יפני מול סיני
בימים אלו אני הולך לשדרג את ה רסיבר, כפי הנראה ל DENON 2106
לפי האתר של ניופאן, שמתי לב שהדגמים היותר מתוחכמים שלהם, הווה אומר 2807,3806,4806 וכו" מיוצרים
ביפן, לעומת השאר המיוצרים בסין.
האם נתון זה צריך להוות שיקול בקניה שלי ? זה בטח אומר הרבה לגבי איכות הרסיבר.
מה אתם חושבים ?
לפי האתר של ניופאן, שמתי לב שהדגמים היותר מתוחכמים שלהם, הווה אומר 2807,3806,4806 וכו" מיוצרים
ביפן, לעומת השאר המיוצרים בסין.
האם נתון זה צריך להוות שיקול בקניה שלי ? זה בטח אומר הרבה לגבי איכות הרסיבר.
מה אתם חושבים ?
אני חושב שאתה יכול להיות רגוע...
על קופסת הקרטון של הדנון 3806 כתוב שהוא מיוצר בסין
בפנים כבר לא חשוב איזה ניסוח מתפתל כתבו לקישוריות יפן....
הקופסא עדיין אצלי אתה מוזמן לבדוק-אין זה מעיד על איכות המוצר..
לא ירחק היום בו מוצר סיני יחשב איכותי במיוחד...שהרי לפני יותר מעשור מוצר יפני נחשב נחות אפילו יותר ממוצר סיני של היום
על קופסת הקרטון של הדנון 3806 כתוב שהוא מיוצר בסין
בפנים כבר לא חשוב איזה ניסוח מתפתל כתבו לקישוריות יפן....
הקופסא עדיין אצלי אתה מוזמן לבדוק-אין זה מעיד על איכות המוצר..
לא ירחק היום בו מוצר סיני יחשב איכותי במיוחד...שהרי לפני יותר מעשור מוצר יפני נחשב נחות אפילו יותר ממוצר סיני של היום
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
לי יש בבית כמה מוצרים שמיוצרים ביפן..
ביניהם רוטל יפני טהור..
חבר טוב שלי עם אותו מגבר אבל חדש בשנה שמיוצר בסין..
פתחנו אותם בכדאי לבדוק מה שונה.
והפתעה צפויה.
המכשירים זהים לחלוטין..
ביניהם רוטל יפני טהור..
והפתעה צפויה.
המכשירים זהים לחלוטין..
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מה חשבת נמר, שבמגבר סיני במקום טרנזיסטורים מסתובבים סינים קטנים (עם כינור גדול)
ומעבירים אלקטרונים ממקום למקום?
><>
><>
נציג AQUA-AUDIO
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
דוחף_לויתן כתב:מה חשבת נמר, שבמגבר סיני במקום טרנזיסטורים מסתובבים סינים קטנים (עם כינור גדול)
><>...
הייתי בטוח שאיכות ההרכבה תהיה שונה.
והחוטים יהיו פחות מסודרים.
או שהעל השנאים יהיה כתוב משהו שונה.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
נמר, יש עוד מישהו חוץ מאיתנו עם המגבר הזה?נמר כתב:לי יש בבית כמה מוצרים שמיוצרים ביפן..
ביניהם רוטל יפני טהור..
והפתעה צפויה.
המכשירים זהים לחלוטין.....
השאלה היא לא למה משלמים יותר, כי ברור שהיצור ביפן עולה פי כמה וכמה מהיצור בסין. השאלה היא למה לקנות מוצר יפני זהה ולשלם יותר כשאפשר לקבל שניים סינים באותו מחיר... בד"כ לא מיובאים מוצרים זהים ממקורות שונים בעלי הפרשי מחיר משמעותיים לאותה מדינה. הרבה מכשירי חשמל זהים באים מסין, מלזיה, תאילנד (למשל מכשירי DVD של פיוניר , לה מפעלים בשלושת המדינות)נמר כתב:יש עוד מעט אבל יש..
הם סינים אצלנו הם יפנים..
אני בטוח שהם זהים כי גם מבחינת סאונד לא הצלחתי להרגיש בהבדל.![]()
אז למה משלמים יותר על יצור יפני?????...
סין אוטוטו מדביקה את כל הפערים, אבל עד שזה יקרה, תמיד ישנה הרגשה טובה יותר כשרוכשים מוצר יפני לעומת סיני, וכנראה שגם הרגשה טובה עולה לנו לא מעט כסף...
בדקתם את מרכיבים של אוויר בתוך המכשיר?נמר כתב:לי יש בבית כמה מוצרים שמיוצרים ביפן..
ביניהם רוטל יפני טהור..
והפתעה צפויה.
המכשירים זהים לחלוטין.....
אני מבטיח לך שזה לא זהה
גנאדי
מה אתה כותב לנו בסינית או יפנית
קראתי את שני השורות שכתבת שלש פעמים מימין לשמאל ומשמאל לימין ואני לא מבין כלום...
