עם אתה לא מרוצה מהסטריאו אתה חייב להחליף הגברה!!
אני לא מבין מה הסיפור
למה ירדת מהארקם?הוא יכול להתאים לך....
אבל לפי מה שנראה לי, בסוף תקנה פאוור וזהו

פאוור לא ישפר כלום. הימהה נשמח גרוע בסטריאו. אם תחבר לו פאוור לא עשית בזה כלום.Amir27 כתב:הייתי היום בפיוז בכוונה של לעבור למגבר סטריאו משולב, בהתאם להמלצות נכבדי הפורום.
הומלץ לי להישאר עם הימהה כפרה ולהוסיף פאוור של Musical Fidelity יד שניה שיש להם. הסברתי שאני מוכן לוותר על הקולנוע הביתי, ולפי הבנתי הפרה די חשוב, אבל ההמלצה נשארה בעינה, שהפאוור הכי חשוב, אחרי זה אם ארצה עדיין שיפור אז DAC ופרה ממש לא קריטי לעומת הפאוור שישפר פלאים.
ניתן לי דימוי באחוזים:
כרגע אתה שומע ב 10% איכות
עם פאוור תגיע ל 78%
עם פרה ופאוור ל 80%
בכל מקרה כשביקשתי לקחת את הפרה אלי ליום כדי לבדוק, נענתי בשלילה. גם ההצעה להביא את המערכת שלי לחנות לא נענתה. כששאלתי "אז איך אדע אם הוא באמת ישפר לי את הסאונד ויתאים לרמקולים שלי?" נענתי בתשובה של: "תקרא ביקורות". אני לקוח של פיוז כמה שנים טובות, הפעם "שירת" אותי בחור שאיני מכיר, אני לא רוצה להפוך את השרשור לתלונה על פיוז, כי בסה"כ אני מרוצה מהם לאורך השנים (לפחות מאלו ששירתו אותי בעבר), אבל כן ארצה חוות דעת על ההמלצה שניתנה לי לגבי הפאוור. ברור לי שאלא אקנה חתול בשק מבלי לשמוע. (עם כל אהבתי לחתולים....)...
ההפך, אני לא מתכוון לקנות פאוור, אלא משולב. פשוט סיפרתי חוויות מהביקור בפיוז היום ורציתי לנסות להבין למה דחפו לי פאוור. הארקם עדיין בתמונהofir-harlev כתב:עוד לא הבנת שפאוור לא יוסיף לך הרבה?!?!
אני לא מבין מה הסיפוראם אתה רוצה להשאר עם הימאאה{לקולנוע } אין בעיה, רק תוסיף לו מגבר סטריאו ואתה מסודר!
אבל לפי מה שנראה לי, בסוף תקנה פאוור וזהו...

באמת לא לעניין ההצעה שלהם לגבי הפאוור....Amir27 כתב:ההפך, אני לא מתכוון לקנות פאוור, אלא משולב. פשוט סיפרתי חוויות מהביקור בפיוז היום ורציתי לנסות להבין למה דחפו לי פאוור. הארקם עדיין בתמונהofir-harlev כתב:עוד לא הבנת שפאוור לא יוסיף לך הרבה?!?!
אני לא מבין מה הסיפוראם אתה רוצה להשאר עם הימאאה{לקולנוע } אין בעיה, רק תוסיף לו מגבר סטריאו ואתה מסודר!
אבל לפי מה שנראה לי, בסוף תקנה פאוור וזהו......
המערכת כרגע זה סטרימר פופקורן A200., ארקם 9 משולב, 685, בקרוב DAC, רוב המקורות FLAC.leonard כתב:ה685 רמקול לא רע...ובאמת POWER לא יוסיף לך כלום חוץ מעצמה.
עם מגבר אינטגרייטד ותוכל להגיע לרמה טובה עם הרמקולים האלה.
הארקם9 מגבר מעולה! והוא בהחלט שווה בדיקה.
אגב סתם מעניין אותו מה שאר המערכת שלך?...

מצייןAmir27 כתב:חוות דעת ראשונית:
חיברתי את הפופקורן לרסיבר ימהה באופטי וגם לארקם באנלוגי (ללא DAC), חיברתי רמקול אחד לארקם ואחד לימהה. שמרתי על אותה עוצמה והאזנתי לכמה קטעים בפורמט FLAC. קצת קלאסי, גא'ז, פופ.
גם ללא DAC הארקם נשמע טוב יותר, סאונד חם, מפורט והימהה נשמע מתכתי לעומתו.
בסה"כ מאד מרוצה, אנסה בקרוב להשאיל DAC ולבדוק את ההבדלים....