מהיום המון הפקות מקור של ערוץ 5 ישודרו ב5HD
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
יפה,ירקרק כתב:חדשות הספורט במהדורת 7 בערב ו 11 בלילה
יציע העיתונות
מתמסרים
וכל יתר התוכניות שמוקלטות באולפן החדש ישודרו בערוץ 5HD...
רק חבל שהוט דורשת 300 שקלים בשנה עבור הערוץ הזה שתכניו זהים לתכנים של ערוץ 5 ו 5+.
רוצה לומר, על התוכן אני כבר משלם פעם אחת ( בחבילת הבסיס - ערוץ 5 או בחבילה מורחבת - שאר ערוצי הספורט )
אז בשביל אותו תוכן ב HD הם רוצים עוד 25 שקלים לחודש.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
הלוואי והתוכן היה אותו תוכן. חוץ משני משחקים בשבוע מהליגה הספרדית יש שם רק שידורים חוזרים. פשוט חבורה של גנבים ערוץ הספורט. הם רק יודעים לפתוח עוד ערוצים בתשלום ואז להזליג תכנים. גם היום בוסטון - אורלנדו ב 5+ LIVE. שילמדו מצ'רלטון שפתחו ערוץ HD בחינם (ללקוחות שלהם כמובן) ומעבירים שם את כל המשחקים.
ליאור תבדוק את העניין של כמה עולה כל ערוצי הHD לעומת רק ערוץ 5HD.
דרך אגב חלק מהתוכניות שישודרו ב5HD אלה תוכניות שהיו משודרות ב5+ או ב5 הרגיל והיום משודרות ב5 לייב.
לאלה שאין להם את הלייב ויש להם את הHD זה יכול להיות יתרון ענקי.
אני כבר הרבה זמן לא צפיתי ביציע העיתונות.
דרך אגב חלק מהתוכניות שישודרו ב5HD אלה תוכניות שהיו משודרות ב5+ או ב5 הרגיל והיום משודרות ב5 לייב.
לאלה שאין להם את הלייב ויש להם את הHD זה יכול להיות יתרון ענקי.
אני כבר הרבה זמן לא צפיתי ביציע העיתונות.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
הצעד הבא-שהסאונד באולפן ישודר בדולבי דיגיטל 5.1,כך יהיה אפשר לשמוע את קופמן צועק מסביבך..ואת הקשקושים
של המנחים באולפן בסאונד היקפי.

של המנחים באולפן בסאונד היקפי.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
אתה בטוח?Lior_M כתב:יפה,ירקרק כתב:חדשות הספורט במהדורת 7 בערב ו 11 בלילה
יציע העיתונות
מתמסרים
וכל יתר התוכניות שמוקלטות באולפן החדש ישודרו בערוץ 5HD...
רק חבל שהוט דורשת 300 שקלים בשנה עבור הערוץ הזה שתכניו זהים לתכנים של ערוץ 5 ו 5+.
רוצה לומר, על התוכן אני כבר משלם פעם אחת ( בחבילת הבסיס - ערוץ 5 או בחבילה מורחבת - שאר ערוצי הספורט )
אז בשביל אותו תוכן ב HD הם רוצים עוד 25 שקלים לחודש....
אצלי בהוט הערוץ הוא חלק מחבילת ה- HD
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ולכבות את הCENTER במשחקי כדורגל, ככה שלא נשמע שום שדרן ישראלי באופק.Kosh כתב:הצעד הבא-שהסאונד באולפן ישודר בדולבי דיגיטל 5.1,כך יהיה אפשר לשמוע את קופמן צועק מסביבך..ואת הקשקושים
של המנחים באולפן בסאונד היקפי.![]()
...
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
המהלך הזה בא אחרי תקופה ארוכה שמיררנו את חייהם של קברניטי ערוץ הספורט (והיד עוד נטויה).
אחרי עליתו לאויר של ערוץ ONE כנראה שרצו שם קצת להעיר את המנויים ועשו צעד יפה של שידור כול תוכניות האולפן (חדשות ספורט, יציע עיתונות, מתמסרים וכו באיכות HD)
אני אישית ביטלתי את הערוץ קצת אחרי המונדיאל וטרם החזרתי אותו בעיקר בכלל שפשוט לא היה מה לראות שם.
2 שידורים מהליגה הספרדית, משחק כדורסל אחד מהליגה הישראלית פעמיים בשבוע מכבי (רק במשחקי הבית) ועוד הרבה שידורים חוזרים פשוט עצבנו אותי.
אחרי עליתו לאויר של ערוץ ONE כנראה שרצו שם קצת להעיר את המנויים ועשו צעד יפה של שידור כול תוכניות האולפן (חדשות ספורט, יציע עיתונות, מתמסרים וכו באיכות HD)
אני אישית ביטלתי את הערוץ קצת אחרי המונדיאל וטרם החזרתי אותו בעיקר בכלל שפשוט לא היה מה לראות שם.
2 שידורים מהליגה הספרדית, משחק כדורסל אחד מהליגה הישראלית פעמיים בשבוע מכבי (רק במשחקי הבית) ועוד הרבה שידורים חוזרים פשוט עצבנו אותי.
עדיין אין מה לראות שם
HD מהאולפן זה נחמד לא יותר מזה
קודם כל צריך לשפר את היחס ללקוח
*חייב לציין לטובה את שידור הסופרבול גם בHD וגם בספורט 5 הפתוח.
אני בכל זאת ראיתי ב FOX כי אני מעדיף את השדרים האמריקאים אבל יפה שלא שמו את זה בספורט 5+++
HD מהאולפן זה נחמד לא יותר מזה
קודם כל צריך לשפר את היחס ללקוח
*חייב לציין לטובה את שידור הסופרבול גם בHD וגם בספורט 5 הפתוח.
אני בכל זאת ראיתי ב FOX כי אני מעדיף את השדרים האמריקאים אבל יפה שלא שמו את זה בספורט 5+++