אני הולך להביא מראה אוליי זה יעזור -אבל אם לא אכפת לך תרשום שוב -שנבין !
דעתך ונסיונך מאוד חשובים
ישראל
מה אתה כותב לנו בסינית או יפנית
קראתי את שני השורות שכתבת שלש פעמים מימין לשמאל ומשמאל לימין ואני לא מבין כלום...
אני הולך להביא מראה אוליי זה יעזור -אבל אם לא אכפת לך תרשום שוב -שנבין !
דעתך ונסיונך מאוד חשובים
ישראל
נערך לאחרונה על ידי il62 ב 12/05/2006 11:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
מוצר שמיוצר ביפאן זה מוצר שמיוצר ביפאן, בטוח שיש הבדלי איכות (גם אם הם לא נראים).
זה לא אומר שמוצר סיני זה ***, יש להם בקרות איכות וכו'.
יש לי ניסיון עם מוצרים סינים כאלה ואחרים, תמיד יש לי את ההרגשה שיש להם שעון עצר ביפנים שמנטרל את המכשיר יומיים אחרי שנגמרת האחריות:)
לפי מה שאני יודע עדיין יש הבדל בין מוצרים מסין ויפאן, במקרה שלי שילמתי לפחות 2000₪ יותר רק בשביל הכיתובית MADE IN JAPAN
...
ואם נכנס לזה בצורה אחרת אז אפשר לשאול את השאלה הבאה:
למה כל המוצרים האיכותיים כביכול מיוצרים ביפאן ולא בסין, הרי הם גם ככה מוצרים יקרים אז יצור שלהם ביפאן יוזיל את העלות ויהפוך אותם לזמינים יותר ויביא יותר רווחים לחברה.
נקח את מרצדס, יש להם הרבה מפעלים, במפעל בגרמניה מייצרים את היוקרה ובספרד מייצרים את המסחריות.
זה לא אומר שמוצר סיני זה ***, יש להם בקרות איכות וכו'.
יש לי ניסיון עם מוצרים סינים כאלה ואחרים, תמיד יש לי את ההרגשה שיש להם שעון עצר ביפנים שמנטרל את המכשיר יומיים אחרי שנגמרת האחריות:)
לפי מה שאני יודע עדיין יש הבדל בין מוצרים מסין ויפאן, במקרה שלי שילמתי לפחות 2000₪ יותר רק בשביל הכיתובית MADE IN JAPAN
ואם נכנס לזה בצורה אחרת אז אפשר לשאול את השאלה הבאה:
למה כל המוצרים האיכותיים כביכול מיוצרים ביפאן ולא בסין, הרי הם גם ככה מוצרים יקרים אז יצור שלהם ביפאן יוזיל את העלות ויהפוך אותם לזמינים יותר ויביא יותר רווחים לחברה.
נקח את מרצדס, יש להם הרבה מפעלים, במפעל בגרמניה מייצרים את היוקרה ובספרד מייצרים את המסחריות.
יפני מול סיני
Mentally,
רמקולים קדמיים ותיקים וטובים PALK AUDIO LS90 שקניתי בארהב
לפני 10 שנים כשגרתי שם.
אני מוסיף סנטר ואחוריים.
לפי התגובות של הפורום, אני לא צריך לחשוש מהדנון המיוצר בסין, זאת רק ההרגשה שמכשיר המיוצר ביפן אמין יותר.
רמקולים קדמיים ותיקים וטובים PALK AUDIO LS90 שקניתי בארהב
לפני 10 שנים כשגרתי שם.
אני מוסיף סנטר ואחוריים.
לפי התגובות של הפורום, אני לא צריך לחשוש מהדנון המיוצר בסין, זאת רק ההרגשה שמכשיר המיוצר ביפן אמין יותר.
אין הבדל בין אותו מוצר של חברה שמיוצר ביפן או בסין , העלות שונה וביפן יותר יקר מהסיבה הפשוטה שלעובד סיני צריך לשלם 4$ ליום ולעובד יפני 40$ ליום , על השטח של המפעל בסין צריך לשלם שכירות של 2000$ לחודש ביפן 20000$ , המוצר הוא אותו מוצר, הרכיבים הם אותם רכיבים הידע הוא אותו הידע ופס הייצור הוא אותו פס ייצור ( שוב אני מדבר על מוצר זהה של אותה חברה ) , וזה נכון לגבי חברות הנעליים הביגוד ומה לא בעצם, העניין הוא שעכשיו שיש לסינים את הידע לגבי המוצרים הם מתחילים להוציא חיקויים ואני מאמין שעם הזמן הם יהיו לא פחות טובים מהמורים שלהם.
נכון..lironk כתב:המוצר הוא אותו מוצר, הרכיבים הם אותם רכיבים הידע הוא אותו הידע ופס הייצור הוא אותו פס ייצור ( שוב אני מדבר על מוצר זהה של אותה חברה )....
אבל את המוצרים המתקדמים יותר מיצרים ביפאן.
כנ"ל הרבה חברות.