TViXiE

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
gilos פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 758
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים, מזמן לא התראינו :)
מתנצל מראש על שרשור חדש הקשור ל-"TViXiE", פשוט עיון ב-25 העמודים בשרשור הקיים קצת בלבלה אותי מלמצוא את התשובות שרציתי.
למרות שניסיתי את התוכנה בעבר היום נכנסתי איתה לעובי הקורה.
הנה כמה שאלות שהייתי שמח לקבל עליהן תשובה:

1.לגבי ה-COVER: בחירה ב-NEW SRATIM, תניב אמנם עטיפה בעברית, אך לא איכותית מספיק.
הייתי רוצה עטיפה כחולה ומקורית של BLURAY או לפחות עטיפה אחרת ברזולוציה גבוהה.
ולכן, מה עליי לסמן ב-COVER?

2.לגבי ה-MOVIE INFO: סימנתי את NEW SRATIM, לא הייתה בעיה.

3:לגבי ה-CAST DIRECTOR: סימנתי את ה-IMDB, אך כשהתוכנה סיימה לא קיבלתי את המידע הכתוב שם.

4.לגבי ה-RATING: גם פה סימנתי את IMDB, וגם פה התוכנה משום מה לא משכה לי את המידע.

5.לגבי ה-FANART: יש לבחירה רק אפשרות אחת והיא: TMDB. סימנתי אותה ואחרי שהתוכנה סיימה לעבוד בחרתי את הרקע שרציתי. לחצתי "DONE" וכו' וכשהגעתי לתוצאות ראיתי את העטיפה וכל השאר חוץ מהרקע. מדוע? במה טעיתי?

ב-select A TEMPLATE TO USE: סימנתי את "HEBREW3 720P".

הערה חשובה לגבי סעיף 5: בדקתי אם רואים את הרקע במחשב ולא דרך ה-TVIX המחובר ל-TV. (ואולי זו הבעיה, למרות שלא נראה לי כי את השאר רואים).

(Y) תודה על הכל,
גילוס.

gilos פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

:(

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

gilos כתב:שלום חברים, מזמן לא התראינו :)
מתנצל מראש על שרשור חדש הקשור ל-"TViXiE", פשוט עיון ב-25 העמודים בשרשור הקיים קצת בלבלה אותי מלמצוא את התשובות שרציתי.

1.לגבי ה-COVER: בחירה ב-NEW SRATIM, תניב אמנם עטיפה בעברית, אך לא איכותית מספיק.

3:לגבי ה-CAST DIRECTOR: סימנתי את ה-IMDB, אך כשהתוכנה סיימה לא קיבלתי את המידע הכתוב שם.

4.לגבי ה-RATING: גם פה סימנתי את IMDB, וגם פה התוכנה משום מה לא משכה לי את המידע.

5.לגבי ה-FANART: יש לבחירה רק אפשרות אחת והיא: TMDB. סימנתי אותה ואחרי שהתוכנה סיימה לעבוד בחרתי את הרקע שרציתי. לחצתי "DONE" וכו' וכשהגעתי לתוצאות ראיתי את העטיפה וכל השאר חוץ מהרקע. מדוע? במה טעיתי?

הערה חשובה לגבי סעיף 5: בדקתי אם רואים את הרקע במחשב ולא דרך ה-TVIX המחובר ל-TV. (ואולי זו הבעיה, למרות שלא נראה לי כי את השאר רואים).

(Y) תודה על הכל,
גילוס.
...
1.אתה יכול לסמן את BLUERAY.COM או לייבא ידנית את התמונה ולבצע עריכה ידנית במסך התקציר של הסרט
מקש עכבר ימני ו EDIT ע"ג התקציר שנוצר.
3 ו 4 . לא תמיד IMDB עובד כראוי אין הרבה מה לעשות אלא לעקוב בפורום TVIXIE.COM לגבי עדכונים או לערוך ידני. יתכן גם ששם הסרט באנגלית אינו נכון ע"פ IMDB (למרות שכן מתאים למידע ב SRATIM).
5. אתה צריך לבחור ב TEMPLATE שתומך ב FANART למשל FANART-SHLOMY

שבוע טוב!

gilos פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

arotman כתב:
gilos כתב:שלום חברים, מזמן לא התראינו :)

(Y) תודה על הכל,
גילוס.
...
1.אתה יכול לסמן את BLUERAY.COM או לייבא ידנית את התמונה ולבצע עריכה ידנית במסך התקציר של הסרט
מקש עכבר ימני ו EDIT ע"ג התקציר שנוצר.
3 ו 4 . לא תמיד IMDB עובד כראוי אין הרבה מה לעשות אלא לעקוב בפורום TVIXIE.COM לגבי עדכונים או לערוך ידני. יתכן גם ששם הסרט באנגלית אינו נכון ע"פ IMDB (למרות שכן מתאים למידע ב SRATIM).
5. אתה צריך לבחור ב TEMPLATE שתומך ב FANART למשל FANART-SHLOMY

שבוע טוב!
...
תודה אריה על התשומת לב והעזרה.
לגבי 1, סימנתי, אך לא עזר בחלק מהסרטים כנראה ואין אותם במאגר של אותו אתר.
3,4. חבל :roll: זה לא ביג-דיל אני לא מבין למה לא מסדרים את זה.
5.בחרתי ב-SHLOMY כפי שהמלצת. אבל רציתי להבין בשביל הידע הכללי, מה זאת אומרת לבחור ב-TEMPLATE שתומך ב-FANART? איך אני מבחין מה מהם כן תומך ומה לא? הרי סימנתי מקודם HEBREW3 720P, למה שם זה לא עבד?

שוב ושוב ושוב תודה.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

gilos
תוכנת ה TVIXIE היא תוכנה שפותחה על ידי אתר שחי על תרומות מחברים התוכנה תומכת בגרפיקה לעוד כמה מכשירים בשוק ולא תמיד הכל עובד 100 אחוז , לשם כך במקרה הכי גרוע ניתן לערוך את המידע באופן ידני.
לטעמי ברגע שהתוכנה תומכת ב IMDB וב SRATIM אנו מכוסים ברוב המקרים מעבר לכך אפשר תמיד לתרום ל TVIXIE ולבקש בקשות מהמפתחים.
הבעייה הכי גדולה היא בתחזוקה של ה SCRAPERS המגדירים לתוכנה איך לחפש באתרים, ובכך שגם המידע באתרים השונים לא תמיד מעודכן או מדוייק.
לגבי ה FANART תוכל לשים לב שה TEMPLATE שנוצר על ידי החבר שלומי אינו מכיל תמונה אחורית קבועה
כמו ה HEBREW 3 שנוצר גם הוא על ידי חבר מהפורום ומכיל רקע קבוע.

gilos פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

לטעמי ברגע שהתוכנה תומכת ב IMDB וב SRATIM אנו מכוסים ברוב המקרים מעבר לכך אפשר תמיד לתרום ל TVIXIE ולבקש בקשות מהמפתחים.
...
זה כל העניין, שגם באתרים האלה לא הכל 100 אחוז.

לא משנה, הבנתי את העיקר אודות לך.
אין עליך אריה, שבוע טוב :D

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”