יש לי בעיה עם ה - pure video. כנסו בבקשה.
עד עכשיו היה לי כרטיס מסך gforce 4 128 מגה, והיה מותקן לי Pure video והייתי
יכול להריץ את כל סרטי ה HD (מ 720p עד 1080i) בלי בעיה. לכרטיס מסך הזה לא הייתה יציאת DVI אז החלפתי אותו ב RADEON 9600 PRO שהוא עם 256 מגה זיכרון.
עכשיו כשאני מפעיל את סרטי ה HD מופעל כרגיל ה pure video והסרט עובד תקין אבל אחרי כמה שניות הכל קופץ ונהיה מסך כחול עם הודעת שגיאה ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש.
חששתי שאולי ה pure video זה הבעיה אז הסרתי אותו, ואכן הסרטים לא גורמים לנפילה כללית של המחשב, אבל לא מתנגנים חלק כמו מקודם (720p עובד חלק אבל ב 1080i הוא
כבר ממש מקרטע), למרות שלכרטיס מסך הזה זיכרון עצמי כפול מלכרטיס הקודם.
השאלה שלי היא האם ה pure video לא יכול לעבוד עם כרטיס מסך של ATI בגלל שהחברה
שפיתחה אותו היא NVIDIA?
ואם זה כך אז האם יש אלטרנטיבה אחרת כדי שהסרטים ינוגנו חלק כמו פעם.
בתודה מראש... [/img]
יכול להריץ את כל סרטי ה HD (מ 720p עד 1080i) בלי בעיה. לכרטיס מסך הזה לא הייתה יציאת DVI אז החלפתי אותו ב RADEON 9600 PRO שהוא עם 256 מגה זיכרון.
עכשיו כשאני מפעיל את סרטי ה HD מופעל כרגיל ה pure video והסרט עובד תקין אבל אחרי כמה שניות הכל קופץ ונהיה מסך כחול עם הודעת שגיאה ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש.
חששתי שאולי ה pure video זה הבעיה אז הסרתי אותו, ואכן הסרטים לא גורמים לנפילה כללית של המחשב, אבל לא מתנגנים חלק כמו מקודם (720p עובד חלק אבל ב 1080i הוא
כבר ממש מקרטע), למרות שלכרטיס מסך הזה זיכרון עצמי כפול מלכרטיס הקודם.
השאלה שלי היא האם ה pure video לא יכול לעבוד עם כרטיס מסך של ATI בגלל שהחברה
שפיתחה אותו היא NVIDIA?
ואם זה כך אז האם יש אלטרנטיבה אחרת כדי שהסרטים ינוגנו חלק כמו פעם.
בתודה מראש... [/img]
כן. קוראים לזה AVIVO. זה לא מתאים לכרטיס שלך, אלא רק לכרטיסים החדשים יותר מסדרת 1XXX. בשביל להריץ HD עם AVIVO מסתבר שתצטרך כרטיס חזק יחסית של ATI. היה כאן שירשור בנושא בעבר.aviator כתב:אבל מה שאני רוצה לדעת אם יש דיקודר מקביל ל pure video בשביל כרטיסים של ATI....
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
תנסה DSCALER אולי.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
MOONLIGHT זה קודק ל-MPEG2 וכמו PUREVIDEO של NVIDIA הוא גם תומך בפריסה בחומרה.aviator כתב:מזה moonlight?guyezra כתב:תנסה MOONLIGHT
יש להם גירסה ל-MPEG2 וגירסה ל-MPEG2 עם תמיגה בפריסה בחומרה......
מותקן לי בעבודה ועובד יופי