בלקברי ברכישה פרטית
-
רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
בחברת אורנג אמרו לי כי שידרוג לבלקברי הינו בעלות נוספת של כ 100 ש"ח לחודש בגין שרתי בלקברי.
האם העלות הנ"ל קיימת גם ברכישה בחנות פרטית ?
תודה.
האם העלות הנ"ל קיימת גם ברכישה בחנות פרטית ?
תודה.
-
רונן
- חבר מכור קשה

תודה !
מה מומלץ במקום בלקברי בעלות נמוכה יותר ?
מה מומלץ במקום בלקברי בעלות נמוכה יותר ?
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
קודם כל, אתה יכול להשתמש בבלקברי גם בלי להתחבר לשרתים שלהם רק שלא תהנה משירותי BBM ומייל אונליין.
את המייל תוכל לראות באמצעות התחברות למייל דרך האינטרנט בחבילת הגלישה.
דבר שני, אני חושב שהחבילה הזו עולה 50-60 שקלים
דבר שני, אני חושב שהחבילה הזו עולה 50-60 שקלים
של כל דבר עם 4 גלגלים!
-
רונן
- חבר מכור קשה

תודה !tvholic כתב:קודם כל, אתה יכול להשתמש בבלקברי גם בלי להתחבר לשרתים שלהם רק שלא תהנה משירותי BBM ומייל אונליין.
דבר שני, אני חושב שהחבילה הזו עולה 50-60 שקלים...
אני יכול להסיק מדבריך כי ניתן להינות מבלקברי אבל עם שימושים כמו טלפון "רגיל " ?
ובייחוד בעניין ה SMS ? ללא שימוש באינטרנט ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה לא קשור לאינטרנט ולגלישה. הטריק הגדול במכשיר Blackberry הוא החיבור שלו לשרתי ה Blackberry וזה בדרך כלא מביא שום ערך מוסף לאדם פרטי.
הטריק הולך ככה: חברה רוכשת רשיון לשרת Blackberry + מנוי לשרותי העברת ה data מ RIM. החברה מתקינה במשרדיה את שרת ה Blackberry ומחברת אותו לשרת הדואר הארגוני - בדרך כלל מדובר ב Exchange אבל אם אתה ממש אומלל אז יש לך עסק עם IBM Lotus Notes. מאותו רגע ששרת הדואר הארגוני חובר לשרת ה Blackberry אתה מקבל את הדואר הארגוני דרך רשת התקשורת של Blackberry . היתרון הוא בכך שזו רשת בין לאומית והתשלום עבורה הוא עלות קבועה חודשית.
זה מעולה לאנשי עסקים שטסים בכל העולם ורוצים להישאר מחוברים למשרד וחסר כל תועלת לאדם פרטי שחי ועובד בארץ.
מהרגע שאתה נוכח לדעת שאין לך צורך ברשת התקשורת של RIM ואתה בוחן את החומרה + מערכת ההפעלה של ה Blackberry אתה מגלה שאפילו בחירה באיזה NOKIA דפוק עם מערכת הפעלה Symbian מתקופת האבן הוא בחירה טובה יותר.
הטריק הולך ככה: חברה רוכשת רשיון לשרת Blackberry + מנוי לשרותי העברת ה data מ RIM. החברה מתקינה במשרדיה את שרת ה Blackberry ומחברת אותו לשרת הדואר הארגוני - בדרך כלל מדובר ב Exchange אבל אם אתה ממש אומלל אז יש לך עסק עם IBM Lotus Notes. מאותו רגע ששרת הדואר הארגוני חובר לשרת ה Blackberry אתה מקבל את הדואר הארגוני דרך רשת התקשורת של Blackberry . היתרון הוא בכך שזו רשת בין לאומית והתשלום עבורה הוא עלות קבועה חודשית.
זה מעולה לאנשי עסקים שטסים בכל העולם ורוצים להישאר מחוברים למשרד וחסר כל תועלת לאדם פרטי שחי ועובד בארץ.
מהרגע שאתה נוכח לדעת שאין לך צורך ברשת התקשורת של RIM ואתה בוחן את החומרה + מערכת ההפעלה של ה Blackberry אתה מגלה שאפילו בחירה באיזה NOKIA דפוק עם מערכת הפעלה Symbian מתקופת האבן הוא בחירה טובה יותר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
רונן
- חבר מכור קשה

