תמונת ה- HTPC לא במרכז הפלאזמה (מוסטת לימין)
היום כשהתקרבתי לטלויזיה מצאתי כי התמונה מה- HTPC לא מצויה במרכז מסך הפלאזמה, אלא מוסטת לימין ב- 1-2 ס"מ.
כרטיס המסך שלי 5450. תכונת ה- oversan מרחיבה את התמונה לשני הצדדים באופן שווה, ולכן לא עוזרת לפתור הבעיה.
האם יש פונקציה אחרת בכרטיס המסך, המאפשרת הזזת התמונה לאחד הצדדים?
אולי בטלויזיה (v10)?
עליך לציין כי התמונה מלאה בצפיה בטלויזיה דרך האנטנה.
תודה.
כרטיס המסך שלי 5450. תכונת ה- oversan מרחיבה את התמונה לשני הצדדים באופן שווה, ולכן לא עוזרת לפתור הבעיה.
האם יש פונקציה אחרת בכרטיס המסך, המאפשרת הזזת התמונה לאחד הצדדים?
אולי בטלויזיה (v10)?
עליך לציין כי התמונה מלאה בצפיה בטלויזיה דרך האנטנה.
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם הגדרת במחשב רזולוציה של 1920 על 1080? האם הגדרת PC Mode או הגדרת זום מתאים במסך עצמו?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה נשמע כמו בעיה עם כיוון של פונקציות מתקדמות ב H-Synch או Front/Back Porch אבל לדעתי לזה מגיעים רק אם אתה עובד עם PowerSync או תוכנה דומה המאפשרת קביעת רזולוציות חריגות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה על תשובותיכם.
הרזולוציה 1920 על 1080.
במסך לא מוגדר זום, אלא 16:9, או just.
מצאתי כי איתחול המחשב מסדר הבעיה.
לדעתי הבעיה בדרייבר כרטיס המסך. שלי 10.7, מכיוון ש- TMT3 יוצר לי רעשים בגירסאות מעודכנות יותר בנסיון לדפדף בין טראקים של בלוריי.
אשמח לשמוע אם הבעיה תוקנה בגרסאות עדכניות יותר...
הרזולוציה 1920 על 1080.
במסך לא מוגדר זום, אלא 16:9, או just.
מצאתי כי איתחול המחשב מסדר הבעיה.
לדעתי הבעיה בדרייבר כרטיס המסך. שלי 10.7, מכיוון ש- TMT3 יוצר לי רעשים בגירסאות מעודכנות יותר בנסיון לדפדף בין טראקים של בלוריי.
אשמח לשמוע אם הבעיה תוקנה בגרסאות עדכניות יותר...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
היסט אופקי של התמונה נגרם כתוצאה של שיבוש או חריגה בערכי התזמון של הפריים. זה יכול להיגרם כתוצאה ממשחק בערכי ה Front/Back Porch או תזמון ה H-Synch אבל אם לא עשית דבר אז הסבירות הגבוהה יותר היא שאתה משדר בסטנרט אמריקאי בעוד שהמסך שלך חושב שהוא מקבל אירופאי. הסבירות מאוד גבוהה שאת שורש הבעיה תמצא בדרייברים של כרטיס המסך, ברם היות ואני לא מכיר את הכרטיסים של ATI ולא בקיא בלוח הבקרה שלהם אני לא יכול לייעץ לך איפה כדאי להתחיל לחפש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.