ספר טלפונים באנדרואיד

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
danielby פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 472
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
אני שוקל להזמין מכשיר מבוסס אנדרואיד אך מטרידה אותי סוגיית ה Contacts באנרואיד.

אם אני מבין נכון (ואולי לא הבנתי הכל) הכל עובר דרך הענן של גוגל ולכן צריך להיכנס לחשבון של Gmail כבר בהפעלת המכשיר.

כאשר אני נכנס לחשבון ה Gmail שלי האם כל Contacts שלי עוברים למכשיר?
האם ניתן לבחור אילו groups יועברו למכשיר או שהכל עובר ללא שום דרך לבחור רשימות? הכל אני מתכוון גם לאותם כתובות שמתי שהוא שלכתי להם מייל חד פעמי או שמישהו שלך לי מייל.

האם יש אופציה לבחור לא לסנכרן Contacts בכלל? או שברגע שנכנסתי ל Gmail אז נגעתי נסעתי?

תודה
דני

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

באמת כאשר אתה מפעיל את המכשיר בפעם הראשונה אתה מכניס את כתובת ה Gmail שלך והוא מסנכרן את ה Contacts שלך מהענן אבל:
-אתה יכול דרך התפריטים באנדרואיד לבחור שלא לסנכרן בכלל את ה Contacts ולייצר אותם ידנית אחד...אחד (סזיפי משהו)
-הסינכרון הוא רק של אנשי קשר שהגדרת בג'ימייל וממש לא של כל האנשים איתם אתה מתכתב (אלא אם כולם מוגדרים אצלך כאנשי קשר)
-ניתן לבחור להציג רק את אנשי הקשר שיש להם מספר טלפון (זה מה שרובנו עושים), זה בעצם הפילטר שמשאיר רק את האנשים הרלוונטים לנו
-אתה יכול לייצר קבוצות בג'ימייל ולהכניס אנשי קשר לתוך הקבוצות וזה יסונכרן אוטו' למכשיר (במידה ואיפשרת את זה). לא מכיר דרך לסנכרן רק חלק מאנשי הקשר (למעט אלה שאין להם מספר טלפון)

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4938
נתן תודות: 524 פעמים
קיבל תודות: 690 פעמים

שליחה #3 

אני דווקא מוצא את ה'סידור' הזה כפנטסטי ! הגמישות הקלות של ניהול אנשי הקשר מתוך ה GMAIL היא יתרון אדיר. למעשה איני זוכר מתי בפעם האחרונה עדכנתי אנשי קשר ישירות מהמכשיר.
לך על זה (Y)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #4 

מסכים לגמרי עם sigamore (Y)
אבל חייב להוסיף שזה מוזר שגוגל לא הוסיפו תכונה קטנה ופשוטה לאנשי הקשר בג'ימייל וזה ההגדרה לא לסנכרן איש קשר מסויים למכשיר.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #5 

אני מנהל את הכל דווקא מה- EXCHANGE וזו אפשרות נוספת למי שלא רוצה לסנכרן אנשי קשר באמצעות גוגל,
הכל אפשרי רק צריך לבחור.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #6 

riji כתב:אני מנהל את הכל דווקא מה- EXCHANGE וזו אפשרות נוספת למי שלא רוצה לסנכרן אנשי קשר באמצעות גוגל,
הכל אפשרי רק צריך לבחור.
...
איך אתה מסנכרן אנשי קשר מ EXCHANGE למכשיר האנדרואיד שלך? האם זה דרך Sync Contacts של חשבון ה EXCHANGE שהגדרת?

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4320
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #7 

גם אצלי שהוספתי את החשבון exchange של העבודה הוא סנכרן לי כמה מה contacts שלי.
את ה contacts של העבודה משום מה הוא לא מסנכרן...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #8 

סנכרון של אנשי קשר מחשבונות דואר של גוגל או Exchange הוא ההמצאה הגדולה ביותר מאז הלחם הפרוס. כל פעם שאני רואה מישהו שנכנס לחרדות כי הוא צריך להחליף טלפון והולך לאבד את כל אנשי הקשר היקרים שלו אני פשוט מרחם עליו. אחר כך אני שמח לאידו כי כידוע אין שמחה גדולה יותר מלראות את חבריך הטובים ביותר נופלים על הפרצוף.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #9 

osherov כתב:
riji כתב:אני מנהל את הכל דווקא מה- EXCHANGE וזו אפשרות נוספת למי שלא רוצה לסנכרן אנשי קשר באמצעות גוגל,
הכל אפשרי רק צריך לבחור.
...
איך אתה מסנכרן אנשי קשר מ EXCHANGE למכשיר האנדרואיד שלך? האם זה דרך Sync Contacts של חשבון ה EXCHANGE שהגדרת?
...
כן... ואם מוסיפים על זה SENSE (לא חייבים אפשר גם בלי) החיים אפילו משתכללים עוד יותר...

