POPCORN A210
בחבילת שרכשתי POPCORN A210 לא היה user manual . אני חיברתי את המסך וHDD חיצוני עם םרטים. אני רואה את ה MENU / איך אני ממשיך. יש איזשהו MANUAL ? איך אני יכול להגדיר JUKEBOX כגי לראות את רשימת ה םרטים? איך להתחיל לנגן?
תודה מראש
תודה מראש
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
בבקשה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 83#1119783
הקישור הראשון ייתן לך מענה בקשר ל-JB הפנימי.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 83#1119783
הקישור הראשון ייתן לך מענה בקשר ל-JB הפנימי.
תודה "אירוס" אני אתחיל "הפרויקט"
מספר שאלות
1) הקשוחה של ה מכשיר שרכשתי : 02-03-101022-21POP-411-094 ; האם אני צריך לעדכן ואיך.הסטדימר לא מחובר לרשת.
2) לא התכוונתי לעבוד עם דיסק פנימי. קניתי WD כבר מפורמט וחיברתי אותו לUSB . האם אני חייב פנימי לכול התוכנות.?
מספר שאלות
1) הקשוחה של ה מכשיר שרכשתי : 02-03-101022-21POP-411-094 ; האם אני צריך לעדכן ואיך.הסטדימר לא מחובר לרשת.
2) לא התכוונתי לעבוד עם דיסק פנימי. קניתי WD כבר מפורמט וחיברתי אותו לUSB . האם אני חייב פנימי לכול התוכנות.?
נערך לאחרונה על ידי sergios ב 05/02/2011 21:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Irus
- חבר מביא חבר

בקישור שנתתי לך יש הפניה לאתר של פופקורן ולעדכוני הקושחה למכשירים (למטה), אם הפופקורן לא מחובר לרשת, אתה מוריד את הקושחה על DOK, מחבר לפופקורן ומעדכן (לך לפי ההוראות באתר).
לא חובה להשתמש בדיסק פנימי.
לא חובה להשתמש בדיסק פנימי.
הצליח!
עכשיו שלב ב : אני הבנתי שאני יכול להשמש בDOK ל NMT APPS . אני אולך לפי הלינק ששלחת!. האם גם לJB הUSER INTERFACE המדהים הזה אני צריך את כל התוכנות אלו? אם כשאקנה HDD ויתקין אוטו בפנים ( כרגע אני משתדל לחסוך) אני אוכל להתקין התוכנןת שם בלי בעיות?
עכשיו שלב ב : אני הבנתי שאני יכול להשמש בDOK ל NMT APPS . אני אולך לפי הלינק ששלחת!. האם גם לJB הUSER INTERFACE המדהים הזה אני צריך את כל התוכנות אלו? אם כשאקנה HDD ויתקין אוטו בפנים ( כרגע אני משתדל לחסוך) אני אוכל להתקין התוכנןת שם בלי בעיות?
- Irus
- חבר מביא חבר

בהגדרות, בתפריט האחרון ( MAINTENANCE), אתה נכנס לאופציה השנייה מימין (NMT Wizard, מתחת לעדכונים הרגילים).
אם אתה מתכוון להכניס דיסק פנימי, עדיף שתבצע פרמוט והתקנת השרתים עליו, אם זה כרגע לא עומד על הפרק, אז תמשיך בהתקנה שלהם על ה-DOK.
אם אתה מתכוון להכניס דיסק פנימי, עדיף שתבצע פרמוט והתקנת השרתים עליו, אם זה כרגע לא עומד על הפרק, אז תמשיך בהתקנה שלהם על ה-DOK.
irus hi
בהתקנה של NMT APPS עך DOK יש שאלה :
PLS CHOOSE NMT SET UP SOURCE
בחרתי USB
זה בסדר ? בסופו של דבר סיים ו"התרסט" וכרגע בUSB DOK מופיעים 3 FOLDERS שהם : MUSIC,
PHOTO , VIDEO
בנןסף בתפריט של NM APPS מופיע רשימה של APPS .
איך אני ממשיך? או מתקן?
בסופו של דבר אני מתכנן לחבר \HDD חיצוני מוכן עם סרטים.
בינתיים יש לי רק סרט AVI ולצערי הסטרימר לא מנגן אותו
תודה
בהתקנה של NMT APPS עך DOK יש שאלה :
PLS CHOOSE NMT SET UP SOURCE
בחרתי USB
זה בסדר ? בסופו של דבר סיים ו"התרסט" וכרגע בUSB DOK מופיעים 3 FOLDERS שהם : MUSIC,
PHOTO , VIDEO
בנןסף בתפריט של NM APPS מופיע רשימה של APPS .
איך אני ממשיך? או מתקן?
בסופו של דבר אני מתכנן לחבר \HDD חיצוני מוכן עם סרטים.
בינתיים יש לי רק סרט AVI ולצערי הסטרימר לא מנגן אותו
תודה
- Irus
- חבר מביא חבר

