שאלה כללית: קנית טלויזיה LCD "מעודפים"
שלום לכולם
אני מחפש טלויזית LCDטובה אך לא יקרה במיוחד. 32-37 אינץ', מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח.
ראיתי שהרבה דגמים של מותגים "מובילים" (סוני, טושיבה, LG או סמסנוג) נכנסים לקטגוריה הזו רק אם הם מעודפים.
מובנת לי המשמעות של "עודפים" - דגם מיושן שלא נמכר ורוצים להיפטר מהמלאי שלו. אני מבין גם שבד"כ האחריות עליו קצרה יותר. אני מבין מצד שני שעדיין מדבור בדגם חדש (לא משומש, לא מתצוגה) ותקין לגמרי.
רציתי לדעת האם יש פגמים נוספים או חסרונות נוספים ברכישת דגם מעודפים ?
תודה רבה
אני מחפש טלויזית LCDטובה אך לא יקרה במיוחד. 32-37 אינץ', מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח.
ראיתי שהרבה דגמים של מותגים "מובילים" (סוני, טושיבה, LG או סמסנוג) נכנסים לקטגוריה הזו רק אם הם מעודפים.
מובנת לי המשמעות של "עודפים" - דגם מיושן שלא נמכר ורוצים להיפטר מהמלאי שלו. אני מבין גם שבד"כ האחריות עליו קצרה יותר. אני מבין מצד שני שעדיין מדבור בדגם חדש (לא משומש, לא מתצוגה) ותקין לגמרי.
רציתי לדעת האם יש פגמים נוספים או חסרונות נוספים ברכישת דגם מעודפים ?
תודה רבה
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
רק רציתי להבהיר נקודה מסוימת. אין בארץ עודפים. תמיד כשרושמים יריד עודפים זה תמיד (!!!) תצוגה.
עודפים מוכרים ברשתות זולות ולא טורחים בכלל להגיד שמדובר בדגם בן 3 שנים.
לכן, אתה בעצם שואל אם לקנות דגם מתצוגה. המלצתי היא לא.
טלוויזיה מתצוגה זה מכשיר שעובד 24/7 ובנוסף כשרוצים לכבות את הטלוויזיות בחנות לרוב מורידים שאלטר לכל הטלוויזיות. כמו כן, אורך חיים מתקצר משמעותית מהתנאים האינטנסיביים שהטלוויזיות האלה עובדות.
כל עוד זה לא חצי מהמחיר של חדשה אחרי מיקוח לטעמי לא כדאי להתעסק
עודפים מוכרים ברשתות זולות ולא טורחים בכלל להגיד שמדובר בדגם בן 3 שנים.
לכן, אתה בעצם שואל אם לקנות דגם מתצוגה. המלצתי היא לא.
טלוויזיה מתצוגה זה מכשיר שעובד 24/7 ובנוסף כשרוצים לכבות את הטלוויזיות בחנות לרוב מורידים שאלטר לכל הטלוויזיות. כמו כן, אורך חיים מתקצר משמעותית מהתנאים האינטנסיביים שהטלוויזיות האלה עובדות.
כל עוד זה לא חצי מהמחיר של חדשה אחרי מיקוח לטעמי לא כדאי להתעסק
הי
אם מותר לציין פה בפורום, אז אני מתייחס ספציפית למכירות דגמים באתר GETIT.
כשכתוב שם "עודפים" - אני מניח שהכוונה אינה "מתצוגה" (כי יש גם קטגוריות כאלו).
השאלה היא מה זה אומר בעצם "עודפים"?
ממך אני מבין שגם כשכותבים "עודפים" - מתכוונים ל"תצוגה"??
אם מותר לציין פה בפורום, אז אני מתייחס ספציפית למכירות דגמים באתר GETIT.
כשכתוב שם "עודפים" - אני מניח שהכוונה אינה "מתצוגה" (כי יש גם קטגוריות כאלו).
השאלה היא מה זה אומר בעצם "עודפים"?
ממך אני מבין שגם כשכותבים "עודפים" - מתכוונים ל"תצוגה"??
"עודפים" שאינם "מתצוגה" - יכולים להיות גם דגמים ישנים ולא פופולאריים, שהם נתקעו איתם במחסנים "כאבן שאין לה הופכין"...
חשוב רק לוודא במאת האחוזים לפני רכישה, שאכן מדובר במוצר חדש, שלא נפגם (גם לא "רק האריזה החיצונית"), וכן שלא עמד בתצוגה. אם התקציב מוגבל והמחיר מספיק אטרקטיבי, לא צריכה להיות שום מניעה לדעתי, ללכת על רכישה כזו.
חשוב רק לוודא במאת האחוזים לפני רכישה, שאכן מדובר במוצר חדש, שלא נפגם (גם לא "רק האריזה החיצונית"), וכן שלא עמד בתצוגה. אם התקציב מוגבל והמחיר מספיק אטרקטיבי, לא צריכה להיות שום מניעה לדעתי, ללכת על רכישה כזו.