדות בפניי כאשר אין שיווק מורשה נכון להיום בארץ.
חו"ל? מה הן האפשרויות ואם אפשר אתרים ספציפיים.
בארץ? האם שווה להוסיף עוד כ-800 שח בשביל אחריות לשנה של תיקונים בארץ? וכמובן מהם החנויות המומלצות?

zoso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #13 

לפי דעתי לפני שמוציאים 500 דולר על מכשיר כדאי לחכות קצת למכשירי DUAL CORE כמו MOTOROLA ATRIX וLG Optimus 2X
ואז NEXUS S וSGS יראו לידם כמו מחשבוני CASIO מעוצבים

nirvan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

קודם כל אני חייב לומר שאני מחכה (קצת) כבר 4 חודשים מאז הפעם הראשונה שאני מברר אחרי מכשיר חדש.
חקרתי את ה-LG וכרגע כולם (המבקרים) מסכימים שהמכשירים הקיימים כבר יש להם יכולת מצויינת כך ששיפור בביצועים לא בא לידי ביטוי בצורה משמעותית כאשר עשו את ההשוואה בין הטכנולוגיות. מה גם שמערכות ההפעלה הקיימות עדיין לא תומכות בטכנולוגית הליבה הכפולה. מדובר על גרסתאנדרואיד 3.0 שאני לא יודע מתי תצא.

אתה צודק במידה והשימושים שלי הולכים להיות סרטי Full HD או משחקים בתלת מידע אך מכיוון שזו לא כוונתי אז אסתפק בטכנולוגיה הקיימת.

מה גם שמדובר שבמהלך מרץ יצאו המכשירים המדוברים ואני ממש "חרמן" כבר על מכשיר חדש.

אבל תודה על העיצה!

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #15 

גם היום על ה-SGS אני מריץ 720P עם כתוביות יפה מאוד.
1080P לא ניסיתי.
אני חושב שהבעיה של המכשירים האלה היא פחות כוח העיבוד ויותר זמני סוללה.
DUAL CORE לא נראה ישפר את זה...

חוצמיזה, מה יהיה כשיצאו המכשירים האלה?
הרי ידברו כבר על הדור הבא.
אין למה לחכות.
קובי

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #16 

החומרה של הדור הקיים מריצה מצויין גם 1080P , על האיפון 4 שלי עם XBMC הפעלתי כמה קבצים של 1080P .
חוץ מזה לא ההיתי רץ על המכשירים של עכשיו ,מיוחד לא על הLG ,יש את הATRIX שאם כבר הוא מכשיר הרבה יותר טוב .

nirvan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

מגניב, אז החומרה הנוכחית מספיק חזקה לצרכים בשבילי.

מה אתם אוחמרים על הרכישה? איפה כדאי? בחול ללא אחריות או בארץ עם אחריות פנימית?

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

IamEzio,
אז אם אני מבין אותך נכון, אין לי אפשרות לקנות היום את הנקסוס בבסט ביי בארה"ב ולהביא אותו לשימוש ברשת פלאפון, לא?
יש אופציה לפתרון כלשהוא, או שאני צריך לעבור חברה כדי להשתמש במכשיר?
להמתין לרכישה מ- AT&T מבחינתי אינה אופציה.

nirvan,
באיזו רשת אתה?
לירן

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #19 

אתה יכול לקנות אותו ,אבל תצפה לבעיות עם הנושא של הקליטה בחלק מהקומות שבהן הרשת היא בתדר 850 מהסיבה הפשוטה שהמודם של המכשיר הזה פשוט לא תומך בזה ( לך תבין את סמסונג עם כול המודמים האלו במקום לעשות מכשירים עם מודם אחד שתומך ברוב התדרים כמו באיפון 4 או הARC וגם הN8 .. )
אם אתה מבין שאתה יכול לצפות לבעיות עם הקליטה במכשיר אז אתה יכול לקנות את הNS ,אבל אם אתה מעדיף לקנות מכשיר שאתה יודע שבטוח יעבוד בפלאפון לפי דעתי עדיף את הCaptivate,יש כאלו גם שטוענים גם שאיכות הבנייה שלו טובה יותר משאר הסידרה .

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

אבל כתוב שהמכשיר כן תומך בתדר 850, לא?
מתוך בסט ביי ארה"ב:
EDGE/GPRS 850/900/1800/1900MHz|HSUPA 5.76/7.2 900/1700/2100MHz|HSUPA 5.76/7.2 900/1700/2100
...
לירן

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”