אני מקווה שאף אחד לא התמכר ל- The Cape
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
guyezra, אתה רוצה להגיד לנו שאזרת אומץ וצפית בסדרה?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
מי שצפה בסידרה יודע שזה בכלל בכלל לא מפתיע. 2 פרקים הספיקו לילהבין שלסידרה הזו אין עתיד. אני מרחם על סאמר גלאו 
- Catskinner
- חבר במועדון HT

עקפתי את כולכם עוד בישורת לפני הסיבוב - לי הספיק לקרוא את הביקורת באתר של IO9
- Huber
- חבר במועדון HT

אני אף פעם לא שולל סידרה לפי פרק אחד. יש לא מעט סדרות שהייתי מפסיד אם הייתי עושה את זה - סדרות שהלכו והשתפרו מהפרק הראשון (Boardwalk.Empire היא דגומא מצויינת). אם הסידרה נשמעת לי מעניינת ברמת העיקרון, אני מנסה לפחות 2-3 פרקים. רק אם היא ממש, אבל ממש ממש מזעזעת אני נוטש אחרי פרק-שניים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני מקדיש את כל המאמצים שלי כרגע ל V , לבקש ממני לתת צ'אנס לעוד סדרה זה כבר מעבר ליכולת שלי
- Huber
- חבר במועדון HT

V זה יותר "רעש רקע" מאשר סידרה 
למה למה לקטול ??
אם תקחו את הסדרה ברצינות שבה צריך לקחת אותה תגלו שהיא ממש פנינה.
ויני גונס מצליח להפיל אותי על הרצפה - הוא פשוט קריקטורה והוא עושה מהסדרה הזאת קרקס (תרתי משמע).
הסרט שופע קריקטורות שפשוט הופכות את הסדרה לבדיחה אחת גדולה - ככה שכיף לצפות :
קית דיוויד, גיימס פריין ועוד כמה ליצנים.......
לא כל סדרה חייבת להיות LOST או 24

אם תקחו את הסדרה ברצינות שבה צריך לקחת אותה תגלו שהיא ממש פנינה.
ויני גונס מצליח להפיל אותי על הרצפה - הוא פשוט קריקטורה והוא עושה מהסדרה הזאת קרקס (תרתי משמע).
הסרט שופע קריקטורות שפשוט הופכות את הסדרה לבדיחה אחת גדולה - ככה שכיף לצפות :
קית דיוויד, גיימס פריין ועוד כמה ליצנים.......
לא כל סדרה חייבת להיות LOST או 24
לא כל הסדרות חייבות להיות אימפריית הרשע, LOST, 24 וכו.
איכות לא חייבת להימדד בכמה כסף שפכו על הסדרה או מי התסריטאי.
בסדרה הזאת יש כמה שחקנים טובים מאוד (כל שחקני המשנה כם קליברים לא קטנים),
הם מספקים הנאה ומצליחים להעלות לי חיוך על הפנים - ויש המון סדרות שגם את זה לא מצליחות.
הסדרה מגוחכת, הרעים שם לא מתים, מבוססת על קומיקס ולקחו שחקנים שהטייפקאסט שלהם הוא בד"כ של ליצני החצר.
אני לא באמת חושב שמישהו שם ניסה לעשות סדרת איכות.
סדרת קומיקס מצחיקה ומשעשעת
איכות לא חייבת להימדד בכמה כסף שפכו על הסדרה או מי התסריטאי.
בסדרה הזאת יש כמה שחקנים טובים מאוד (כל שחקני המשנה כם קליברים לא קטנים),
הם מספקים הנאה ומצליחים להעלות לי חיוך על הפנים - ויש המון סדרות שגם את זה לא מצליחות.
הסדרה מגוחכת, הרעים שם לא מתים, מבוססת על קומיקס ולקחו שחקנים שהטייפקאסט שלהם הוא בד"כ של ליצני החצר.
אני לא באמת חושב שמישהו שם ניסה לעשות סדרת איכות.
סדרת קומיקס מצחיקה ומשעשעת
- Catskinner
- חבר במועדון HT

רק אל תתן לנו לחשוב שהדקלום הזה על כך שלא כל סדרה חייבת להיות איכותית זה הרעשת ריכוך לקראת הצגת הסרט שלכם?
אנחנו יוצאים מתוך הנחה (מקווה שהיא שגויה) שמכורי הזאנר יאהבו את הסרט בלי שום קשר לאיכותו (כי הוא באמת מנסה להביא איכות לזאנר בדומה ל 28 יום אחרי). אבל לצערי, אלה שלא אוהבים את הזאנר יקטלו את הסרט ולא משנה איך הוא. בדיוק כמו שעשו ללא מעט סרטים בארץ. הסרטים של רומרו מצליחים בטירוף, אני אגדה היה מעולה, האויב שבפנים טוב מאוד, 28 יום ושבועות היו מצויינים אבל רוב הקהל שצופה במיינסטרים חושב שהסרטים האלה משעממים (כי תכלס לא באמת קורה בהם משהו), הם דומים מאוד (בכולם העולם מוצא תרופה או כולם מתים). אני אגדה אכזב הרבה מאוד צופים כי הוא היה "מאוד משעמם" - שעה סרט עם בן אדם וכלב ואח"כ צצו זומבים/ערפדים הזוים, והיה צפוי שהוא ימות וכו וכו -אבל אני מאוד אהבתי. לכן זה מאוד אינדיווידואלי.
ראה את THE EVENT - סדרה פצצה ! מאוד מעניינת ומסקרנת - אני יכול להביא לך לא מעט אנשים שיגידו שהיא פשוט *** של סדרה.
כל אחד וטעמו
ראה את THE EVENT - סדרה פצצה ! מאוד מעניינת ומסקרנת - אני יכול להביא לך לא מעט אנשים שיגידו שהיא פשוט *** של סדרה.
כל אחד וטעמו
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
eitanrn, לדעתי טעם הרוב כן פוגע בהרבה מן המקרים. "אני אגדה" לא היה כזה מוצלח ו 28 שבועות אחרי היה ניסיון לרכב על גב ההצלחה של קודמו (וכמובן שלא הגיע לאותו איכות). שום דבר לא יחליף כתיבה טובה, בימוי טוב ומשחק טוב. גם רומרו נפל בכמה מהסרטים שלו ולא כולם היו באותה רמה.
לגבי ה"אירוע", זה נכון. סדרה לא מקורית ולא באמת חדשנית. סתם עוד אחת מיני רבים שתחלוף ולא תשאיר באמת סימן ולא בכדי היא עומדת לפני ביטול.
לגבי ה"אירוע", זה נכון. סדרה לא מקורית ולא באמת חדשנית. סתם עוד אחת מיני רבים שתחלוף ולא תשאיר באמת סימן ולא בכדי היא עומדת לפני ביטול.