בעיה בלוח שידורים
יש לי ווינדוז ויסטה הום פרימיום ומחשב HTPC. אני משתמש בתוכנה MEGAEPG ללוח שידורים ויש לי כרטיס טלוויזיה למדיה סנטר. במתזמן המשימות שמתי משימה שיוריד לוח שידורים כל לילה. הבעיה היא שזה לא קורה וזה לא מוריד. בהגדרות של הMEGAEPG שמתי במקורות הורדה את YNET וHOT וזה בכל זאת לא מוריד. מה צריך לעשות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ה-MegaEPG כבר לא מתוחזקת כשנה, ובינתיים האתר של הוט השתנה ולא יעבוד איתה יותר.
3 אופציות לפניך:
1. הטובה אך המורכבת קצת: אתה יכול לעבוד עם ה-EPG4Cable של oshapir יחד עם תוכנה הממירה את ה-XML לפורמט המיוחד של ויסטה מדיה סנטר.
2. הפשוטה אך עם כמה ערוצים חסרים: להסיר MegaEPG, לעשות ריסטארט למחשב, להריץ מחדש את אשף ההגדרות של לוח המשדרים ולעבוד עם לוח המשדרים המובנה. חסרים בו כמה ערוצים, אבל זה יותר טוב מכלום.
3. האולטימטיבית - טובה ופשוטה: לעבור לתוכנה אחרת היודעת לעבוד ישירות עם XML כמו GBPVR, מדיה פורטל ו-SageTV.
3 אופציות לפניך:
1. הטובה אך המורכבת קצת: אתה יכול לעבוד עם ה-EPG4Cable של oshapir יחד עם תוכנה הממירה את ה-XML לפורמט המיוחד של ויסטה מדיה סנטר.
2. הפשוטה אך עם כמה ערוצים חסרים: להסיר MegaEPG, לעשות ריסטארט למחשב, להריץ מחדש את אשף ההגדרות של לוח המשדרים ולעבוד עם לוח המשדרים המובנה. חסרים בו כמה ערוצים, אבל זה יותר טוב מכלום.
3. האולטימטיבית - טובה ופשוטה: לעבור לתוכנה אחרת היודעת לעבוד ישירות עם XML כמו GBPVR, מדיה פורטל ו-SageTV.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
- ofer1973
- חבר ותיק

- תגובות: 1339
- שם מלא: ofer1973
- נתן תודות: 507 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
גם אני השתמשתי עד עכשיו ב-MEGAEPG .
והיום הפעלתי בפעם הראשונה את התוכנה של זיו.
מה צריך לשנות ב-SAGETV כדי שישתמש ב-EPG מהתוכנה של זיו ?
כי בנתיים ה-EPG ירד ,אבל ה-SAGETV לא מוצא אותו.
והיום הפעלתי בפעם הראשונה את התוכנה של זיו.
מה צריך לשנות ב-SAGETV כדי שישתמש ב-EPG מהתוכנה של זיו ?
כי בנתיים ה-EPG ירד ,אבל ה-SAGETV לא מוצא אותו.
עופר.י
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
יש מדריך התקנה מצויין ל-SageTV (של אתי סורוז'ון) המסביר איך מביאים לתוכנה קובץ XML חיצוני. נסה להיעזר בו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"