טחינה ללא גושים ופיזור קרוב למושלם בסלסלה
אני מצרף סרטון שמדגים את הדרך שאני טוחן את הקפה ודוחס בסלסלה.
מצאתי, שהמאצר מיני זורקת את הקפה הצידה ומעבר לזה שזה מלכלך, הפיזור בסלסלה לא מי יודע מה אחיד. לכן סילקתי את המזלג שאמור להחזיק את הפורטפילטר במקום ואז גיליתי בונוס, אני יכל להזיז את הידית בזוויות שונות , לקרב אותה אפילו לפתח שיחרור הקפה ולשלוט היטב לאן מגיע הקפה הטחון.
בסרט , אפשר לראות, שבגלל הפיזור הזה, אין גבעה ואין צורך להוריד קפה מיותר קפה מיותר. גם לפני היישור שמגיע לפני הדחיסה, הקפה מיושר ומונח ומפוזר היטב ללא גושים. לאחר דחיסה של 15 קילו (דוחסן אוטומטי) הקפה בסלסלה נראה כמעט כמו לפני הדחיסה שלו.
מצאתי, שהמאצר מיני זורקת את הקפה הצידה ומעבר לזה שזה מלכלך, הפיזור בסלסלה לא מי יודע מה אחיד. לכן סילקתי את המזלג שאמור להחזיק את הפורטפילטר במקום ואז גיליתי בונוס, אני יכל להזיז את הידית בזוויות שונות , לקרב אותה אפילו לפתח שיחרור הקפה ולשלוט היטב לאן מגיע הקפה הטחון.
בסרט , אפשר לראות, שבגלל הפיזור הזה, אין גבעה ואין צורך להוריד קפה מיותר קפה מיותר. גם לפני היישור שמגיע לפני הדחיסה, הקפה מיושר ומונח ומפוזר היטב ללא גושים. לאחר דחיסה של 15 קילו (דוחסן אוטומטי) הקפה בסלסלה נראה כמעט כמו לפני הדחיסה שלו.
אייפון מקצר את הסרט? בטוח?
אני תמיד מעלה סרטונים מהאיפון, ויצא לי לעלות כבר סרטונים של 5 6 דק.
זה בגלל הסרטון, או שבאמת המטחנה כל כך שקטה?
אני אהבתי במיוחד את הטמפר האוט'! נראה פטנט יעיל מאוד!
דרך אגב, יצא לי לראות משפכים כמו של המאזר מיני, שניתנים לקניה רק המשפך וממה שקראתי הוא מתאים לרוב הדגמים של מאזר.
נראה לי פתרון עדיף על פני המחלק מנות הזה.
זה נראה ככה לםי הסרט, בצורה כזאת שאתה צריך ממש לעבוד קשה כל טחינה בגלל המחלק מנות הזה
דרך אגב, יצא לי לראות משפכים כמו של המאזר מיני, שניתנים לקניה רק המשפך וממה שקראתי הוא מתאים לרוב הדגמים של מאזר.
זה נראה ככה לםי הסרט, בצורה כזאת שאתה צריך ממש לעבוד קשה כל טחינה בגלל המחלק מנות הזה
אולי בגלל שאני מצלם בhd , אבל לא הצלחתי לשלוח משהו יותר ארוך מדקה.eliel1010 כתב:אייפון מקצר את הסרט? בטוח?
זה נראה ככה לםי הסרט, בצורה כזאת שאתה צריך ממש לעבוד קשה כל טחינה בגלל המחלק מנות הזה...
המטחנה שקטה מאד, ברקע שומעים את הרדיו מנגן.
בגלל רפרוף הידית במחלק המנות, הקפה נוחת מאוורר לחלוטין, בכלל בלי גושים ובגלל ונוחת בסלסה בדיוק איפה שאני רוצה אותו, אני מערים שכבה מעל שכבה באופן אחיד בצדדים כמו במרכז. אני בכל אופן לא רואה את זה כעבודה קשה מדי, מתרגל את שרירי היד...
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
מני אתה מכיר את המוד הזול הזה למיני ?
http://www.espressoparts.com/cgi-bin/ep ... _id=558782
הוא אמור לפתור/למזער מאוד את הבעיה שהקפה נזרק לצדדים מהדוזר ...
http://www.espressoparts.com/cgi-bin/ep ... _id=558782
הוא אמור לפתור/למזער מאוד את הבעיה שהקפה נזרק לצדדים מהדוזר ...
אני גם נוהג לצלם בhd, הסרט הכי ארוך שהעלתי היה 1:30 אבל אני בהזדמנות אבדוק אם באמת הוא מקצר ולא שמתי לב.
את הרדיו שומעים באמת ברקע, אני יותר שמתי לב בגלל הנקישות של המחלק מנות שהיו הרבה יותר רועשות מהמטחנה עצמה! מדהים כמה שהיא שקטה!
בשיטה שלך באמת יש ״עבודה״ אבל באמת התוצאות נראות טוב!
עכשיו חסרה רק החליטה...

את הרדיו שומעים באמת ברקע, אני יותר שמתי לב בגלל הנקישות של המחלק מנות שהיו הרבה יותר רועשות מהמטחנה עצמה! מדהים כמה שהיא שקטה!
בשיטה שלך באמת יש ״עבודה״ אבל באמת התוצאות נראות טוב!
עכשיו חסרה רק החליטה...
מכיר אותם אבל לא ניסיתי....
יכל להיות שאני משוגע, אבל אני אוהב את החופש של הידית מתחת לפיית המטחנה. אני מעדיף לשלוט בדיוק לאן נוחת הקפה ולדעתי זה עדיף מאשר נחיתה בנקודה ספציפית ואחר כך יישור. בסך הכל מדובר על עשרים שניות או פחות של עבודה. לא סיפור גדול, במיוחד שאני מכין כוסות ספורות ביום.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
נראה ממש טוב
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)