שטייניץ: המס על הדלק הוא מהנמוכים במערב
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מחדשות וואלה: http://news.walla.co.il/?w=/3/1789615
פשוט לקרוא ולא להאמין. שר במדינת ישראל, ועוד שר האוצר, מדבר שטויות ללא בסיס בראיון עיתונאי המתפרסם בחדשות. מזל שאין לי מסך מחשב 3D כי אחרת הארכת אפו של כבוד השר הייתה פורצת מהמסך ומנקרת לי עין.
1. המס בארץ מן הנמוכים בעולם? הוא פשוט החליק על השכל. המס המוטל על האזרחים עבר כבר מזמן את ה 80% כשלוקחים בחשבון מס הכנסה, מס בריאות, ביטוח לאומי, ארנונה, השערוריה הנקראת תאגידי המים העירוניים וכמובן - מע"מ. שלא לדבר על מיסים עקיפים המוטלים על כל שעל כמו מס על הדלק, בלו ומכסים או כל תשלום נוסף אותו גוזלים מהאזרחים עבור שירותים שהם היו אמורים לקבל בחינם. אבל מה כבר אפשר לצפות ממדינה המטילה מיסים על קרנות פנסיה.
2. עשרים (20) אגורות מס על דלק? אולי כבוד השר שכח להכפיל, לעלות בחזקה או שהוא התכוון לעשרים בעצרת?
3. העליה במחיר הדלק מייצגת את העליה במחירי הנפט הגלמי? תזכירו לי שוב כמה עלה ליטר בנזין בתקופת השיא כשחבית נפט עלתה 140$? זה לא היה משהו כמו 6.90 במקרה?
אני מוכן לעשות עסק עם הממשלה: אנחנו האזרחים נשלם מסים כמו באירופה, שלטענת כבוד השר הם כנראה גבוהים יותר, ובתמורה נקבל כולנו משכורות כמו באירופה, הטבות סוציאליות כמו באירופה, שירותים כמו באירופה, תשתית כבישים ורכבות כמו באירופה והעיקר - שרים כמו באירופה. יש עסק?
פשוט לקרוא ולא להאמין. שר במדינת ישראל, ועוד שר האוצר, מדבר שטויות ללא בסיס בראיון עיתונאי המתפרסם בחדשות. מזל שאין לי מסך מחשב 3D כי אחרת הארכת אפו של כבוד השר הייתה פורצת מהמסך ומנקרת לי עין.
1. המס בארץ מן הנמוכים בעולם? הוא פשוט החליק על השכל. המס המוטל על האזרחים עבר כבר מזמן את ה 80% כשלוקחים בחשבון מס הכנסה, מס בריאות, ביטוח לאומי, ארנונה, השערוריה הנקראת תאגידי המים העירוניים וכמובן - מע"מ. שלא לדבר על מיסים עקיפים המוטלים על כל שעל כמו מס על הדלק, בלו ומכסים או כל תשלום נוסף אותו גוזלים מהאזרחים עבור שירותים שהם היו אמורים לקבל בחינם. אבל מה כבר אפשר לצפות ממדינה המטילה מיסים על קרנות פנסיה.
2. עשרים (20) אגורות מס על דלק? אולי כבוד השר שכח להכפיל, לעלות בחזקה או שהוא התכוון לעשרים בעצרת?
3. העליה במחיר הדלק מייצגת את העליה במחירי הנפט הגלמי? תזכירו לי שוב כמה עלה ליטר בנזין בתקופת השיא כשחבית נפט עלתה 140$? זה לא היה משהו כמו 6.90 במקרה?
אני מוכן לעשות עסק עם הממשלה: אנחנו האזרחים נשלם מסים כמו באירופה, שלטענת כבוד השר הם כנראה גבוהים יותר, ובתמורה נקבל כולנו משכורות כמו באירופה, הטבות סוציאליות כמו באירופה, שירותים כמו באירופה, תשתית כבישים ורכבות כמו באירופה והעיקר - שרים כמו באירופה. יש עסק?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
Catskinner,
אני לא יודע אם הוא טיפש בלחץ הוא פשוט מנותק, פשוט לא ברור מאיפה הפודל של ביבי פולט את השטויות שהוא אומר (אגב, שכחת לציין את מס הבריאות שהולך לעלות בעוד חצי אחוז)
אני לא יודע אם הוא טיפש בלחץ הוא פשוט מנותק, פשוט לא ברור מאיפה הפודל של ביבי פולט את השטויות שהוא אומר (אגב, שכחת לציין את מס הבריאות שהולך לעלות בעוד חצי אחוז)
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

