חיבורי רסיבר
שלום לכולם.
שאלה בנושא חיבורי רסיבר- טלוויזה.
יש לי רסיבר של דנון שבו שתי יציאות OUT, האחת HDMI והשנייה video out רגילה. כשחיברתי את היציאת OUT של ה-HDMI לא הצלחתי לראות סרט שניגנתי דרך הנגן שלי (מחובר בכניסת DVD רגילה ולא HDMI) אבל את הסאונד אני שומע.
כשחיברתי את ה-OUT ליציאה הרגילה יכלתי לראות תמונה. השאלה היא , האם הרסיבר מוציא תמונה ב-HDMI רק כאשר מחובר אליו כניסה מקבילת של HDMI, או שהוא אמור להוציא תמונה ב HDMI תמיד?
דבר נוסף, אל הרסיבר מחוברים מערכת רמקולים של jamo , כאשר הסאב מכוונן על אוטומט. אבל משום מה כשאני מדליק את הרסיבר , הוא לא מדליק את הרמקולים ( אני מניח שזה אמור לקרות , אחרת למה יש את הפונקציה האוטומטית). למישהוא יש פיתרון.
תודה על התשובות
וסליחה על ה"צעירות".
מרקו
שאלה בנושא חיבורי רסיבר- טלוויזה.
יש לי רסיבר של דנון שבו שתי יציאות OUT, האחת HDMI והשנייה video out רגילה. כשחיברתי את היציאת OUT של ה-HDMI לא הצלחתי לראות סרט שניגנתי דרך הנגן שלי (מחובר בכניסת DVD רגילה ולא HDMI) אבל את הסאונד אני שומע.
כשחיברתי את ה-OUT ליציאה הרגילה יכלתי לראות תמונה. השאלה היא , האם הרסיבר מוציא תמונה ב-HDMI רק כאשר מחובר אליו כניסה מקבילת של HDMI, או שהוא אמור להוציא תמונה ב HDMI תמיד?
דבר נוסף, אל הרסיבר מחוברים מערכת רמקולים של jamo , כאשר הסאב מכוונן על אוטומט. אבל משום מה כשאני מדליק את הרסיבר , הוא לא מדליק את הרמקולים ( אני מניח שזה אמור לקרות , אחרת למה יש את הפונקציה האוטומטית). למישהוא יש פיתרון.
תודה על התשובות
וסליחה על ה"צעירות".
מרקו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
כל סדרת הרסיברים הזו של דנון לא יודעת להמיר כלום למדיגיטלי לאנלוגי ולהפך, אודיו שנכנס בכניסה דיגיטלית לא יכול לצאת משום יציאה לא מוגברת פרט לדיגיטלית, אודיו שנכנס בכניסה אנלוגית ולא יכול לצאת מיציאה דיגיטלית, וידאו דיגיטלי יצא רק מיציאה דיגיטלית ווידאו אנלוגי יצא רק מיציאה אנלוגית.