חיבור זוג רמקולי סראונד אחורים באונקיו 608
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
למחברים שרשום סראונד ספיקר.urielp כתב:שלום,
בשעה טובה, רכשתי אונקיו 608, אז בטח אני אשאל כאן מס' שאלות מעת לעת.
יש לי 5 רמקולים: 2 קדמיים, סנטר ו2 אחורים. כולם שקועים בגבס.
את הקדמיים והסנטר חיברתי. כעת, לאן אני צריך לחבר את הרמקולים האחורים?...
תודה: שלושתכם באותה הדעה, אבל רגע לאחר שפירסמתי את ההודעה, המשכתי לקרוא בחוברת ושם נאמר שיש לחברת לקבוצה השנייה משמאל, איפה שרשום Surr back or or front high or front wide speakers (הקבוצה השניה משמאל).
אז מה נכון?
אז מה נכון?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מה שנכון לעשות זה מה שכבר אמרו לך: לחבר אותם בתור ה-Surround Left Speaker ו-Surround Right Speaker בהתאם לתרשים שבחוברת.urielp כתב:תודה: שלושתכם באותה הדעה, אבל רגע לאחר שפירסמתי את ההודעה, המשכתי לקרוא בחוברת ושם נאמר שיש לחברת לקבוצה השנייה משמאל, איפה שרשום Surr back or or front high or front wide speakers (הקבוצה השניה משמאל).
אז מה נכון?...
דרך אגב, חיברתי את ה-608 שלי אתמול
חשוב מאד...מנסיון
צריך להגדיר לרסיבר שאין רמקולים מחוברים לחיבורי ה-Surround Back (אדום שחור)
אחרת לא יהיו לך אפקטים מהאחוריים
אחלה רסיבר...תתחדש
אחלה רסיבר...תתחדש
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Re: חשוב מאד...מנסיון
מניסיון על סמך איזה רסיבר אתה כותב זאת?Jackel כתב:צריך להגדיר לרסיבר שאין רמקולים מחוברים לחיבורי ה-Surround Back (אדום שחור)
אחלה רסיבר...תתחדש...
ב 608 (ורוב הרסיברים בדורות האחרונים), כשמפעילים את הכיול האוטומטי הוא מזהה לבד שאין שם רמקולים, ומקנפג בהתאם.
מנסיון על סמך ה-608 שלי...
שישבתי וקינפגתי עצמאית במשך שבת שלמה...
יש כאלה מוזרים שאוהבים לעשות הכל ידני.. מוזרים שכאלה...
יש כאלה מוזרים שאוהבים לעשות הכל ידני.. מוזרים שכאלה...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Re: מנסיון על סמך ה-608 שלי...
לא יודע למה, אבל נראה לי שפותח השרשור יתחיל עם כיול אוטומטי ומקסימום יתקן אח"כ...Jackel כתב:שישבתי וקינפגתי עצמאית במשך שבת שלמה...
יש כאלה מוזרים שאוהבים לעשות הכל ידני.. מוזרים שכאלה......
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לקח לי כמעט שבוע, אבל היום בחמש בערך נעלתי את האישה והילד בחדר וביצעתי את ה-RC. שלוש פעמים...urielp כתב:נכון... הבעיה הכי קשה בכיול אוטומטי זה למצוא רבע שעה של שקט בסביבה
אני מקווה שהלילה אצליח למצוא איזו רבע שעה כשכל הילדים ישנים......
פעם ראשונה שמתי לב באמצע שהרמקול הקדמי השמאלי בכלל לא נמצא איפה שהוא אמור להיות (ןהפרחים לעוזרת!)
פעם שנייה ה-RC לא זיהה את הסאב (הוא היה על ווליום מינימלי וקרוס יחסית נמוך אז המיקרופון פשוט לא שמע אותו) - הלכתי לפי הספר של ה-608 והעליתי את הקרוס למקסימום ואת הווליום בהתחלה לנק' האמצע ואז החלשתי עד לרבע בערך כי הסאב ממש התעצבן מכל המשחקים האלה
בסוף הכל הסתדר - בינתיים... יש מצב שאני עוד אעשה כיול ידני, אולי עם איזה DVD שיש בו THX Optimizer (דווקא מתאים לי לראות משהו מטרילוגיית מלחמת הכוכבים או שר הטבעות).
נ.ב. מסכים לגבי הרחקת המשפחה מהאיזור בזמן הכיול - הילד (בן 8 חודשים) ממש לא אהב את הרעשים שיצאו מהרמקולים
נ.ב.נ. מישהו חיבר את הקדמיים שלו ב-bi-amp עם ה-608? יש לי את האופציה אבל רציתי לדעת אם זה שווה את המאמץ (גם של החיווט, אבל בעיקר של הכיול מחדש