אם כך , נראה לי שאשאר עם ה סמסונג בלאקג'ק i600 לעניים
מעניין אם ניתן לשדרג את מערכת ההפעלה שלו מ Win 5.0 לגירסה מתקדמת יותר ... ?
מעניין אם ניתן לשדרג את מערכת ההפעלה שלו מ Win 5.0 לגירסה מתקדמת יותר ... ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אי אפשר. בדקתי את זה כלסמסונג העולמית היה פעם מבצע של שדרוג לכל הלקוחות. התברר לי בדיעבד שזה לא תופס לגבי הארץ ומקריאה בפורומים מחו"ל ראיתי שלא בדיוק מלקקים דבש גם עם מערכת ההפעלה המתקדמת יותר ושיש סיכוי להשבתה טוטלית של המכשיר אם בטעות אתה מנסה להתקין גרסה שלא מתאימה בדיוק לדגם הספציפי שנמכר במדינה שלך.
עדיף לך כבר לרכוש באופן פרטי טלפון יד שניה כמו אייפון 3GS או אנדרואיד כלשהוא או אפילו איזה HTC שמריץ WM 6.x.
עדיף לך כבר לרכוש באופן פרטי טלפון יד שניה כמו אייפון 3GS או אנדרואיד כלשהוא או אפילו איזה HTC שמריץ WM 6.x.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- tvholic
-
- חבר ותיק

אני משתמש בבלקברי כבר חודשיים בערך.
אני מאוד מרוצה מהמכשיר מבחינת יציבות וקליטה, לטעמי המקלדת מאוד נוחה והממשק גם סבבה.
הוא פחות מעוצב מהממשק של האייפון אבל אותי הוא משמש יופי.
אבל מצד שני אני גם לא חובב של טאצים...
הגימייל שלי מחובר באופן תמידי וזה נוח וחשוב לי (לא מייל exchange)
ויש לי הודעות חינם עם מי שיש לו BB
אני מאוד מרוצה מהמכשיר מבחינת יציבות וקליטה, לטעמי המקלדת מאוד נוחה והממשק גם סבבה.
ויש לי הודעות חינם עם מי שיש לו BB
של כל דבר עם 4 גלגלים!
-
רונן
- חבר מכור קשה

סליחה על השאלה : ואתה משלם מידי חודש כ 100 ש"ח רק על תענוג שימוש בשרתי הבלקבריtvholic כתב:אני משתמש בבלקברי כבר חודשיים בערך.
ויש לי הודעות חינם עם מי שיש לו BB...
בנוסף לתשלום "הרגיל " ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
Catskinner,
אני נתקל ביותר ויותר אנשים אשר המשרד שלהם עבר להשתמש ב Google Apps במקום Exchange, לכן היתרון של שימוש ב BlackBerry רלוונטי גם עבור מקרים אלו.
רונן,
אם אתה לא מתכוון לשלם על שירות ה RIM, אל תקנה BlackBerry. זה השירות אשר מבדיל ומייחד אותו מכל טלפון אחר.
אני נתקל ביותר ויותר אנשים אשר המשרד שלהם עבר להשתמש ב Google Apps במקום Exchange, לכן היתרון של שימוש ב BlackBerry רלוונטי גם עבור מקרים אלו.
רונן,
אם אתה לא מתכוון לשלם על שירות ה RIM, אל תקנה BlackBerry. זה השירות אשר מבדיל ומייחד אותו מכל טלפון אחר.
-
רונן
- חבר מכור קשה

תודה !tvholic כתב:רונן, לשאלתך ממש לא.
אני משלם 208 שקלים לתוכנית סטודנטים (דרך שימור לקוחות)
400 דקות לכל היעדים
3500 דקות אורנג'
800 SMS
חבילת גלישה 2G + חבילת בלקברי...
נשאלת השאלה , באם אתה לא מנצל את התכנית במלואה , לדוגמא מדבר 350 דקות ,
3000 דקות אורנג
300 SMS
האם אתה משלם משהו בגין אי ניצול החבילה / ביטול זיכוי כלשהו ?
- tvholic
-
- חבר ותיק

אני משלם את מחיר החבילה בכל מקרה - בין אם ניצלתי ובין אם לאו.
כמו שעושים לכולם - המכשיר הוא בחיוב זיכוי מלא מעל רמת שימוש מסוימת (אם אני לא טועה 150 או 200 שקל) לי זה לא משנה כי בכל מקרה אני עובר את ה 200 שקלים וגם מנצל לא מעט דקות.
אני מדבר לא מעט - עכשיו אפילו יותר כי במקום לצעוק לחברה שלי אני פשוט מתקשר, שומר על קשר עם יותר חברים באורנג ושולח הודעות בלי חשבון
שעד עכשיו התקמצנתי עליהן בגלל המחיר...
כמו שעושים לכולם - המכשיר הוא בחיוב זיכוי מלא מעל רמת שימוש מסוימת (אם אני לא טועה 150 או 200 שקל) לי זה לא משנה כי בכל מקרה אני עובר את ה 200 שקלים וגם מנצל לא מעט דקות.
אני מדבר לא מעט - עכשיו אפילו יותר כי במקום לצעוק לחברה שלי אני פשוט מתקשר, שומר על קשר עם יותר חברים באורנג ושולח הודעות בלי חשבון