קפה בסנקט-אנטון
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אחרי סופ"ש קצר של סקי אספתי שלל שכולל:
קפה קלוי של tchino, lavazza, eza, jura, illy.
האילי בן 4 חודשים. השאר לא ממש ברור כי באיטליה פג תוקף הוא שנתיים (בדרך כלל) ובאוסטריה זה שנה או שנה וחצי.
חוצמזה קניתי כוס של קפה טסטה רוסה ב 5 יורו אחרי תחנונים לבריסטה וכוס בריסטוט שחורה ביורו בודד במכולת...
בדיוטי פרי קניתי וודקה וואן גוך דאבל אספרסו - בערב נראה מה הטעם שלה.
הקפה בדרך נע בין גרוע לזוועה - באוסטריה צריך לשתות בירה.
איפה שאין נספרסו יש מכונה אוטומטית (בחדר היתה לי סאקו שהוציאה אספרסו מקפה עלית! ).
בדרך כלל תהיה מכונת צ'ימבלי 4 ראשים ומטחנת מלקוניג.
יש באתר סקי דיספנסר של שוקו, קפה, מים לתה... אין שום דרישה לאספרסו אמיתי. כמעט כולם קונים אוטומטיות שם.
בקפה טסטה רוסה היתה מכונה של דלה-קורטה ומלקוניג כפולה אדומה - היה שם את הקפה הכי סביר בסנקט אנטון.
חוצמזה היה קצת חם וביום שבת השלג כבר נמס אחרי צהריים (לפחות היה לי בורד מצוין של סנטה קרוז)
קפה קלוי של tchino, lavazza, eza, jura, illy.
האילי בן 4 חודשים. השאר לא ממש ברור כי באיטליה פג תוקף הוא שנתיים (בדרך כלל) ובאוסטריה זה שנה או שנה וחצי.
חוצמזה קניתי כוס של קפה טסטה רוסה ב 5 יורו אחרי תחנונים לבריסטה וכוס בריסטוט שחורה ביורו בודד במכולת...
בדיוטי פרי קניתי וודקה וואן גוך דאבל אספרסו - בערב נראה מה הטעם שלה.
הקפה בדרך נע בין גרוע לזוועה - באוסטריה צריך לשתות בירה.
איפה שאין נספרסו יש מכונה אוטומטית (בחדר היתה לי סאקו שהוציאה אספרסו מקפה עלית! ).
בדרך כלל תהיה מכונת צ'ימבלי 4 ראשים ומטחנת מלקוניג.
יש באתר סקי דיספנסר של שוקו, קפה, מים לתה... אין שום דרישה לאספרסו אמיתי. כמעט כולם קונים אוטומטיות שם.
בקפה טסטה רוסה היתה מכונה של דלה-קורטה ומלקוניג כפולה אדומה - היה שם את הקפה הכי סביר בסנקט אנטון.
חוצמזה היה קצת חם וביום שבת השלג כבר נמס אחרי צהריים (לפחות היה לי בורד מצוין של סנטה קרוז)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
משום מה, באמת קפה+סקי\סנובורד= בדרך כלל לא הולכים ביחד.. זה הולך טוב ביחד רק אם אלכוהול בדרך כלל
והוואן גוך וודקה (גם הדאבל אספרסו שלהם) ממש טובה! עברו אצלי כמה בקבוקים כאלו במהלך השנים והיא באמת וודקה מעולה במחיר סביר.
הסנטה קרוז שלך או הגיע כחלק מהחבילה?
והוואן גוך וודקה (גם הדאבל אספרסו שלהם) ממש טובה! עברו אצלי כמה בקבוקים כאלו במהלך השנים והיא באמת וודקה מעולה במחיר סביר.
הסנטה קרוז שלך או הגיע כחלק מהחבילה?
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

שכרתי את הסנטה קרוז ל 3 ימים. אחרי שעה אתו הרגשתי שאני גולש עם העיניים... מסתכל על סלופ מחליט שאני מצייר עליו קשת אחת או שתיים ויוצא לדרך...
כל עוד השלג היה טוב זה היה ככה - רק אני חסמתי את הבורד.
כל עוד השלג היה טוב זה היה ככה - רק אני חסמתי את הבורד.
פעם אחרונה שהייתי בטיול סקי, הייתה במאיירהופן ובתקופה הזאת רק התחלתי להכין קפה בבית, ככה ששם באמת לא שמתי לב מה שאני שותה.. אפילו ממה שזכור לי, רוב מה ששתיתי היה המון המון
והמון ג'ק שישב לי תמיד בפלסק.
אני חושב שסקי זה הספורט היחיד שממש הולך טוב אחרי כמה צייסרים
אני חושב שסקי זה הספורט היחיד שממש הולך טוב אחרי כמה צייסרים
-
דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

יש באישגיל גם טסטה רוסה ועוד קפה קטן של לוואצה. חוצמזה תלך ל paznauner taja ל trofana alm לאפרה סקי (לא תצטער)
(אוסטריה זה לא סקנדינביה - אבל יש הרבה סקנדינביות! )
קפה חייבים לשתות.
(אוסטריה זה לא סקנדינביה - אבל יש הרבה סקנדינביות! )
קפה חייבים לשתות.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
הואן גוך באמת נחמדה מאוד. אני כבר די הרבה זמן מתכנן להכין בעצמי כזה דבר, סתם בשביל הכיף. אם יצא טוב, תקבלו עדכונים