אתה מנסה להפעיל אותם דרך JB כלשהו? או בצורה רגילה דרך גישה להתקן?
בכל מקרה, לאחר כל ההגדרות, תבצע אתחול מלא למכשיר (לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי עד לקבלת נורה אדומה והדלקה מחדש, ניתן גם ללחוץ על כפתור הכיבוי ומייד לאחר מכן על EJECT), ולאחר מכן תחזור על הבדיקה.
בכל מקרה, לאחר כל ההגדרות, תבצע אתחול מלא למכשיר (לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי עד לקבלת נורה אדומה והדלקה מחדש, ניתן גם ללחוץ על כפתור הכיבוי ומייד לאחר מכן על EJECT), ולאחר מכן תחזור על הבדיקה.
IRUS HI
עשיתי RESET איך שהסברתה : היה הודעה POPCORN LOADING ל דקה או שתיים ולאחר מכך הודעה נוספת : NETWORKED MEDIA JUKEBOX . זה אומר לך משהו? אני מנסה הדבר הכי פשוט : חיברתי HDD חיצוני ץ בוחר בטפריט USB . ת מופיעם USB של ה DOK ו USB של HDD, בוחר סרט AVI בHDD ולוחץ PLAY . המסך נעשה שחור ולאחר 3 שניות חוזר לטפריט של USB HDD. אין הודעת שגיאה
עשיתי RESET איך שהסברתה : היה הודעה POPCORN LOADING ל דקה או שתיים ולאחר מכך הודעה נוספת : NETWORKED MEDIA JUKEBOX . זה אומר לך משהו? אני מנסה הדבר הכי פשוט : חיברתי HDD חיצוני ץ בוחר בטפריט USB . ת מופיעם USB של ה DOK ו USB של HDD, בוחר סרט AVI בHDD ולוחץ PLAY . המסך נעשה שחור ולאחר 3 שניות חוזר לטפריט של USB HDD. אין הודעת שגיאה
- Irus
- חבר מביא חבר

ניתן לנגן קבצי AVI בקידוד מתאים, תורידו קבצים כאלה, כגון פרקים של סדרות מהרשת או סרטים כאלה (שכמובן פחות נפוצים היום בקרב משתמשי הסטרימרים בגלל נחיתות בהשוואה ל-MKV למשל), ותראו שהם יתנגנו ללא בעיה.
חלק מהקבצים שנוצרים במצלמות ביתיות, לעיתים מגיעים בקידוד אחר ולכן לא נתמכים ע״י חלק מהסטרימרים, זה ידוע וניתן לבצע המרה באמצעות תוכנות מתאימות על המחשב, ואז לנגן על הסטרימר.
לי יש המון קבצי AVI שמתנגנים ללא כל בעיה.
חלק מהקבצים שנוצרים במצלמות ביתיות, לעיתים מגיעים בקידוד אחר ולכן לא נתמכים ע״י חלק מהסטרימרים, זה ידוע וניתן לבצע המרה באמצעות תוכנות מתאימות על המחשב, ואז לנגן על הסטרימר.
לי יש המון קבצי AVI שמתנגנים ללא כל בעיה.
IRUS
כניראה אתה צודק. אז מה אתה ממליץ לעשות עם עשרות סרטים AVI שצילמתי עם המצלמה?
יש איזשהו דרך לחקן אותם ? לבצע המרה לפורמט אחר? אגב כשאני מנגן AVI תחת MPL ( במחשב) יש הודעה שהקובץ לקוי ואפשרות לחקן אותו לפני לנגן . עם או בלי תקון הקובך מנגן בסדר. זה אומר לך משהו?
כניראה אתה צודק. אז מה אתה ממליץ לעשות עם עשרות סרטים AVI שצילמתי עם המצלמה?
יש איזשהו דרך לחקן אותם ? לבצע המרה לפורמט אחר? אגב כשאני מנגן AVI תחת MPL ( במחשב) יש הודעה שהקובץ לקוי ואפשרות לחקן אותו לפני לנגן . עם או בלי תקון הקובך מנגן בסדר. זה אומר לך משהו?