סוני מתחילים להתחרפן על האקרים מאבדים עשתונות!!

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
yigal33 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

מה רצית שיעשו ? שישבו בשקט וישחקו חתול ועכבר עם הגנבים ? הם יוצאים בפעולות משפטיות - חלקן יעבוד וחלקן לא. החוק האמריקאי מאפשר להם חופש פעולה לא קטן. הם רוצים לראות כסף על המוצר שהשקיעו בו כסף, ועל זה הם מוכנים לנסות ולתפוס את מי שדופק להם את ההכנסות (לא נכנס לכמה באמת פורצים את המכשיר או לא). מטורף ? יכול להיות, אני מצדיע להם על הנסיון.
Vocare Ad Regnum

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #3 

סוני יודעים מה הם עושים. הם שוכרים את עוה"ד הטובים ביותר שכסף יכול לשכור.
שיהיה להם בהצלחה. (לא בציניות לשם שינוי)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

TANDBERG כתב:מה רצית שיעשו ? שישבו בשקט וישחקו חתול ועכבר עם הגנבים ? הם יוצאים בפעולות משפטיות - חלקן יעבוד וחלקן לא. החוק האמריקאי מאפשר להם חופש פעולה לא קטן. הם רוצים לראות כסף על המוצר שהשקיעו בו כסף, ועל זה הם מוכנים לנסות ולתפוס את מי שדופק להם את ההכנסות (לא נכנס לכמה באמת פורצים את המכשיר או לא). מטורף ? יכול להיות, אני מצדיע להם על הנסיון.
...
(Y)

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #5 

...
אולי הם התחרפנו אבל העובדה היא שבינתיים כל הציוד של ג'ורג' הוטצ'' הוחרם וכל המידע שנוע לפריצה של מכשירי סוני
הוסר מכל האתרים שלו והוא כרגע משוחרר על תנאי . . .הגיע הזמן שפושעים "וירטואלים" יתחילו לפחד מהחוק כמו כל פושע
רגיל , ואם סוני גורמים לזה מה טוב.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #6 

בהתחשב בעובדה שהם הצליחו להחרים את הציוד של ג'ורג' הוץ, ובכל הבלאגן שהיה לגיזמודו עם הדלפת האייפון 4, סיפור שהנזק לחברה בו היה נמוך משמעותית מזה שנגרם לסוני עם הפריצה, אני מאמין שיש להאקרים ממה לדאוג. סביר להניח שבסוף לא יקרה שום דבר, אבל להיגרר חודשים בבתי משפט, להיכנס להוצאות האלה ולהיפרד מכל הציוד שלך, אפילו אם באופן זמני, זה לא נעים בכלל.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #7 

Malcontent כתב:בהתחשב בעובדה שהם הצליחו להחרים את הציוד של ג'ורג' הוץ, ובכל הבלאגן שהיה לגיזמודו עם הדלפת האייפון 4, סיפור שהנזק לחברה בו היה נמוך משמעותית מזה שנגרם לסוני עם הפריצה, אני מאמין שיש להאקרים ממה לדאוג. סביר להניח שבסוף לא יקרה שום דבר, אבל להיגרר חודשים בבתי משפט, להיכנס להוצאות האלה ולהיפרד מכל הציוד שלך, אפילו אם באופן זמני, זה לא נעים בכלל.
...
בלב אני מקווה שפעם אחת יהיה תקדים משפטי שבו אותם חברה יחטפו כל כך חזק שהם לא ירצו להתקרב לשום דבר שכתוב עליו סוני. חייבים שיהיה לזה תקדים.
תבינו - אני לא סתם אנטי וממש לא אוהד שרוף של סוני, באותה מידה הייתי יוצא על החברה שפרצו את האקס בוקס. זה דופק גיימרים אחרים, לא משנה איך ישחקו עם המספרים של כמה מורידים וכמה לא, בסופו של יום: אין כאן שום ערך מוסף. רוצה להריץ משהו ייחודי ? תקנה מחשב נורמלי ותריץ עליו לינוקס, חלונות או מה שתרצה, לא על קונסולה, ובטח שלא תשתמש בתירוץ המפגר הזה ותגיד: אוי - זה גורם להרצה של משחקים גנובים ? לא ידעתי :roll:
יש חברות שנעלמות מהשוק בגלל הסיפורים האלו. או שהן נאלצות לפנות לציר הרשע של המשחקים ואלו EA או activision, ואז מתלוננים שהם מוציאים משחקים לא משהו. חלק מהתמיכה זה רכישת מוצר מקורי.
וכרגיל - זה יהפוך לשרשור של בעד ונגד פריצות. אז בזו אני מודיע שזו הודעה אחרונה שלי בשרשור הזה.
שבוע טוב לכולם.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”