לא איכפת לי שהוא טיפש בלחץ וסתום בפומפה. אין לי כבר צפיות מפוליטיקאים. אבל מעצבן אותי שהוא חושב שאני סתום כמוהו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אם חברי הכנסת שלנו היו משלמים דלק לבד, ולא על חשבונינו, אני בטוח שהם היו מדברים אחרת לגמרה. ברור שצריך לכסות את החור בתקציב, הנוצר, ע"י העברות לכוללים וישיבות. ומה הדרך הקלה ביותר? לעלות עוד קצת את המס על דלק (שנצרך ע"י כולם), ועוד קצת על הלחם וכד'. העיקר שהם הצליחו לשמור על קואליציה, ולא משנה שכרגע נמחקת שיכבת הביניים. אני מקווה מאוד שהם יגלו את זה בבחירות הבאות, בתקווה ויהיה ממי לבחור בכלל...
קיצר, נושא מאוד עצוב...
קיצר, נושא מאוד עצוב...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

אבל זה לא משנה לו מה אתה חושב! הוא יודע שאתה לא תסע פחות, וכך או אחרת תשלים את החור בתקציב.Catskinner כתב:לא איכפת לי שהוא טיפש בלחץ וסתום בפומפה. אין לי כבר צפיות מפוליטיקאים. אבל מעצבן אותי שהוא חושב שאני סתום כמוהו....
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

על איזה חור בתקציב אתה מדבר? זה כבר שנה שלישית שהם טוענים שהם מסיימים עם עודף תקציבי.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

אבל הבטיחו עכשיו כסף לכבאים, ולדתיים! אני לא כל כך עוקב אחרי ההבטחות של הממשלה, אבל לפחות את זה אני זוכר, וזה כנראה יצר חור בתקציב.Catskinner כתב:על איזה חור בתקציב אתה מדבר? זה כבר שנה שלישית שהם טוענים שהם מסיימים עם עודף תקציבי....
ואם היה עודף בתקציב, אז אני באמת לא מבין מאיפה באה לנו עליית מיסים הזאת:(
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

אני חושב שהמכוניות של היום היו נחנקות עם הדלק מלפני 20 שנה. זו לא הייתה התקופה שבה עדיין מכרו דלק באוקטן נמוך (לא זוכר כבר אם זה היה 89 או 91) עם עופרת בתור תוסף למניעת נקישות?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הכי קל זה להעלות מיסים על סיגריות ודלק.
2 מוצרים שאנשים לא יפסיקו להשתמש בהם ולא משנה מה יהיה.
הבעיה עם חלק מהחכ"ים, זה שמרוב שהם מספרים שקרים, הם מתחילים להאמין לשקרים של עצמם.
נראה לי שזה בדיוק מה שקורה פה עם שטייניץ (חוץ מזה שהוא טמבל...).
2 מוצרים שאנשים לא יפסיקו להשתמש בהם ולא משנה מה יהיה.
הבעיה עם חלק מהחכ"ים, זה שמרוב שהם מספרים שקרים, הם מתחילים להאמין לשקרים של עצמם.
נראה לי שזה בדיוק מה שקורה פה עם שטייניץ (חוץ מזה שהוא טמבל...).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
תפסיקו עם הדמגוגיה. שטייניץ הוא ממש לא טמבל, הוא כלוא במצב בו צריך לשלם על הוצאות ענק ואין איך לעשות זאת.
הוא לא הבעיה, מנגנון ממשלתי נפוח זה מה שצריך לקצץ בו. צריך מישהו רציני שיקצץ בצבא כמו שצריך (ארוחות הגורמה וכיסאות פאר בצבא, שלא לדבר על הטבות לא הגיוניות אחרות וגיל פרישה לא סביר לאנשי הקריירה שם), ולייעל אין ספור בורות כסף (רשויות מיותרות, ערוץ 1, אין סוף שרים עם ובלי תיקים) אבל בשביל זה צריך ממשלה הרבה יותר חסכונית.
הוא לא הבעיה, מנגנון ממשלתי נפוח זה מה שצריך לקצץ בו. צריך מישהו רציני שיקצץ בצבא כמו שצריך (ארוחות הגורמה וכיסאות פאר בצבא, שלא לדבר על הטבות לא הגיוניות אחרות וגיל פרישה לא סביר לאנשי הקריירה שם), ולייעל אין ספור בורות כסף (רשויות מיותרות, ערוץ 1, אין סוף שרים עם ובלי תיקים) אבל בשביל זה צריך ממשלה הרבה יותר חסכונית.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
אני חוזר בי-סליחה שרינו,כנסת נכבדה,ראש ממשלה מיתולוגיילדיעפים כתב:מנת המישכל של שרינו מהנמוכות במערב...
זה לא מנת המשכל שלכם שהיא הנמוכה במערב,זה שלנו,,הציבור!
מנת מישכל הנמוכה גם יותר מהציבור בארצות ערב
אני מתכוון לאייקיו שימושי,לא לזה המשמש לעבודה בהיי טק או בילבולי ביצים בנושא
היי פיי
אמן מייסר