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2250
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #10 

אני יצרתי קבוצה חדשה מלבד הראשית ששם הכנסתי את כל מספרי הטלפון הרלוונטיים בשבילי. כשאני מכניס איש קשר חדש מהמכשיר עצמו איש הקשר מסתנכרן רק לקבוצה הראשית ולא לתת קבוצה שיצרתי. יש אפשרות שאנשי קשר חדשים יסונכרנו אוטומטמת לתת הקבוצה שבה אני משתמש?

danielby פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

Catskinner כתב:סנכרון של אנשי קשר מחשבונות דואר של גוגל או Exchange הוא ההמצאה הגדולה ביותר מאז הלחם הפרוס. כל פעם שאני רואה מישהו שנכנס לחרדות כי הוא צריך להחליף טלפון והולך לאבד את כל אנשי הקשר היקרים שלו אני פשוט מרחם עליו. אחר כך אני שמח לאידו כי כידוע אין שמחה גדולה יותר מלראות את חבריך הטובים ביותר נופלים על הפרצוף.
...
זה לא העניין. אני מגבה את כל אנשי הקשר והיומן ב Outlook בבית, מחשב בודד והכל מסונכרן שם.
צריך פשוט להבין איך ניתן לעבוד מול ה Gmail, או לחילופין איזה שהיא תוכנת סינכרון עם Outlook.
חשבון ה Exchange הוא חשבון עבודה ואני לא רוצה לערבב Contacts של עבודה עם אנשי קשר פרטיים אלא אם כן ניתן לסנכרן את אנשי הקשר של העבודה מה Exchange לקבוצה נפרדת, ספר טלפונים אחר וכו'.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #12 

אני לא עושה את ההפרדות האלו מפני שעבורי אנשי קשר הם האנשים שאני מדבר איתם ולא איכפת לי אם זה בענייני עבודה או פרטיים. לכן אני מחזיק את אותה רשימה בכל החשבונות ומסתנכרן דווקא מ Exchange.

ברם, אילו זה היה ממש עקרוני עבורי אז בתפריט האפשרויות של ה Contacts אתה יכול לבחור מאילו חשבונות וקבוצות להציג כך שבעקרון אתה יכול לבחור להציג רק קולגות מהעבודה מחשבון ה Exchange ביום וחברים ומשפחה מ Google בערב וסופ"ש. הכל כפוף כמובן לסיווגים ולחלוקות שעשית בשני החשבונות כמובן, כך שאפשר להגיד שאנדרואיד תומך בריבוי ספרי טלפונים והצגתם בנפרד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

mokagi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #13 

richrach כתב:אני יצרתי קבוצה חדשה מלבד הראשית ששם הכנסתי את כל מספרי הטלפון הרלוונטיים בשבילי. כשאני מכניס איש קשר חדש מהמכשיר עצמו איש הקשר מסתנכרן רק לקבוצה הראשית ולא לתת קבוצה שיצרתי. יש אפשרות שאנשי קשר חדשים יסונכרנו אוטומטמת לתת הקבוצה שבה אני משתמש?
...
לצערי עדיין אין דרך לערוך את הקבוצות להן שייך איש קשר דרך הטלפון...
מכיוון שרוב בעלי מכשירי אנדרואיד משתמשים באנשי הקשר של gmail בטלפון, אני חושב שהגיע הזמן שגוגל ישדרגו קצת את אפליקציית אנשי הקשר באנדרואיד ויאפשרו לעשות יותר מהטלפון.

danielby פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

mokagi כתב:
richrach כתב:אני יצרתי קבוצה חדשה מלבד הראשית ששם הכנסתי את כל מספרי הטלפון הרלוונטיים בשבילי. כשאני מכניס איש קשר חדש מהמכשיר עצמו איש הקשר מסתנכרן רק לקבוצה הראשית ולא לתת קבוצה שיצרתי. יש אפשרות שאנשי קשר חדשים יסונכרנו אוטומטמת לתת הקבוצה שבה אני משתמש?
...
לצערי עדיין אין דרך לערוך את הקבוצות להן שייך איש קשר דרך הטלפון...
מכיוון שרוב בעלי מכשירי אנדרואיד משתמשים באנשי הקשר של gmail בטלפון, אני חושב שהגיע הזמן שגוגל ישדרגו קצת את אפליקציית אנשי הקשר באנדרואיד ויאפשרו לעשות יותר מהטלפון.
...
אם כך אז אין סינכרון מלא בין המכשיר ל Gmail.
האם זה נכון גם לגבי Calendar?

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”