אונקיו 608 - חיבור DVD דרך RCA
שלום,
ב RTFM של ה 608, ורשום כי ה 608 מבצע ניתוב של הוידאו לפי סדר מסוים (כניסת HDMI, COMPONENTS ו COMPOSITE).
ברשותי DV310 ללא HDMI, לכן חיברתי את יציאת ה RCA הצהובה מה DVD ל 608 ואת ה 608 לטלויזיית ה פנסוניק פלזמה שלי, אבל לא ראיתי מאום: האם צריך להגדיר משהו ב 608 כדי שכניסת RCA תתורגם ל HDMI דרך הרסיבר?
תודה.
ב RTFM של ה 608, ורשום כי ה 608 מבצע ניתוב של הוידאו לפי סדר מסוים (כניסת HDMI, COMPONENTS ו COMPOSITE).
ברשותי DV310 ללא HDMI, לכן חיברתי את יציאת ה RCA הצהובה מה DVD ל 608 ואת ה 608 לטלויזיית ה פנסוניק פלזמה שלי, אבל לא ראיתי מאום: האם צריך להגדיר משהו ב 608 כדי שכניסת RCA תתורגם ל HDMI דרך הרסיבר?
תודה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תבדוק בספר ההפעלה אם יש בכלל פונקציה של transcoding מ composite ל HDMI, יש לי הרגשה שזה קיים רק עבור component.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אמור לעשות מכל הכניסות ה608.
תתקשר אלינו מחר ואעזור לך.
מה שכן - רוב הסיכויים שיש לך יציאת COMPONENT מהDVD ובה תקבל תוצאה טובה בהרבה מחיבור COMPOSITE.
תתקשר אלינו מחר ואעזור לך.
מה שכן - רוב הסיכויים שיש לך יציאת COMPONENT מהDVD ובה תקבל תוצאה טובה בהרבה מחיבור COMPOSITE.
תודה: מצאתי איך עושים זאת - וזה עובד.
הבעיה שהתמונה מופיעה רק על 3/4 מסך (פנסוניק 50" פלזמה דגם X). כיוונתי זאת ע"י ביצוע ZOOM2 בפלזמה, אבל האם כך זה צריך לעבוד?
ברגע שאני מחבר ישירות את ה DVD לפלזמה - אני רואה על מסך מלא.
הבעיה שהתמונה מופיעה רק על 3/4 מסך (פנסוניק 50" פלזמה דגם X). כיוונתי זאת ע"י ביצוע ZOOM2 בפלזמה, אבל האם כך זה צריך לעבוד?
ברגע שאני מחבר ישירות את ה DVD לפלזמה - אני רואה על מסך מלא.